Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

36ρονη είχε έναν φυσιολογικό τοκετό - Όταν όμως πήρε το μωρό της στην αγκαλιά της...

Σοκαριστικό

21 Σεπτεμβρίου 2020 23:04
36ρονη είχε έναν φυσιολογικό τοκετό - Όταν όμως πήρε το μωρό της στην αγκαλιά της...
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

36χρονη επέλεξε να μην μάθει το φύλο του μωρού της από τον υπέρηχο και αναφερόταν σε αυτό με θηλυκό γένος! Στο μυαλό της δεν υπήρχε αμφιβολία!

Αλλά όταν το μωρό τους άνοιξε τα μάτια του, όλοι έπαθαν πλάκα. Η Dara, o Eric και η Neely άρχισαν να απολαμβάνουν την ιδέα ότι μπορεί να αποκτούσαν αγοράκι. Όσο περίμενε να γεννήσει, η ιδέα της φαινόταν όλο και πιο πιθανή. Επίσης, μία μητέρα άφησε για λίγο το μωρό της στον καναπέ, αυτό που έγινε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα δεν το χωράει ανθρώπινος νους.

Μετά από 4 ώρες, ο γιατρός έκανε μια σοκαριστική ανακοίνωση: η Dara γέννησε ένα αγοράκι! Μόλις το συνειδητοποίησε, φώναξε ενθουσιασμένη!

«Θεέ μου! Είναι αγόρι. Δεν το πιστεύω!» Ενστικτωδώς, η Neely άρχισε να πατάει το κουμπί της κάμερας. Αισθάνθηκε ότι αυτή η στιγμή αγνής έκπληξης ήταν κάτι που η οικογένεια Crouch θα θυμάται για χρόνια.

Η Dara είναι μαία, άρα έχει συνηθίσει κάθε είδους έκπληξη στην γέννα! Αλλά ήταν δύσπιστη με την δική της εμπειρία. Η ενθουσιασμένη μητέρα είπε ότι η γέννηση του γιου της, Liam, ήταν κάτι για το οποίο δεν είχε προετοιμαστεί!

«Σαν μαία, αισθάνεσαι την ατμόσφαιρα στο δωμάτιο τοκετού… μερικές φορές δένεσαι με τους άλλους όταν τους φροντίζεις για 12 ώρες. Αλλά τίποτα δεν συγκρίνεται με τον ενθουσιασμό που ένιωσα για τον Liam.»

Ο μικρός Liam βρίσκεται πλέον σπίτι με την μεγάλη του αδερφή και τους γονείς του. Φαίνεται οτι η Dara και ο Eric είναι πολύ ενθουσιασμένοι που έσπασαν την παράδοση.

Γέννησε ένα μωρό με παραμορφωμένο πρόσωπο - Όταν ανέβασε μια φωτογραφία στο διαδίκτυο έγινε...

Κάθε μητέρα είναι περήφανη για το παιδί της. Αυτή η γυναίκα γέννησε ένα μωρό με παραμορφωμένο πρόσωπο, αυτό δεν την πτόησε να καμαρώσει για την κορούλα της και να ανεβάσει μια φωτογραφία της στο διαδίκτυο. Σίγουρα όμως δεν περίμενε αυτή την αντίδραση. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ένα μωράκι γεννιέται διαφορετικό από όλα τα άλλα, δείτε εδώ ένα μωρό που γεννήθηκε με μαύρα χέρια και προκάλεσε σοκ στους γιατρούς.

Οι γονείς ενός κοριτσιού με παραμορφωμένο πρόσωπο δέχθηκαν άσχημα σχόλια από διαδικτυακούς σχολιαστές που είπαν πως το παιδί τους είναι ένα «τέρας» κι ότι έπρεπε να είχε «σκοτωθεί».

Ο Νάφι και η Ρακέλ από το Μάντσεστερ, μίλησαν για την απογοήτευση που ένιωσαν όταν άγνωστοι τους έστειλαν χυδαία σχόλια από τότε που δημοσίευσαν φωτογραφίες της κόρης τους Μπατία στο Facebook.

