Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Βρήκε έξω από την πόρτα του ένα τόνο κρεμμύδια - 3 ημέρες πριν η σύντροφός του...

Απίστευτο!

7 Σεπτεμβρίου 2020 14:18
Βρήκε έξω από την πόρτα του ένα τόνο κρεμμύδια - 3 ημέρες πριν η σύντροφός του...

Με μαύρο δάκρυ πρέπει να έκλαψε ο πρώην σύντροφος της Κινέζας που πήρε την πιο ευρηματική εκδίκηση, στέλνοντάς του έναν τόνο κρεμμύδια, με το λόγο να είναι σίγουρο πως θα σας κάνει να «κλάψετε».

Η κ. Ζάο που απατήθηκε από τον τότε σύντροφό πήρε το αίμα της πίσω, στέλνοντας αυτά τα κρεμμύδια στην πόρτα του άνδρα που την πλήγωσε, ενώ απίστευτος είναι ο λόγος, για τον οποίο 56χρονη άρχισε να πετάει κουτιά παπουτσιών σε υπάλληλο.

Ο άναυδος οδηγός του φορτηγού που μετέφερε την παραγγελία, έκανε 4 ολόκληρες ώρες να ξεφορτώσει το φορτίο, ενώ είχε οδηγία να μην έρθει σε επαφή με τον παραλήπτη.

Στην παραγγελία του ενός τόνου που κόστισε περίπου 500 ευρώ με πιθανή τιμή τα 0,50 λεπτά το κιλό, η γυναίκα ζήτησε να αφήσουν στην πόρτα του το σημείωμα «Έκλαιγα για τρεις μέρες. Τώρα είναι η σειρά σου».

Στο σημείο, οι γείτονες παρακολουθούσαν τον οδηγό να ξεφορτώνει τα άπειρα σακιά με κρεμμύδια, ενώ η ίδια μίλησε στα τοπικά ειδησεογραφικά αφού η εκδίκησή της έγινε viral.

«Έμαθα από τους φίλους μου πως δεν στεναχωρήθηκε καθόλου που χωρίσαμε. Πέρασα τρεις μέρες κλαίγοντας. Είχε ραγίσει η καρδιά μου. Έτσι παρήγγειλα ένα τόνο κρεμμύδια για να πάνε σπίτι του. Έχω τα λεφτά για να το κάνω και το έκανα, προκειμένου να μάθει και αυτός πως είναι να κλαις», είπε η κ. Ζάο.

Έπος: Την έπιασε να τον απατά και της έκανε το πιο... Κουφό δώρο γενεθλίων! Δεν ήξερε από πού της ήρθε...

Κατά καιρούς έχουμε δει διάφορες αντιδράσεις ανθρώπων όταν μαθαίνουν πως ο σύντροφος τους του απατά, άλλες ακραίες και με αίσθηση εκδίκησης και άλλες... ξεκαρδιστικές. Μια από τις πιο σοκαριστικές θα δείτε εδώ όπου ένας άντρας κόλλησε τα γεννητικά όργανα της γυναίκας του με κόλλα!

Αυτή τη φορά ο κύριος που έμαθε πως η σύντροφός του τον απατά αποφάσισε να φανεί ιδιαίτερα ανώτερος και να της κάνει ένα δώρο έκπληξη για τα γενέθλιά της. Της έκλεισε λοιπόν τα μάτια με μια πετσέτα και την οδήγησε ως το σαλόνι του σπιτιού τους. Όταν η γυναίκα έβγαλε την πετσέτα από τα μάτια της έμεινε με το στόμα ανοιχτό!

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την "ιδιαίτερη" έκπληξη:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share