Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ήθελαν να κάνουν σ' αυτή την 84χρονη γιαγιά μια έκπληξη - Μόλις μπήκε σπίτι όμως...

Σίγουρα ήταν μεγάλη η έκπληξη!

20 Σεπτεμβρίου 2020 19:56
Ήθελαν να κάνουν σ' αυτή την 84χρονη γιαγιά μια έκπληξη - Μόλις μπήκε σπίτι όμως...

Αυτή η γιαγιά μπήκε στο σπίτι της και ήρθε αντιμέτωπη με ένα θέαμα που δεν περίμενε. Αυτό που αντίκρισε την έκανε να ξεσπάσει σε λυγμούς. Αυτή δεν είναι η πρώτη ιστορία με πρωταγωνίστρια μια γιαγιά, δείτε εδώ τι συνέβη όταν μια 82χρονη γιαγιά έβγαλε μια φωτογραφία με έναν νεαρό άντρα.

Καθώς οι Μπόνι και Τζόρτζ Μίλλερ έφτασαν στην τρίτη ηλικία, το σώμα της Μπόνι και το μυαλό του Τζόρτζ άρχισαν να φθείρονται. Το ηλικιωμένο ζευγάρι, 84 ετών και οι δύο, έπρεπε να στηρίζουν ο ένας τον άλλο, για να καταφέρουν να λειτουργήσουν όσο πιο ανεξάρτητα γίνεται.

Ο γιος τους, Σον, ανησυχούσε πολύ γι ‘αυτούς. Γνωρίζει το πόσο πολύ αγαπιούνται. Δεν άντεχε στην σκέψη όμως, πως θα καταλήξουν σε γηροκομείο. Αυτό ήταν το τελευταίο πράγμα που θα ήθελε για τους γονείς του.

Όταν η Μπόνι έσπασε τον ώμο της, ο Σον και η σύζυγός του, Τζάιν, άρχισαν να εξερευνούν εναλλακτικές για την διαμονή των ηλικιωμένων γονιών.

Έψαχναν για σπίτι που να έχει αρκετό χώρο, ώστε να την κάνουν γκαρσονιέρα. Έτσι, ένα ηλικιωμένο μέλος της οικογένειας, θα μπορούσε να έχει ιδιωτική ζωή, ενώ παραμένει κοντά στους αγαπημένους.

Τι έκαναν;

Το ζευγάρι από τη Βρέμη, Οχάιο, γκρέμισαν έναν τοίχο στο υπόγειο τους. Απομάκρυναν τα πάντα από την αίθουσα αναψυχής τους, από το τραπέζι μπιλιάρδου, έως το μηχάνημα καραόκε. Έκαναν το υπόγειο τους, μια πλήρως επιπλωμένη και λειτουργική γκαρσονιέρα για τους γονείς του.

Παρακολουθήστε το βίντεο, στο οποίο ο Σον, εκπλήσσει τη Μπόνι και τον Τζόρτζ με το πανέμορφο, ολοκαίνουργιο χώρο τους. Η Μπόνι , ξεσπάει σε δάκρυα.

Η γιαγιά του πήγε να τον πάρει από το σχολείο και τον είδε με καινούριο ποδήλατο - Η απάντηση του την άφησε άφωνη

Όταν η γιαγιά αυτού του χαριτωμένου 3χρονου πήγε στο σχολείο να πάρει τον εγγονό της και τον είδε με καινούριο ποδήλατο, κέρωσε. Οι γιαγιάδες είναι τα αγαπημένα πρόσωπο όλων των παιδιών κυρίως γιατί δεν είναι τόσο αυστηρές όσο οι γονείς τους και δεν τους χαλάνε χατήρι, δείτε εδώ τη γιαγιά που ο εγγονός της την τραβάει βίντεο στην κουζίνα. Βέβαια, υπάρχουν κι εξαιρέσεις όπως αυτή η γιαγιά που θέλησε να μάθει την αλήθεια.

Το είδε, του άρεσε, το πήρε και μετά δήλωνε πως είναι δικό του. Τόσο απλά ήταν τα πράγματα για τον χαριτωμένο μικρούλη. Η γιαγιά όμως επέμενε να μάθει αν αυτό το παιδί είναι γεννημένος... εγκληματίας κι έτσι άρχισε τις ερωτήσεις. Όταν τον ρώτησε πού βρήκε το ποδήλατο εκείνος παρέμεινε ψύχραιμος και όχι μόνο δήλωσε πως ήταν δικό του αλλά έδωσε και παραπάνω λεπτομέρειες λέγοντας πως του το πήρε η μητέρα του από το διαδίκτυο για τα Χριστούγεννα. Ο διάλογος γιαγιάς και εγγονού όπως ήταν αναμενόμενο κάνει το γύρο του διαδικτύου, δείτε τον στον παρακάτω βίντεο.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share