Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Όταν είδαν αυτή την καλεσμένη στο γάμο κανείς δεν περίμενε πως λίγο καιρό μετά ο γαμπρός...

Απίστευτο!

30 Αυγούστου 2020 07:28
Όταν είδαν αυτή την καλεσμένη στο γάμο κανείς δεν περίμενε πως λίγο καιρό μετά ο γαμπρός...

Μια νύφη που παντρεύτηκε τον επί επτά χρόνια αγαπημένο της έμεινε στα κρύα του λουτρού μόλις τρεις μήνες μετά, όταν ο γαμπρός το έσκασε με μία καλεσμένη του γάμου. Αυτή, δεν είναι η πρώτη φορά που συναντάμε μια τέτοιου τύπου ιστορία, δείτε εδώ τι έκανε μια πεθερά μόλις έμαθε πως ο γαμπρός το έσκασε λίγο πριν το γάμο.

Η Μισέλ Γιάνγκ από το Αντοβερ του Χαμπσάιρ έμεινε σοκαρισμένη και πληγωμένη όταν ο 36χρονος σύζυγος της Αλαν Χόφμαν την παράτησε για τη συνάδελφό του Τζέμα Χάντλεϊ, η οποία ήταν και καλεσμένη στο γάμο τους.

Παρά το τραύμα, η 29χρονη Μισέλ προσπαθεί να διατηρήσει μια αξιοπρεπή στάση και επικεντρώνεται στο να προχωρήσει με τη ζωή της.

Ηταν έρωτας με την πρώτη ματιά, όταν η Μισέλ αποδέχτηκε ένα ραντεβού στα τυφλά με τον Αλαν, πρώην στρατιώτη πεζικού, τον Ιανουάριο του 2004.

«Δούλευα στο Clinton Cards στο Basingstoke εκείνη την εποχή και ο συνάδελφός μου ήξερε τον Αλαν και μας κανόνισε ραντεβού. Συναντηθήκαμε, πήγαμε στον κινηματογράφο και μετά για δείπνο. Ως πρώην στρατιώτης πεζικού, ο Αλαν ήταν δυνατός και περήφανος, ενώ εγώ ήμουν πολύ πιο ντροπαλή και μαζεμένη, αλλά ταιριάξαμε αμέσως. Η σχέση μας προχωρούσε και σύντομα μείναμε μαζί».

Περίπου 11 μήνες μετά ο Αλαν την αρραβωνιάστηκε και μετά από 7 χρόνια αναμονής αποφάσισαν να ορίσουν την ημερομηνία του γάμου.

«Καλέσαμε 70 άτομα από την οικογένεια και τους φίλους μας στην τελετή και τα έκανα όλα μόνη μου, τα προσκλητήρια, τις επιτραπέζιες διακοσμήσεις και τη γαμήλια τούρτα, ενώ οι φίλες μου από τη δουλειά με βοήθησαν να διαλέξω νυφικό.

Εκείνη την περίοδο ο Αλαν δούλευε σε τοπικό σουπερμάρκετ και τα πήγαινε τόσο καλά με τους συναδέλφους του που με ρώτησε αν θα μπορούσε να τους προσκαλέσει στη μεγάλη μέρα του», λέει η Μισέλ.

«Συχνά μιλούσε για τους συναδέλφους του και πόσο καλά περνούσαν μαζί», συνέχισε. «Ετσι, όταν με ρώτησε αν θα μπορούσε να τους καλέσει στον γάμο, εγώ αμέσως είπα "ναι". Του είπα ότι θα ήταν υπέροχο να τους έχουμε εκεί. Νόμιζα ότι θα ήταν ωραίο να είναι μέρος της γιορτής».

Και παρόλο που η Μισέλ ήταν μια χαρά με το να καλέσει ο Αλαν τους συναδέλφους του στον γάμο, παραδέχεται ότι ο κώδωνας του κινδύνου χτύπησε στο κεφάλι της όταν ο Αλαν ανέφερε ότι και η 27χρονη συνάδελφός του Τζέμα επρόκειτο να είναι εκεί.

