Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Αυτή η νύφη θύμωσε με την "έκπληξη" που της έκανε ο γαμπρός την ημέρα του γάμου - Δεν πάει ο νους σας

Σοκ!

20 Σεπτεμβρίου 2020 09:06
Αυτή η νύφη θύμωσε με την
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια νύφη στη Μεγάλη Βρετανία πραγματικά απογοητεύτηκε πολύ με όλες τις επιλογές που έκανε ο σύζυγός της για το γάμο τους. Το Athensmagazine.gr έμαθε την ιστορία τους και σας την παρουσιάζει παρακάτω, όπως έκανε και με το γαμπρό που έφυγε τρέχοντας από την εκκλησία.

Συγκεκριμένα, γαμπρός είναι ο 27χρονος πυροσβέστης Μπίλυ και η νύφη είναι η 23χρονη Στεφ, η οποία πάντα ονειρεύονταν να κάνει ένα γάμο στην ύπαιθρο. Το ζευγάρι αποφάσισε να συμμετάσχει στο τηλεοπτικό σόου Don’t Tell The Bride (μην το πεις στη νύφη) και τα όσα ακολούθησαν ήταν σκέτη καταστροφή.

Στο συγκεκριμένο τηλεοπτικό σόου που προβάλλεται εδώ και χρόνια στη βρετανική τηλεόραση, ο γαμπρός παίρνει ένα σημαντικό ποσό από την παραγωγή για να σχεδιάσει και να καλύψει όλα τα έξοδα του γάμου του, με μόνο όρο να μην αποκαλύψει τίποτα στη νύφη μέχρι την ημέρα του γάμου.

Και αυτό έκανε και ο νεαρός πυροσβέστης, ο οποίος έλαβε από την παραγωγή 14.000 λίρες Αγγλίας για να οργανώσει τον γάμο του. Μόνο που η ιδέα που είχε ήταν μάλλον κακή.

Ο Μπίλυ αποφάσισε να κάνει το γάμο σε ένα στάβλο με γουρούνια και μίσθωσε 50 γουρούνια για να συνοδεύσουν τη νύφη στο γάμο, ενώ έντυσε και τις παράνυμφους με στολές ροζ γουρουνιών. Μάλιστα, στο γάμο κλήθηκε και εκπρόσωπος του βιβλίου ρεκόρ Γκίνες για να καταγράψει το ρεκόρ της μεγαλύτερης παρέλασης γουρουνιών στον κόσμο.

Και αν αναρωτιέστε τι του ήρθε να τα κάνει όλα αυτά; Σύμφωνα με το γαμπρό, η ιδέα του γεννήθηκε επειδή χαϊδευτικά αποκαλεί τη Στεφ "μικρή γουρουνίτσα"!

Και μπορεί οι προθέσεις του Μπίλυ να ήταν (μάλλον) καλές αλλά το αποτέλεσμα ήταν τρισάθλιο και βέβαια ποτέ δεν κέρδισε μια θέση στο βιβλίο ρεκόρ Γκίνες, αφού την ημέρα του γάμου τα γουρούνια φυσικά και δεν έκαναν παρέλαση, αλλά έκαναν ό,τι κάνουν όλα τα γουρούνια: κυλιόντουσαν στις λάσπες!

Αυτός ο γάμος – φιάσκο έγινε viral στα βρετανικά social media, όπου πολλοί έσπευσαν να πουν πως κακώς η Στεφ τον παντρεύτηκε, ενώ ο γάμος έγινε και θέμα σε πολλές βρετανικές εφημερίδες και πλέον κάνει το γύρο του κόσμου.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share