Το ζευγάρι βγήκε για να υπερασπιστεί το κορίτσι τους, το οποίο έχει παραμορφωμένο κρανίο και σπονδυλική στήλη, είναι κωφό, τυφλό και δεν μπορεί να αναπνεύσει μόνο του λόγω μιας σπάνιας πάθησης. Ένα τρισδιάστατο υπερηχογράφημα που έκαναν στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της μητέρας αποκάλυψε τα θέματα υγείας του κοριτσιού και οι γιατροί είπαν στους γονείς ότι η Μπατία δεν θα ζούσε για πολύ καιρό μετά τη γέννησή της.

Μετά από δύο χρόνια προσπαθειών και αφότου η εγκυμοσύνη της μητέρας έφτασε στον 7ο μήνα, οι γιατροί ρώτησαν τον Νάφι και την Ρακέλ αν ήθελαν να κάνουν έκτρωση.

Εκείνοι αρνήθηκαν και επέμεναν να φέρουν το κοριτσάκι τους στον κόσμο και τώρα προσπαθούν να μαζέψουν 500.000 ευρώ για να πληρώσουν τα έξοδα της νοσηλείας του.

Ο Νάφι , ο οποίος παραδέχεται ότι αρχικά «φοβόταν» τα διογκωμένα μάτια της κόρης του και το ασυνήθιστο κεφάλι της, δήλωσε: “Όταν είδαμε τα σχόλια στις φωτογραφίες μας, τρομοκρατηθήκαμε. Δεν πιστεύαμε ότι υπήρχαν τέτοιοι άνθρωποι.”

Αυτά που μας λένε οι άνθρωποι είναι τρομακτικά. Πολλοί λένε ότι δεν έχουν δει ποτέ ξανά τόσο άσχημο παιδί. Είπαν ότι το παιδί μας είναι ένα τέρας. Πολλοί ήταν αυτοί που μας είπαν γιατί φέραμε ένα τέτοιο πλάσμα στον κόσμο κι ότι θα έπρεπε να το είχαμε σκοτώσει διακόπτοντας την εγκυμοσύνη της γυναίκας μου.

Οι γιατροί ήξεραν ότι θα γεννηθεί με αυτό το σοβαρό πρόβλημα. Ήξεραν ότι η Μπατία θα είχε σοβαρή αναπηρία. Μας είπαν ότι δεν θα ζούσε μετά τη γέννησή της και πως ακόμα κι αν τα κατάφερνε, θα πέθαινε σε παιδική ηλικία.”

Είπαν ότι η φροντίδα της θα κάνει τη ζωή μας αφόρητη. Δεν βγάλαμε μιλιά κι απλώς τους ακούγαμε. Αλλά μέσα μας ξέραμε πως έπρεπε να φροντίσουμε το μωρό που μας έστειλε ο Θεός.”

Το μωρό γεννήθηκε στις 3 Ιανουαρίου και μεταφέρθηκε αμέσως στην εντατική αφού υπέστη αναπνευστική ανεπάρκεια και τώρα αναπνέει με μηχανική υποστήριξη.

Έχει ένα παραμορφωμένο κεφάλι και τα μάτια της είναι διογκωμένα. Η σπονδυλική στήλη της δεν ήταν ευθεία. Η εμφάνισή της ήταν τρομακτική. Γνωρίζαμε από την αρχή ότι το μέλλον θα ήταν πολύ, πολύ δύσκολο για εμάς,” είπε ο Νάφι.

Αυτό το μήνα, η Ρακέλ μοιράστηκε φωτογραφίες του μωρού της στο Facebook και έλαβε μηνύματα από αγνώστους που της έλεγαν πως το μωρό της έμοιαζε με τέρας.

Ο Νάφι και η Ρακέλ έπρεπε να εγκαταλείψουν τις δουλειές τους για να φροντίζουν 24 ώρες με βάρδιες την κόρη τους, η οποία είναι σε φαρμακευτική αγωγή και τρέφεται μέσω ειδικού σωλήνα.

Το ζευγάρι προσπαθεί τώρα να μαζέψει τα χρήματα που απαιτούνται για να κάνει η κόρη τους τις θεραπείες που απαιτούνται για να μπορέσει να ζήσει μια φυσιολογική ζωή.

TAGS
 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share