Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Όταν είδαν το στόμα του μωρού τους κολλημένο με ταινία τους κόπηκε η ανάσα - Η αντίδραση της νοσοκόμας θα σας εξοργίσει

Απίστευτο κι όμως αληθινό!

16 Σεπτεμβρίου 2020 09:33
Όταν είδαν το στόμα του μωρού τους κολλημένο με ταινία τους κόπηκε η ανάσα - Η αντίδραση της νοσοκόμας θα σας εξοργίσει

Σοκ έπαθαν οι γονείς ενός μωρού όταν μπήκαν στο θάλαμο που κρατούνται τα βρέφη σε ένα νοσοκομείο και είδαν το στόμα του μωρού τους κολλημένο με ταινία με αποκορύφωμα την αντίδραση της νοσοκόμας. Τι συνέβη όμως σε αυτό το μωρό; Αυτή είναι μία ακόμη ιστορία με πρωταγωνιστή ένα μωρό και σίγουρα δεν είναι η πρώτη, δείτε εδώ τι συνέβη όταν μια μητέρα είδε την πλάτη του νεογέννητου μωρού της.

Το μόλις 6 ημερών μωράκι είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο λόγω μιας μόλυνσης που είχε πάθει. Για ποιο λόγο όμως ήταν φιμωμένο κατά αυτόν τον τρόπο; Όταν οι γονείς του ζήτησαν να μάθουν το λόγο η νοσοκόμα τους είπε πως το μωράκι τους έκλαιγε και δημιουργούσε τεράστια φασαρία.

Όπως ήταν αναμενόμενο η μητέρα του απαίτησε να αφαιρεθεί η ταινία από το στόμα του μωρού της κάτι το οποίο η νοσοκόμα αρνήθηκε και ζήτησε από την ίδια τη μητέρα να το κάνει. Τελικά η νοσοκόμα δέχτηκε να αφαιρέσει η ίδια την ταινία μόνο που κατά την αφαίρεση, έβγαλε και λίγο δέρμα από τα χείλη του μωρού.

Ο πατέρας του μωρού εξοργίστηκε και ανέφερε το τραγικό περιστατικό στον προϊστάμενο του νοσοκομείου. Όταν έψαξε όμως να μάθει το λόγο που το μωρό του έκλαιγε έπαθε σοκ. Το άτυχο μωράκι ήθελε απλά άλλαγμα μιας και είχε κατουρηθεί.

Χαρακτηριστικά ο πατέρας είπε: "Δεν είχαν χρόνο για να κοιτάξουν την πάνα του και προτίμησαν να του κλείσουν το στόμα για να μην κλαίει;"

Φυσικά οι γονείς μέσα στις επόμενες ημέρες προχώρησαν σε καταγγελία στο νοσοκομείο.

Μωρό γεννήθηκε στους 5,5 μήνες - Δείτε πώς είναι μετά από ένα χρόνο... (Video)

Το μωρό της Lyndsey γεννήθηκε στους 5,5 μήνες. Πρόωρος τοκετός ονομάζεται κάθε γέννα πριν τις 37 εβδομάδες της κύησης, αλλά ο Ward Miles γεννήθηκε 3,5 μήνες πριν την ώρα του! Επίσης, ένα μωρό της γεννήθηκε πρόωρα και το έβαλαν σε θερμοκοιτίδα. Όταν όμως η μαμά είδε αυτό στην πλάτη του έπαθε σοκ!

Ζύγισε μόλις 680 γραμμάτια όταν γεννήθηκε και έπρεπε να περάσει τις πρώτες 107 μέρες της ζωής του στο νοσοκομείου NICU. Ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος για εκείνη και τον άντρα της, αλλά κατά βάθος το ήξεραν πως ο γιος τους θα τα κατάφερνε στο τέλος.

Ευτυχώς, ο πατέρας του Ward είναι επαγγελματίας φωτογράφος και αποφάσισε να καταγράψει τον πρώτο χρόνο της ζωής του γιου του, με κάθε λεπτομέρεια. Η μεταμόρφωσή του μέσα σε 365 μέρες είναι μια εκπληκτική πηγή ελπίδας για το μέλλον όσων γονιών βιώνουν κάτι παρόμοιο με το παιδί τους.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ο Ward τα κατάφερε τελικά. Αφού μπόρεσε να ξεπεράσει αυτό, δεν θα έχει κανένα πρόβλημα με ότι και να αντιμετωπίσει στη ζωή του!

TAGS
 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share