Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2020

Αυτή η 63χρονη γιαγιά έχει την πιο σπάνια πάθηση - Μόλις δείτε το πρόσωπό της θα ανατριχιάσετε

Προκαλεί σοκ!

21 Σεπτεμβρίου 2020 08:27
Αυτή η 63χρονη γιαγιά έχει την πιο σπάνια πάθηση - Μόλις δείτε το πρόσωπό της θα ανατριχιάσετε
Από Νάντια Ξυθάλη Τσουκνάκη

Από μία εξαιρετικά σπάνια πάθηση πάσχει μια 63χρονη γιαγιά που κάνει το πρόσωπό της πραγματικά τρομακτικό για όποιον την αντικρίζει.

Το πρόσωπο αυτής της γιαγιάς λιώνει, με αποτέλεσμα με το πέρασμα των χρόνων πλέον να έχει χάσει ολοκληρωτικά την όρασή της. Παρά τα πολλά προβλήματα υγείας που έχει να αντιμετωπίσει αρνείται πεισματικά να χειρουργηθεί καθώς φοβάται πως μια τέτοιου είδους επέμβαση θα επιφέρει ακόμη και το θάνατο. Αυτή δεν είναι η πρώτη ιστορία με πρωταγωνίστρια μια γιαγιά που γίνεται viral, δείτε εδώ τον απίστευτο λόγο που αυτή η γιαγιά έραβε κι από ένα φόρεμα κάθε μέρα.

Πλέον ζει στην Μπανγκόνγκ και βιοπορίζεται πουλώντας λουλούδια σαν πλανόδια και όπως φαίνεται η εικόνα της δεν την πτοεί σε τίποτα.

Δείτε εδώ το πρόσωπό της:

γιαγιά πάθηση

Ήθελαν να κάνουν σ' αυτή την 84χρονη γιαγιά μια έκπληξη - Μόλις μπήκε σπίτι όμως...

Αυτή η γιαγιά μπήκε στο σπίτι της και ήρθε αντιμέτωπη με ένα θέαμα που δεν περίμενε. Αυτό που αντίκρισε την έκανε να ξεσπάσει σε λυγμούς. Αυτή δεν είναι η πρώτη ιστορία με πρωταγωνίστρια μια γιαγιά, δείτε εδώ τι συνέβη όταν μια 82χρονη γιαγιά έβγαλε μια φωτογραφία με έναν νεαρό άντρα.

Καθώς οι Μπόνι και Τζόρτζ Μίλλερ έφτασαν στην τρίτη ηλικία, το σώμα της Μπόνι και το μυαλό του Τζόρτζ άρχισαν να φθείρονται. Το ηλικιωμένο ζευγάρι, 84 ετών και οι δύο, έπρεπε να στηρίζουν ο ένας τον άλλο, για να καταφέρουν να λειτουργήσουν όσο πιο ανεξάρτητα γίνεται.

Ο γιος τους, Σον, ανησυχούσε πολύ γι ‘αυτούς. Γνωρίζει το πόσο πολύ αγαπιούνται. Δεν άντεχε στην σκέψη όμως, πως θα καταλήξουν σε γηροκομείο. Αυτό ήταν το τελευταίο πράγμα που θα ήθελε για τους γονείς του.

Όταν η Μπόνι έσπασε τον ώμο της, ο Σον και η σύζυγός του, Τζάιν, άρχισαν να εξερευνούν εναλλακτικές για την διαμονή των ηλικιωμένων γονιών.

Έψαχναν για σπίτι που να έχει αρκετό χώρο, ώστε να την κάνουν γκαρσονιέρα. Έτσι, ένα ηλικιωμένο μέλος της οικογένειας, θα μπορούσε να έχει ιδιωτική ζωή, ενώ παραμένει κοντά στους αγαπημένους.

Τι έκαναν;

Το ζευγάρι από τη Βρέμη, Οχάιο, γκρέμισαν έναν τοίχο στο υπόγειο τους. Απομάκρυναν τα πάντα από την αίθουσα αναψυχής τους, από το τραπέζι μπιλιάρδου, έως το μηχάνημα καραόκε. Έκαναν το υπόγειο τους, μια πλήρως επιπλωμένη και λειτουργική γκαρσονιέρα για τους γονείς του.

Παρακολουθήστε το βίντεο, στο οποίο ο Σον, εκπλήσσει τη Μπόνι και τον Τζόρτζ με το πανέμορφο, ολοκαίνουργιο χώρο τους. Η Μπόνι , ξεσπάει σε δάκρυα.

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share