Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Η φωτογράφος ζήτησε από το γαμπρό να φιλήσει τη νύφη - Τότε το παρανυφάκι έκανε το απίστευτο

"Πάγωσαν" όλοι

17 Σεπτεμβρίου 2020 10:11
Η φωτογράφος  ζήτησε από το γαμπρό να φιλήσει τη νύφη - Τότε το παρανυφάκι έκανε το απίστευτο

Η πιο σημαντική στιγμή σε έναν γάμο που περιμένουν πως και πως τόσο ο γαμπρός και η νύφη όσο και οι καλεσμένοι είναι το πρώτο φιλί. Απ' ότι φαίνεται αυτό το πρώτο φιλί περίμενε εν αγωνίως και το παρανυφάκι σε αυτό το γάμο.

Ιστορίες από γάμους κυκλοφορούν αμέτρητες, δείτε εδώ μια νύφη που ξέσπασε σε κλάματα όταν σταμάτησε η μουσική στη δεξίωση, σίγουρα όμως κάτι αντίστοιχο με αυτό δεν έχουμε ξαναδεί.

Αυτό το 4χρονο κοριτσάκι είχε ενθουσιαστεί τόσο πολύ που θα γινόταν παρανυφάκι που από νωρίς το πρωί έκανε ακριβώς ότι και η νύφη. Όταν λοιπόν ντύθηκε με το λευκό της φορεματάκι κι έβαλε τα λουλούδια στα μαλλιά της ένιωθε σαν να είναι νύφη κι εκείνη και φυσικά με αντίστοιχο γαμπρό ένα 3χρονο αγοράκι.

Η χαριτωμένη μικρή είναι η κόρη της νύφης κι απ' ότι φαίνεται ήθελε να κλέψει λίγη δόξα από τη μαμά της. Όταν το ζευγάρι έβγαζε τις αναμνηστικές φωτογραφίες, τους ζητήθηκε να φιληθούν. Στο άκουσμα της φράσης "να φιληθεί το ζευγάρι", η χαριτωμένη μικρή δεν έχασε ευκαιρία και φίλησε τον... μικρό γαμπρό αφήνοντας τους πάντες άφωνους.

Το αποκορύφωμα ήταν όταν η μικρή ρωτήθηκε για την εμπειρία της και εκείνη είπε με χαρά και καμάρι "ήμουν το καλύτερο παρανυφάκι του κόσμου"!

Γαμπρός παρατάει τη φωτογράφιση και βουτάει στη λίμνη - Όταν η νύφη καταλαβαίνει το λόγο μένει άφωνη

Το Athensmagazine.gr μετά τη συγκινητική ιστορία με το γαμπρό που έχει ύψος 81 εκατοστά, θα σας παρουσιάσει μια ιστορία που πραγματικά "γεμίζει" περηφάνια, καθώς ένας γαμπρός "παράτησε" τη φωτογράφιση με τη νύφη για να κάνει κάτι απίστευτο.

Συγκεκριμένα, ένα ζευγάρι από τον Καναδά, απολάμβανε μια ήσυχη φωτογράφιση μετά το γάμο τους, όταν ο γαμπρός ξαφνικά πήδηξε στο διπλανό ποτάμι. Θα σκεφτόμασταν ότι μπορεί να είχε ήδη μετανιώσει που παντρεύτηκε και προσπαθεί να ξεφύγει, αλλά ο πραγματικός λόγος που κατέστρεψε το κοστούμι του αποδείχθηκε ηρωικός.

Ο Κουκ, που τραβήχτηκε από το φωτογράφο να πηδάει στο ποτάμι, παρατήρησε ένα μικρό παιδί να κολυμπάει ανήσυχα. "Το πρόσωπό του ήταν κάτω από το νερό και πάλευε να σηκωθεί," είπε. Χωρίς δεύτερη σκέψη, ο γαμπρός έπεσε στο νερό και βοήθησε το αγόρι να βγει στη στεριά. "Βούτηξε χωρίς δεύτερη σκέψη", σχολίασε ο φωτογράφος.

Η νύφη, δεν ξαφνιάστηκε καθόλου. "Αυτός είναι ο Κλάι. Είναι κάτι που έκανε ενστικτωδώς". είπε. Εκτός από την εκπληκτική στιγμή που έχει καταγραφεί στην κάμερα, οι Κουκ έχουν επίσης εντυπωσιακές φωτογραφίες από το γάμο τους.

Η φωτογράφιση του γάμου τους έγινε σε ένα ηλιόλουστο πάρκο και κυλούσε ομαλά, μέχρις ότου ο γαμπρός πήδηξε ξαφνικά μέσα. Αποδείχθηκε ότι ο γαμπρός παρατήρησε ένα παιδί που κινδύνευε στο νερό και βούτηξε για να το σώσει, είπαν στην τηλεόραση. "Ευτυχώς, όλα πήγαν καλά και ο μικρός βγήκε έξω με ασφάλεια", είπε ο Κουκ.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share