Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

34χρονη λέει ότι η νεκρή γιαγιά της, της στέλνει selfie στο κινητό από τον παράδεισο - Δεν θα το πιστεύετε

Αδιανόητο

5 Σεπτεμβρίου 2020 13:13
34χρονη λέει ότι η νεκρή γιαγιά της, της στέλνει selfie στο κινητό από τον παράδεισο - Δεν θα το πιστεύετε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Aυτά τα συμβάντα πραγματικά δεν γίνονται...Αυτή η 34χρονη αποκάλυψε πως της έστειλε selfie η γιαγιά της η οποία όμως δεν είναι εν ζωή αλλά της μιλά από τον άλλον κόσμο!

Έχουμε ακούσει κατά καιρούς απίστευτες ιστορίες και ειδικά με ηλικιωμένες, αλλά αυτή η ιστορία ξεπερνά πραγματικά κάθε φαντασία!

Η γυναίκα με καταγωγή από την Ρουμανία ισχυρίζεται πως η επικοινωνία με τον άλλο κόσμο όχι μόνο είναι εφικτή αλλά και κάτι παραπάνω από αυτό καθώς η -νεκρή- γιαγιά της της έστειλε… selfie στο κινητό!

Η 34χρονη Τζίνα από το Scurtesti βρήκε μια φωτογραφία της γιαγιάς της από τον… άλλον κόσμο όπως ισχυρίζεται η ίδια, λέγοντας μάλιστα χαρακτηριστικά: “Άνοιξα το κινητό μου τηλέφωνο και αμέσως είδα το πρόσωπο της”...

Αυτή η γιαγιά φόρεσε το νυφικό της 60 χρόνια μετά το γάμο της κι έβγαλε μια φωτογραφία - Ο λόγος θα σας συγκινήσει

Αυτή η γιαγιά παντρεύτηκε τον αγαπημένο της 60 χρόνια πριν, σήμερα φοράει το νυφικό της και βγάζει μια φωτογραφία. Μόλις δείτε το λόγο θα δακρύσετε.

Οι γάμοι από παλαιότερες γενιές είναι αλήθεια πως κρατάνε πολλά χρόνια κι όχι από συνήθεια αλλά από αγάπη. Μια ιστορία αγάπης ενός παππού και μιας γιαγιάς που κρατάει εδώ και 60 χρόνια είδε το φως της δημοσιότητας και συγκίνησε τους πάντες. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη ιστορία με πρωταγωνιστές ένα ηλικιωμένο ζευγάρι που κάνει το γύρο του διαδικτύου, δείτε εδώ την αντίδραση ενός παππού όταν η 73χρονη σύζυγος του του ανακοίνωσε πως είναι έγκυος.

Το ηλικιωμένο αυτό ζευγάρι παντρεύτηκε το 1957 και γιόρτασαν τον γάμο τους με μια σεμνή τελετή, δυστυχώς όμως από το γάμο τους δεν είχαν καμία φωτογραφία. 60 χρόνια μετά κι αφού απέκτησαν 9 παιδιά, 16 εγγόνια και 4 δισέγγονα, αποφάσισαν να διοργανώσουν μια "αναπαράσταση" του γάμου τους στην αυλή τους για να γεμίσουν το άλμπουμ τους. Οι φωτογραφίες αποθανατίζουν την απόλυτη και ανιδιοτελή αγάπη του ζευγαριού ακόμη και 60 χρόνια μετά.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share