Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Νύφη ακύρωσε γάμο - Δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που ανακάλυψε για τον σύντροφό της!

«Τίναξε» τον γάμο στον... αέρα

14 Σεπτεμβρίου 2020 20:09
Νύφη ακύρωσε γάμο - Δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που ανακάλυψε για τον σύντροφό της!
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Την απόφαση να ακυρώσει τον γάμο που είχε προγραμματίσει τους επόμενους μήνες πήρε μία νύφη, ύστερα από μία ανακάλυψη που έκανε για τον σύντροφό της. Μάλιστα, τις... αποκαλύψεις έκανε ο ίδιος ο σύντροφος της κοπέλας.

Συγκεκριμένα, ο Τζος μπήκε στον λογαριασμό του στο Reddit και εξέφρασε τα παράπονά του για το γεγονός πως η Έμα σχεδίαζε να πάρει νυφικό που στοίχιζε περισσότερα από 1.000 δολάρια. Όμως, η σύντροφός του ανακάλυψε το ποστάρισμα που έκανε, μια και χρησιμοποίησε τα κανονικά του στοιχεία και είχε αποθηκευμένους τους κωδικούς στο κινητό του. Έτσι, πήρε απόφαση να βάλει... τέλος στην σχέση τους.

Ενώ, μία άλλη νύφη, κατά τη διάρκεια του εορτασμού του γάμου της, μετά την τελετή, αποφάσισε να πετάξει την ανθοδέσμη της στις ανύπαντρες γυναίκες που την τίμησαν με την παρουσία τους. Αυτό που ακολούθησε όμως δεν το περίμενε κανείς!

Αυτή η νύφη ετοίμαζε έναν παραδοσιακό γάμο - Όταν ήρθε όμως η ώρα να διαλέξει ανθοδέσμη...

Η Πέιτζ περίμενε χρόνια να ντυθεί νυφούλα και να παντρευτεί τον άνδρα της ζωής της. Τα ήθελε όλα παραδοσιακά, το νυφικό, την τελετή, την τούρτα, τα φορέματα για τις παράνυφες,

Η ανθοδέσμη της όμως ήταν πολύ πρωτότυπη, γεγονός που έκανε κάθε παραδοσιακή ανθοδέσμη βαρετή μπροστά σε αυτό που σκέφτηκε… Η Πέιτζ θέλησε να κάνει την μέρα του γάμου της λίγο πιο γλυκιά, και δεν υπήρχε καλύτερος τρόπος να το κάνει αυτό, από το να κρατήσει μια ανθοδέσμη γάμου με ντόνατς!

Καλά ακούσατε! Η νύφη από την Αυστραλία, δεν κρατούσε στα χέρια της ούτε τριαντάφυλλα, ούτε ορχιδέες ούτε ήλιους και μαργαρίτες, αλλά μια πρωτότυπη ανθοδέσμη ντόνατς. Το ίδιο συνέβη και με τις παράνυφες που κρατούσαν όλο χαρά αυτές τις πεντανόστιμες ανθοδέσμες. Και το καλύτερο; Όταν η τελετή του γάμου τελείωσε, όλα τα ντόντας φαγώθηκαν!

Το Ίντερνετ λάτρεψε την ιδέα της και πολλές είναι αυτές που πλέον προτιμούν ντόντας αντί για λουλούδια! Φυσικά, αυτή δεν είναι η μοναδική ιστορία με πρωταγωνίστρια μια νύφη που κάνει το γύρο του διαδικτύου, δείτε εδώ τι συνέβη όταν μια νύφη την ημέρα του γάμου φιλήθηκε με πάθος με τον πεθερό της.

Δείτε πλάνα από τον γάμο της και την πρωτότυπη ανθοδέσμη:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share