Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

74χρονη γιαγιά περιμένει την εγγονή της να ντυθεί για το σχολικό χορό - Μόλις είδε το φόρεμα της έπαθε σοκ

Θα δακρύσετε!

8 Σεπτεμβρίου 2020 17:16
74χρονη γιαγιά περιμένει την εγγονή της να ντυθεί για το σχολικό χορό - Μόλις είδε το φόρεμα της έπαθε σοκ

Όταν η γιαγιά της Κέισι, την είδε να φοράει ένα ρούχο ξέσπασε σε λυγμούς... Ο λόγος θα συγκινήσει και εσάς. Η γιαγιά της, Ντότι, έκανε στην εγγονή της έκανε δώρο και δεν περίμενε να συμβεί αυτό που συνέβη! Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που μια ιστορία με πρωταγωνίστρια μια γιαγιά κάνει το γύρο του διαδικτύου, δείτε εδώ τι συνέβη όταν μια γιαγιά φόρεσε το νυφικό της 60 χρόνια μετά το γάμο της.

Το δώρο, ήταν ένα μπεζ φόρεμα που είχε φορέσει η ίδια τη δεκαετία του 1950, δεν είχε ιδέα ότι η εγγονή της θα το φύλαγε στη ντουλάπα της για να το φορέσει. Η συγκίνηση ήταν τεράστια!

Χρόνια αργότερα, όταν ήρθε η στιγμή που η Κέισι θα αποφοιτούσε από το Λύκειο της Καλιφόρνια, η Κέισι πήρε την απόφαση να φορέσει αυτό το φόρεμα στο σχολικό χορό της. Η έφηβη είχε ερωτευτεί με το vintage φόρεμα και η γιαγιά της δεν είχε ιδέα για το τι είχε σχεδιάσει.

Η εγγονή της Ντότι είχε πει σε όλη την οικογένεια για την έκπληξη, αλλά κράτησε το μυστικό από τη γιαγιά της. Όταν η Ντότι πήγε για επίσκεψη στην εγγονή της για να της δώσει συγχαρητήρια για την αποφοίτηση και ρωτούσε συνέχεια για να δει το φόρεμα της Κέισι, της είπαν ότι η Κέισι δεν βρισκόταν στο σπίτι, αλλά σε σπίτι φίλης της.

Αλλά τότε ξαφνικά, η Κέισι βγαίνει έξω και αποκαλύπτει το φόρεμα της στη γιαγιά της. «Περιττό να πούμε ότι όλοι συγκινήθηκαν με την ευχάριστη έκπληξη» γράφει η θεία της Κέισι στο YouTube. Δείτε την συγκινητική αντίδραση της γιαγιάς όταν βλέπει την εγγονή της με το ίδιο φόρεμα που είχε φορέσει η ίδια πριν από πολλές δεκαετίες:

Δείτε το συγκινητικό βίντεο:

87χρονη γιαγιά έβγαλε μια κρεατοελιά στο κεφάλι - 7 χρόνια μετά η εικόνα της σοκάρει ακόμη και τους γιατρούς

Όταν αυτή η 87χρονη γιαγιά άρχισε να νιώθει έντονους πόνους σε μια κρεατοελιά που φύτρωσε στο κεφάλι της κανείς δεν περίμενε την ανατριχιαστική αυτή συνέχεια. 7 χρόνια μετά από την εμφάνισης της ενοχλητικής ελιάς η εικόνα της σοκάρει ακόμη και τους γιατρούς. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η ιστορία μιας γιαγιάς κάνει το γύρο του διαδικτύου, δείτε εδώ τι συνέβη όταν μια γιαγιά φόρεσε το νυφικό της 60 χρόνια μετά το γάμο της.

"Η μητέρα μου παραπονιόταν για αυτό που μεγάλωνε στο κεφάλι της»", ανέφερε ο γιος της και συμπλήρωσε: «βρήκαμε τρόπους να θεραπεύσουμε το πρόβλημα της χρησιμοποιώντας την παραδοσιακή ιατρική».

Ωστόσο, ο οποίος ίδιος αναφέρει πριν από δύο χρόνια περίπου ξαφνικά το κέρατο στο κεφάλι της άγγιξε το ένα δάχτυλο περίπου μήκος. Πριν από έξι μήνες η 87χρονη έσπασε κατά λάθος το «κέρατο» με αποτέλεσμα στη συνέχεια να αρχίζει να μεγαλώνει ραγδαία.

Οι γιατροί στην Κίνα πιστεύουν ότι μπορούν να αφαιρέσουν το «κέρατο» μέσω χειρουργικής επέμβασης, ωστόσο η οικογένεια διατηρεί τις επιφυλάξεις της λόγω της ηλικίας της.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την ανατριχιαστική ιστορία αυτής της γιαγιάς:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share