Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2021

Η μητέρα αυτού του μωρού έχει δίδυμη αδερφή - Όταν την αντίκρισε για πρώτη φορά άρχισε να...

Η αντίδραση του είναι ξεκαρδιστική!

14 Σεπτεμβρίου 2020 13:09
Η μητέρα αυτού του μωρού έχει δίδυμη αδερφή - Όταν την αντίκρισε για πρώτη φορά άρχισε να...
Από Νάντια Ξυθάλη Τσουκνάκη

Πράγματα απλά και καθημερινά που σε έναν ενήλικα δεν θα προκαλούσαν καμία απολύτως εντύπωση μπορεί να κάνουν ένα μωρό πραγματικά να σαστίσει. Ιστορίες με μωρά έχουμε δει πάμπολλες, άλλες συγκινητικές κι άλλες άκρως ξεκαρδιστικές, δείτε εδώ τι συνέβη όταν μια μητέρα πήρε μαζί το μωρό της στην κουζίνα.

Το μωρό του βίντεο που θα παρακολουθήσετε παρακάτω θα σας κάνει να ξεκαρδιστείτε. Ο μόλις 10 μηνών Φέλιξ ταξίδεψε με τους γονείς του στο Μόντρεαλ του Καναδά προκειμένου να γνωρίσει τη θεία του η οποία έτυχε να είναι η δίδυμη αδελφή της μητέρας του. Μόλις την είδε δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του. επειδή όμως τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν κάποιες φορές το γεγονός, παρακολουθήστε το βίντεο που μέσα σε λίγες ημέρες έγινε viral και κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Αυτό το μωρό λίγες ώρες μετά την γέννηση του έκανε στη μαμά του τη μεγαλύτερη έκπληξη

Λίγο μετά τον ερχομό του νεογέννητου στον κόσμο, η μαμά του δεν είχε ιδέα ότι θα είχε και άλλο λόγο να γιορτάσει!

Η Σούζαν και ο Ντάρικ υποδέχθηκαν το πρώτο τους παιδάκι και ενώ αυτό ήταν μόνο λίγες ώρες στη ζωή, έγινε ο συνένοχος του μπαμπά για μία ακόμη έκπληξη στην ευτυχισμένη μαμά του.

Ο Ντάρικ είχε την ιδέα για την πιο πρωτότυπη πρόταση γάμου που άφησε τη μαμά άναυδη! Το ζευγάρι ήταν μαζί ένα χρόνο και ο Ντάρικ πάντα έλεγε στη Σούζαν ότι δεν θέλει να παντρευτεί. Δεν το εννοούσε όμως. Συνεννοήθηκε με το προσωπικό του νοσοκομείου και οργάνωσαν την έκπληξη για τη μαμά.

Λίγες ώρες αφότου γεννήθηκε το μωρό, οι νοσηλεύτριες μπήκαν στο δωμάτιο δήθεν για να το ελέγξουν, και του άλλαξαν το κορμάκι σε ένα που έγραφε «Μαμά θα παντρευτείς τον μπαμπά μου;»

μωρό έκπληξη

Kαι όταν την έδωσαν το μωρό, ο Ντάρικ περίμενε δίπλα της με ένα δαχτυλίδι.

Η έκπληκτη μαμά, όπως αποκάλυψε αργότερα, δεν είχε ιδέα ότι κάτι συνέβαινε, και το συνειδητοποίησε τελικά όταν μετά το πρώτο σοκ, σήκωσε το βλέμμα της και τους είδε όλους με τα κινητά τους να παίρνουν φωτογραφίες! Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ένα μωρό εκπλήσσει έτσι τη μητέρα του, δείτε εδώ τι συνέβη όταν μια μητέρα παρατήρησε την πλάτη του μωρού της.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share