Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

2χρονα δίδυμα αγοράκια δοκιμάζουν πατατάκια για πρώτη φορά - Θα λυθείτε στα γέλια μόλις δείτε τι γίνεται

Απίστευτο!

3 Σεπτεμβρίου 2020 15:12
2χρονα δίδυμα αγοράκια δοκιμάζουν πατατάκια για πρώτη φορά - Θα λυθείτε στα γέλια μόλις δείτε τι γίνεται
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θα λυθείτε στα γέλια, όπως κι εμείς, μόλις δείτε τι συμβαίνει σε δίδυμα αγοράκια δύο ετών, τα οποία για πρώτη φορά δοκιμάζουν πατατάκια στη ζωή τους, με τον πατέρα τους να τραβά το βίντεο.

Στα πρώτα χρόνια της ζωής μας ερχόμαστε σε επαφή με διάφορές γεύσεις και όχι μόνο. Η αλήθεια είναι, ότι τα πατατάκια είναι από τα αγαπημένα σνακ των παιδιών, αρκεί βέβαια αυτά να μην είναι... καυτερά.

Στην περίπτωση των εν λόγω παιδιών, αυτό ήταν... το πρόβλημα, με τον πατέρα τους να τους συμβουλεύει να μην το παρακάνουν. Εκείνα, όμως, συνέχισαν... ακάθεκτα, αν και παραδέχονταν πως καιγόταν το στόμα τους, με αποτέλεσμα να πίνουν... αρκετά λίτρα νερό για να ξεπεράσουν το κάψιμο, ενώ απίστευτη είναι η ιστορία των διδύμων με... τους δύο πατέρες.

Δείτε ΕΔΩ το σπαρτατιστό βίντεο.

Ζευγάρι γέννησε δίδυμα - Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι ονόματα έδωσε στα νεογέννητα μωρά

Ζευγάρι γέννησε δίδυμα στην Ινδία και φαίνεται πως είχε μια… διαφορετική ιδέα για τα ονόματα, που θα τους έδινε, κάτι που δεν μπορείτε καν να φανταστείτε.

Μπορεί να βιώνουν πολύ δύσκολες στιγμές και στη χώρα τους, λόγω του κορωνοϊού, αλλά αυτό όχι μόνο δεν τους εμπόδισε να τις αντιμετωπίζουν με αισιοδοξία αλλά άντλησαν και την έμπνευση να δώσουν δύο περίεργα και άκρως πρωτότυπα ονόματα στα νεογέννητά τους.

Σύμφωνα με την 27χρονη μητέρα τους, το αγοράκι ονομάστηκε Covid και το κoριτσάκι Corona, καθώς θεώρησε ότι αξίζει με αυτό τον τρόπο να θυμούνται όλοι στο μέλλον τις δύσκολες στιγμές που βιώνουν σήμερα.

Πάντως δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο το ζευγάρι να αλλάξει τα ονόματα των διδύμων σε κάτι πιο… σύνηθες για τα ινδικά δεδομένα.

Σε λίγες μέρες αυτή η έγκυος θα γεννούσε τα μωρά της όταν οι γιατροί είδαν...Της κόπηκε το αίμα

Η μέρα της γέννας θα έπρεπε να είναι η πιο ημέρα στη ζωή κάθε γυναίκας αλλά για την έγκυο, Άμπερ Μακλουγκ, τα πράγματα δεν ήταν έτσι.

Η μέλλουσα μητέρα των σιαμαίων Χάνα και Ολιβια, η κατάσταση δεν είναι τόσο απλή: οι γιατροί είπαν στην 31χρονη ότι μόνο ένα από τα δίδυμα θα επιβιώσει από τη γέννα. Αντίστοιχες περιπτώσεις σαν αυτή την περίεργη ασθένεια δίδυμων, μπορούν να βυθίσουν στην θλίψη τους μελλοντικούς γονείς.

Η Χάνα και η Ολιβια είναι ενωμένες στο στήθoς, το στομάχι και τους γοφούς, ενώ μοιράζονται το υπογάστριο, το συκώτι, τη λεκάνη και το έντερο. Τα κορίτσια έχουν ξεχωριστές καρδιές και νεφρά αλλά η καρδιά της Ολιβια είναι μονής κοιλίας αντί για διπλής, λείπουν βαλβίδες και έχει δυσπλασία στον εγκέφαλο.

Αν υπήρχε η παραμικρή πιθανότητα να επιβιώσουν, θα τα κρατούσα και τα δύο. Αλλά αυτό δεν είναι εφικτό. Αν μείνουν ενωμένες θα πεθάνουν και οι δύο…

Τα δίδυμα θα έρθουν στον κόσμο σήμερα, μέσω καισαρικής τομής, στο Colarado Fetal Care Center και μετά τη γέννησή τους θα υποβληθούν σε εγχείρηση που διαρκεί 8-12 ώρες για να διαχωριστούν. Η Ολιβια δεν αναμένεται να επιβιώσει…

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share