Τετάρτη, 02 Δεκεμβρίου 2020

33χρονη μητέρα έχασε 30 ολόκληρα κιλά τρώγοντας... ψωμί - Η εικόνα της θα σας σοκάρει

Απίστευτο!

2 Σεπτεμβρίου 2020 23:14
33χρονη μητέρα έχασε 30 ολόκληρα κιλά τρώγοντας... ψωμί - Η εικόνα της θα σας σοκάρει
Από Νάντια Ξυθάλη Τσουκνάκη

Mια μητέρα πέντε παιδιών, η 33χρονη Γκάμπριελ αποφάσισε να χάσει 30 κιλά χωρίς να στερηθεί το ψωμί και τα μακαρόνια και τα κατάφερε! Ωστόσο. αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε κάποιον να αλλάζει ριζικά, δείτε εδώ μια γυναίκα που ζύγιζε 160 κιλά κι έκανε το όνειρό της πραγματικότητα.

Η 33χρονη Γκάμπριελ ζύγιζε 90 κιλά και δεν ένιωθε άνετα με το σώμα της. «Σηκωνόμουν με δυσκολία από το κρεβάτι. Ήξερα ότι έπρεπε να χάσω βάρος. Αισθανόμουν συνέχεια κουρασμένη και δεν είχα καθόλου ενέργεια» σημειώνει χαρακτηριστικά.

«Δεν είχα αυτοπεποίθηση, πάντα έβαζα τον εαυτό μου τελευταίο και αισθανόμουν πάντα κουρασμένη. Κάθε μέρα προσπαθούσα να φέρω εις πέρας όλες μου τις υποχρεώσεις σαν μητέρα και στο τέλος της ημέρας ήμουν ένα ερείπιο» περιγράφει. Τότε άρχισε να συνειδητοποιεί ότι έπρεπε να πάρει την μεγάλη απόφαση να αλλάξει τα πράγματα στη ζωή της και να αγαπήσει επιτέλους τον εαυτό της.

Η πρώτη, μεγάλη αλλαγή ήρθε στη διατροφή της: τα γεύματά της απέκτησαν χρώμα. Η 34χρονη άρχισε να τρώει αυτά που πραγματικά θα την ωφελούσαν και τίποτα λιγότερο. Η υγιεινή διατροφή δεν είναι απαραίτητα βαρετή, φτάνει να αφήσεις τον εαυτό σου να πειραματιστεί με διαφορετικούς συνδυασμούς. Για παράδειγμα, η Γκάμπριελ απολάμβανε για σνακ καρότα με χούμους και για κύριο γεύμα ψητό φιλέτο κοτόπουλου με πολύχρωμα λαχανικά.

Γυμναζόταν κάθε μέρα για μισή ώρα και δεν έβλεπε τη γυμναστική σαν αγγαρεία. Δεν γυμναζόταν επειδή ήθελε να αδυνατίσει. Το έκανε με όρεξη, θέληση και υπομονή.

Μέσα σε δύο χρόνια κατάφερε να χάσει 30 κιλά και να αλλάξει εντελώς το σώμα της. Απολαμβάνει το φαγητό της, δεν νιώθει ενοχές όταν τρώει και προσέχει τις μερίδες της. Γυμνάζεται, πίνει άφθονο νερό και τρώει τα πάντα, από λίγο.

Πλέον η 33χρονη ζυγίζει 60 κιλά και θέλει πολύ να βοηθήσει όσους θέλουν να αλλάξουν τον εαυτό τους και για κάποιο λόγο διστάζουν ή φοβούνται να το κάνουν. Η θέληση είναι δύναμη και η Gabrielle May δείχνει ότι όλα είναι δυνατά αν το λέει η καρδιά μας.

Το κλειδί της επιτυχίας της ήταν ότι έβαζε εύλογους και λογικούς στόχους κάθε φορά. «Το να βάζεις στόχο κάθε φορά να χάσεις 2 με 3 κιλά τον μήνα ήταν πιο εφικτό από το να λες από την αρχή ότι θα χάσω 6 με 8 κιλά» εξηγεί. Με αυτόν τον τρόπο δεν εγκαταλείπεις την προσπάθειά σου καθώς ο στόχος που βάζεις κάθε φορά είναι πραγματοποιήσιμος.

Το μυστικό για την απώλεια του βάρους δεν είναι η επίμονη άσκηση ούτε η εξαντλητική δίαιτα. Oσο κι αν ακούγεται περίεργο, το αδυνάτισμα ξεκινά από το μυαλό. Πρώτα πρέπει να το πιστέψετε και να το θελήσετε πραγματικά. Με την σωστή ψυχολογία μπορείτε να μειώσετε την επιθυμία σας για φαγητό, να μάθετε το σώμα σας να χρειάζεται λιγότερη τροφή, να βρείτε τη διατροφή που σας ταιριάζει και να ενισχύσετε τη θέλησή σας να την ακολουθήσετε πιστά.

Κι όπως σε όλα τα πράγματα, το στοιχείο-κλειδί είναι η επιμονή. Ο ψυχολογικός παράγοντας παίζει καθοριστικό ρόλο ως προς την επιτυχία ενός προγράμματος διατροφής.

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share