Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2020

Έστειλε στη μαμά της φωτογραφία με το νέο της δωμάτιο - Μόλις την είδε η μητέρα της έπαθε σοκ με αυτό που παρατήρησε (photo)

Σοκ

13 Σεπτεμβρίου 2020 16:24
Έστειλε στη μαμά της φωτογραφία με το νέο της δωμάτιο - Μόλις την είδε η μητέρα της έπαθε σοκ με αυτό που παρατήρησε (photo)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Μια νεαρή κοπέλα πρόσφατα μετακόμισε σε ένα καινούργιο σπίτι. Έτσι η μαμά της, της ζητούσε φωτογραφίες από το νέο της δωμάτιο, αλλά εκείνη καθυστερούσε να στείλει.

Όταν, τελικά, αποφάσισε να ικανοποιήσει το αίτημα της μητέρα της, έκανε την πιο επική γκάφα των τελευταίων ετών και, φυσικά, έγινε viral.

Τι έκανε; Έστειλε τη φωτογραφία χωρίς να προσέξει ότι από το κρεβάτι της κρέμονταν οι χειροπέδες που χρησιμοποιεί στα ερωτικά παιχνίδια με τον σύντροφό της! Επίσης, μία 44χρονη ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram. Οι followers μόλις την είδαν της είπαν να πάει αμέσως στον γιατρό.

Έστειλε τη φωτογραφία χωρίς να προσέξει ότι από το κρεβάτι της κρέμονταν οι χειροπέδες

Η κοπέλα του έστειλε μια φωτογραφία πριν πάει για ύπνο - Μόλις την παρατήρησε λίγο καλύτερα... την χώρισε

Αυτή η φωτογραφία κυκλοφορεί στο διαδίκτυο εδώ και αρκετά χρόνια, με αποτέλεσμα να υπάρχουν πολλές ιστορίες που έχουν δημιουργηθεί γύρω από αυτήν. Αυτό που θα διαβάσετε παρακάτω, είναι μία από αυτές! Ωστόσο, αυτή δεν είναι η μόνη φωτογραφία που κάνει το γύρο του διαδικτύου, δείτε εδώ τι συνέβη όταν μια μητέρα έβγαλε μια φωτογραφία με την ετοιμοθάνατη κόρη της.

Εδώ αρχίζει η ιστορία: βλέπετε τίποτα το περίεργο;

Γυρίζει λοιπόν ο κακόμοιρος σπίτι, βγάζει μία φωτογραφία την κοπέλα του και μόλις κοίταξε καλύτερα στο κινητό του, την πέταξε έξω με τις κλωτσιές! Μπορείτε να βρείτε γιατί;

Άδικο είχε ο άνθρωπος;

φωτογραφία

Με την πρώτη ματιά φαίνεται σαν μια φωτογραφία παραλίας - Μόλις την παρατηρήσετε λίγο καλύτερα θα πάθετε σοκ

Η συγκεκριμένη φωτογραφία έχει προκαλέσει χαμό στα social media καθώς πρόκειται για μία οπτική ψευδαίσθηση που απλά δεν πάει το μυαλό σας. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που μια φωτογραφία κάνει το γύρο του διαδικτύου, δείτε εδώ μια φωτογραφία που τραβήχτηκε πριν 100 χρόνια και σήμερα προκαλεί χάος.

Την έμπνευση να κάνει ένα ιδιότυπο… γκάλοπ στους χρήστες του Twitter είχε ένας άνδρας, ο οποίος ανέβασε μία φωτογραφία, η οποία δημιουργεί μια οπτική ψευδαίσθηση. Μάλιστα, η αλήθεια είναι εντελώς διαφορετική από αυτή που φαίνεται.

Αν βλέπετε έναν νυχτερινό και συννεφιασμένο ουρανό και μία παραλία, τότε είστε καλλιτεχνική φύση, όπως σχολίασε ο άνθρωπος που ανέβασε την φωτογραφία. Ωστόσο, η απάντηση θα σας… τρελάνει.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για μία πόρτα αυτοκινήτου, η οποία χρειάζεται φτιάξιμο, κάτι που σημαίνει πως σ’ αυτήν την περίπτωση χρειάζεστε καινούριο αμάξι.

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share