Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Με την πρώτη ματιά φαίνεται σαν μια φωτογραφία παραλίας - Μόλις την παρατηρήσετε λίγο καλύτερα θα πάθετε σοκ

Απίστευτο!

8 Σεπτεμβρίου 2020 19:22
Με την πρώτη ματιά φαίνεται σαν μια φωτογραφία παραλίας - Μόλις την παρατηρήσετε λίγο καλύτερα θα πάθετε σοκ

Η συγκεκριμένη φωτογραφία έχει προκαλέσει χαμό στα social media καθώς πρόκειται για μία οπτική ψευδαίσθηση που απλά δεν πάει το μυαλό σας. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που μια φωτογραφία κάνει το γύρο του διαδικτύου, δείτε εδώ μια φωτογραφία που τραβήχτηκε πριν 100 χρόνια και σήμερα προκαλεί χάος.

Την έμπνευση να κάνει ένα ιδιότυπο… γκάλοπ στους χρήστες του Twitter είχε ένας άνδρας, ο οποίος ανέβασε μία φωτογραφία, η οποία δημιουργεί μια οπτική ψευδαίσθηση. Μάλιστα, η αλήθεια είναι εντελώς διαφορετική από αυτή που φαίνεται.

Αν βλέπετε έναν νυχτερινό και συννεφιασμένο ουρανό και μία παραλία, τότε είστε καλλιτεχνική φύση, όπως σχολίασε ο άνθρωπος που ανέβασε την φωτογραφία. Ωστόσο, η απάντηση θα σας… τρελάνει.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για μία πόρτα αυτοκινήτου, η οποία χρειάζεται φτιάξιμο, κάτι που σημαίνει πως σ’ αυτήν την περίπτωση χρειάζεστε καινούριο αμάξι.

Μητέρα έβγαλε την κόρη της μια συνηθισμένη φωτογραφία - Αυτό που είδε μετά την έκανε να χάσει τον ύπνο της

Το σοκ της ζωής της υπέστη μία μητέρα στην Αυστραλία βλέποντας τις φωτογραφίες που τράβηξε με την κόρη της.Και πώς όχι αφού συνειδητοποίησε καθυστερημένα (ευτυχώς δεν αποδείχθηκε και… μοιραία) πως σε απόσταση αναπνοής από αυτήν βρισκόταν κάτι δολοφονικό! Επίσης, μία γυναίκα ανέβασε μια φωτογραφία της που έγινε viral.

Η Bianca Dickinson από τη Victoria της Αυστραλίας τραβούσε τη μόλις δύο ετών κόρη της Molly φωτογραφίες για τον κατάλογο μιας εταιρείας ρούχων όταν αντιλήφθηκε μια κίνηση δίπλα της. Θεώρησε πως ήταν κάποιο κλαδί από τον αέρα, ωστόσο αργότερα ήρθε αντιμέτωπη με τη σοκαριστική αλήθεια.

Και πώς όχι αφού διαπίστωσε πως η «κίνηση» ήταν ένα από τα πιο δηλητηριώδη (συγκεκριμένα το δεύτερο) και φονικά φίδια του πλανήτη: το μεγάλο καφέ φίδι της Αυστραλίας!

Το ερπετό, όπως μπορείτε να δείτε από τη σοκαριστική φωτογραφία, είχε πλησιάσει μάλιστα σε απόσταση αναπνοής το κοριτσάκι που ευτυχώς πάντως θα έχει να διηγείται μια απίστευτη ιστορία… επιβίωσης για όλη της τη ζωή.

«Παραλίγο να πάθω καρδιακό όταν είδα τη φωτογραφία. Εκείνη τη στιγμή έμεινα ακίνητη και γι΄ αυτό μάλλον έμεινε και αυτή γλιτώνοντας», εκμυστηρεύτηκε η Bianca στην Daily Mail, αποκαλύπτοντας πως εκείνο το βράδυ δεν κοιμήθηκε, ενώ δεν μπορούσε να φάει για μία ολόκληρη ημέρα.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share