Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2020

Κάμερα κατέγραψε ένα θαυμαστό φαινόμενο στο Άγιο Όρος - Συνταρακτικό

Απίστευτο!

21 Σεπτεμβρίου 2020 12:27
Κάμερα κατέγραψε ένα θαυμαστό φαινόμενο στο Άγιο Όρος - Συνταρακτικό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μπορείτε να καταλάβετε τι είναι αυτό το ανατριχιαστικό φαινόμενο που καταγράφηκε από μια κάμερα στο Άγιο Όρος; Το Athensmagazine.gr θα σας αποκαλύψει περισσότερα για το φαινόμενο αυτό, παρακάτω, όπως έκανε και με τα μυστικά υγείας των μοναχών.

Η ανθρωπότητα, εκτός από την οικονομική κρίση που αντιμετωπίζει η πνευματική παρακμή ίσως τη μεγαλύτερη από την ίδρυση του κόσμου. Οι πόλεμοι, η πείνα, οι φυσικές καταστροφές, τη φτώχεια, την ανηθικότητα, την παιδοκτονία και πολλές άλλες αμαρτίες μας έχουν αποξενωθεί από τον Κύριο ο οποίος, παρά την αμέλεια μας παίρνει συνεχώς φροντίδα ολόκληρου του σύμπαντος.

Ο Θεός με διάφορους τρόπους δείχνει, ότι παντού και πάντα παρόντες και ορθόδοξη πίστη μας μέχρι στιγμής έχει καταγράψει πολλές περιπτώσεις την εμφάνιση από τα θαύματα που ο Κύριος έχει στείλει μηνύματα της αγάπης, την άνεση και την ελπίδα.

Άγιο Όρος περίεργα φαινόμενα

Ένα ασυνήθιστο γεγονός συνέβη στην πιο αγνή πνευματικό μέρος της Ελλάδα, σχετικά με το Άγιο Όρος. Δηλαδή, στον ουρανό πάνω από το μοναστήρι στο οποίο υπηρέτησε, ένας μοναχός, αμέσως μετά το φως της ανατολής κάμερα κατέγραψε την εμφάνιση των τριών πνευματικά όντων που ήταν λουσμένα σε ένα ουράνιο τόξο των χρωμάτων παρόλο που το τοπίο ήταν θολό.

Υπάρχουν διάφορες ερμηνείες αυτής της εκδήλωσης, που πολλοί πιστεύουν, ότι πρόκειται για μια επίσκεψη στην Μητέρα του Θεού, η οποία είναι επίσης ο προστάτης του Αγίου Όρους. Σύμφωνα με μια παλιά παράδοση ένα καράβι της Παναγίας "πήγαινε" στο δρόμο από την Ιόππη στην Κύπρο για να επισκεφθεί τον Λάζαρο. Όταν η καταιγίδα "έβγαλε" το πλοίο εκτός, φυσικά από την τότε ειδωλολατρικό Άθω, αναγκάστηκε να αγκυροβολήσει κοντά στο λιμάνι της Klement, κοντά στη σημερινή μονή Ιβήρων.

Virgin βγήκε στην ακτή και η χαρά άγρια ομορφιά του βουνού, ευλόγησε και ζήτησε από το γιο του να το μετατρέψει σε κήπο της. Άκουσε μια φωνή: "Αφήστε αυτό το μέρος είναι κληρονομιά σας και τον παράδεισο κήπο σας και τον ουρανό σωτηρίας για όσους αναζητούν τη σωτηρία". Από εκείνη τη στιγμή, το βουνό είναι σαν ένας κήπος αφιερωμένος στη Μητέρα του Θεού, η οποία δεν επιτρέπεται να έχει πρόσβαση σε άλλες γυναίκες.

Η εμφάνιση αυτού του θαύματος δεν είναι κάτι νέο, επειδή λένε, ότι γνωρίζουν ότι η Bogomajka επισκεπτόταν τακτικά το Άγιον Όρος και διατηρούσε την Ορθόδοξη προσευχή για να εξυπηρετήσει επιμελώς τον Κύριο.

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share