«Προσπαθούσα να πιέσω οποιεσδήποτε ανησυχίες μακριά από το κεφάλι μου. Μπορεί να ήταν απλώς ευγενικός μαζί της. Εκτός αυτού, είχαμε μόλις παντρευτεί», θυμάται.

Αλλά πριν προλάβει να στεγνώσει το μελάνι στο πιστοποιητικό του γάμου τους, ο Αλαν άρχισε να αλλάζει. Μέσα σε λίγες εβδομάδες έγινε απόμακρος και αδιάφορος. «Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν επειδή δουλεύαμε εναλλασσόμενες βάρδιες, αλλά σύντομα άρχισε να μιλάει για την Τζέμα όλο και περισσότερο», εξηγεί η Μισέλ.

«Περνούσαν πολύ χρόνο μαζί. Το ένστικτό μου έλεγε ότι κάτι δεν ήταν σωστό. Δεν ήθελα να κάνω καβγά, αλλά ένιωθα την Τζέμα ως απειλή. Ηταν νεότερη, πιο αδύνατη και πιο όμορφη από μένα. Και εγώ δεν ένιωθα άνετα με την ιδέα του ότι περνάνε χρόνο μαζί. Διστακτικά ρώτησα τον Αλαν αν υπήρχε κάτι μεταξύ τους, αλλά αυτός γέλασε. Η Τζέμα είχε επίσης σχέση, έτσι ο Αλαν είπε ότι η ιδέα μου ήταν γελοία. Ομως, αν και ο Αλαν πάντα επέμενε πως δεν συνέβαινε τίποτα μεταξύ τους, εγώ ζήλευα και απλά προσπαθούσα να θάψω τα συναισθήματά μου γι' αυτό».

Αλλά τον Ιανουάριο του 2013 -λιγότερο από τέσσερις μήνες μετά τον γάμο- ο Αλαν επέστρεψε στο σπίτι από τη δουλειά μια μέρα και είπε ότι ήθελε να μιλήσουν. Τότε παραδέχτηκε ότι δεν αγαπούσε πια τη Μισέλ και ότι είχε αισθήματα για την Τζέμα.

Παρά το γεγονός ότι ορκίστηκε πως δεν είχε συμβεί τίποτα μεταξύ τους, ο Αλαν αποκάλυψε στη Μισέλ ότι η Τζέμα είχε χωρίσει πρόσφατα κι ότι ο Αλαν της μίλησε για τα συναισθήματά του κι εκείνη του είπε ότι ένιωθε το ίδιο.

«Μου είπε ότι ήθελε να δοκιμάσει μαζί της. Ημουν πληγωμένη. Είχαμε μόλις παντρευτεί και ήδη με άφηνε για κάποια άλλη. Γυρνούσαν τόσα στο κεφάλι μου. Δεν ήμουν σίγουρος αν έπρεπε να τον πιστέψω. Πώς θα μπορούσε να αφήσει την επί οκτώ χρόνια σύντροφό του για μία συνάδελφο που δεν είχε καν φιλήσει; Αυτό έγινε χειρότερo όταν οι φίλοι μας στη συνέχεια μου είπαν ότι είχαν δει την Τζέμα και τον Αλαν έξω μαζί αρκετές φορές και δεν κρύβονταν και ιδιαίτερα».

Παρά τη ραγισμένη της καρδιά, η Μισέλ αποφάσισε να κάνει αξιοπρεπή προσέγγιση και προσπάθησε να κρατήσει καλές σχέσεις με τον Αλαν, ενώ του παραχώρησε και το σπίτι, μετακομίζοντας στην καλύτερή της φίλη Τόνι.

Τώρα, δύο χρόνια μετά, ο Αλαν εξακολουθεί να είναι με την Τζέμα, ενώ η Μισέλ περιμένει να βγει το διαζύγιο.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share