Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Της έλειπαν πράγματα από το σπίτι κι έβαλε κρυφή κάμερα - Μόλις είδε αυτό που κατέγραψε "κέρωσε"

Απίστευτο!

20 Σεπτεμβρίου 2020 17:53
Της έλειπαν πράγματα από το σπίτι κι έβαλε κρυφή κάμερα - Μόλις είδε αυτό που κατέγραψε

14 χρόνια φιλίας χάλασαν όταν μια ανύπαντρη μητέρα, 27 ετών, έπιασε στα πράσα την φίλη της να κλέβει χρήματα από το πορτοφόλι της. Η τραγική διαπίστωση έγινε όταν αυτή η γυναίκα έβαλε μια κρυφή κάμερα στο σπίτι της για να εξακριβώσει τι γίνεται.

Όλα ξεκίνησαν όταν η 27χρονη έβλεπε να εξαφανίζονται τα χρήματα από ένα βάζο όπου τα έβαζε μέσα και αποφάσισε να δει τι συμβαίνει. Παράλληλα, έλειπαν χρήματα και από τον κουμπαρά του παιδιού της.

Έτσι, τοποθέτησε κρυφή κάμερα μέσα στο σπίτι της και αυτό που ανακάλυψε την απογοήτευσε βαθιά. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που μια κάμερα λύνει ένα μυστήριο, δείτε εδώ τι συνέβη όταν μια 14χρονη έβαλε κρυφή κάμερα και εμφανίστηκε ο πατέρας της.

Η γυναίκα έβαλε την μικρή κάμερα πίσω από την φρυγανιέρα και έστειλε την 28χρονη φίλη της να φτιάξει τσάι. Λίγο αργότερα, βλέποντας το βίντεο, την είδε να παίρνει τα χρήματα από το πορτοφόλι της και να τα βάζει στο σουτιέν της.

Καταθέτοντας στο δικαστήριο, η 27χρονη δήλωσε πως έβαλε τα κλάματα όταν διαπίστωσε πως η φίλη της την έκλεβε και μάλιστα της είχε πάρει τόσα χρήματα που εκείνη την περίοδο δεν μπορούσε να πληρώσει τους λογαριασμούς της.

Η κάμερα του υπολογιστή της δεν έκλεινε και νόμιζε πως χάλασε - Λίγες ημέρες μετά κατάλαβε ότι...

Πώς μπορεί μια απλή βιντεοκλήση να καταλήξει σε τραγωδία; Κι όμως γίνεται όσο περίεργο κι αν ακούγεται. Αυτή η νεαρή μιλούσε με τη μητέρα της μέσω Skype, όταν ολοκληρώθηκε η κλήση τους η κάμερα του υπολογιστή δεν έκλεινε. Τι συνέβη; Αυτή όμως, δεν είναι η πρώτη φορά που μια απλή βιντεοκλήση καταλήγει σε κάτι τελείως διαφορετικό, δείτε εδώ τι συνέβη όταν μια κοπέλα έκατσε μπροστά από τον υπολογιστή της για να φάει.

Η νεαρή κοπέλα δεν κατάλαβε πως η κάμερα της παρέμεινε ανοιχτή μιας και η κλήση της ολοκληρώθηκε και έκλεισε κανονικά. Λίγες ημέρες μετά ακούγονταν περίεργοι θόρυβοι από τον υπολογιστή της κάτι το οποίο την ανησύχησε καθώς η συσκευή λειτουργούσε κανονικά και δεν φαινόταν να έχει κάτι.

Μπορεί να ακούγεται ανατριχιαστικό αλλά για καλή τύχη αυτής της κοπέλας τα όσα της συνέβησαν ήταν μέρος ενός βίντεο που ανέλαβε να δημοσιεύσει μια κινηματογραφική εταιρία για να δείξει στις γυναίκες πώς να προστατευτούν αλλά και από τι κινδυνεύουν.

Το βίντεο δεν φτιάχτηκε καθόλου τυχαία καθώς 10 χρόνια πριν ένας άντρας συνελήφθη επειδή χάκαρε υπολογιστές ανυποψίαστων γυναικών και τις παρακολουθούσε μέσω της κάμερας τους.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share