Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ο γαμπρός το έσκασε λίγο πριν το γάμο - Μόλις το έμαθε η πεθερά έκανε το απίστευτο

Μείναμε άφωνοι!

29 Αυγούστου 2020 09:13
Ο γαμπρός το έσκασε λίγο πριν το γάμο - Μόλις το έμαθε η πεθερά έκανε το απίστευτο

Την περασμένη Δευτέρα, η Κάρι Ντουέιν δέχτηκε τηλεφώνημα από την συντετριμμένη κόρη της Κουίν, επειδή ο αρραβωνιαστικός της μετάνιωσε και ακύρωσε το γάμο. Αφού πρώτα την παρηγόρησε, η Κάρι πήρε κάποιες αποφάσεις. Αυτή, δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε ένα γάμο να λήγει άδοξα πριν καλά καλά αρχίσει, δείτε εδώ ακόμη μία ιστορία όπου ο γαμπρός παράτησε τη νύφη λίγες ημέρες πριν το γάμο.

Το μεγάλο χρηματικό ποσό των 35.000 δολαρίων είχε ήδη καταβληθεί και ήταν πολύ αργά για ακυρώσουν οτιδήποτε. Τότε σκέφτηκε πως υπήρχαν μόνο δύο έξοδα του γάμου που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν, έστω και με διαφορετικό τρόπο. Ο χώρος της δεξίωσης και το φαγητό.

Έτσι, η Κάρι αποφάσισε να καλέσει άστεγους συνανθρώπους της στον όμορφο χώρο της δεξίωσης στο Σακραμέντο Citizen Hotel για να απολαύσουν τη γιορτή τεσσάρων αστέρων που προοριζόταν για το γάμο και τους καλεσμένους. Οι νέοι της καλεσμένοι σερβιρίστηκαν ορεκτικά, σαλάτες, κουνουπίδι, νιόκι, σολομό και μπριζόλες.

«Όταν περνάς μια δύσκολη στιγμή αδυνατείς να κάνεις κάτι όμορφο για την οικογένειά σου και έτσι αυτό ήταν πραγματική ευλογία», δήλωσε ο Ρασάντ Αμπντουλάχ, που πήγε με τη γυναίκα του και τα πέντε τους παιδιά.

Για την πρώην μέλλουσα νύφη, το να παραβρεθεί ήταν πάρα πολύ οδυνηρό, αλλά η Κάρι ήταν ευτυχής που μπορούσε να βγει κάτι θετικό από μια πραγματικά δυσάρεστη κατάσταση. «Είμαι πάρα πολύ στενοχωρημένη για την κόρη μου, αλλά αν μπορεί να βγει κάτι θετικό από όλο αυτό, θα το κάνω», είπε.

32χρονη γυναίκα ορμά σε γάμο υποστηρίζοντας πως είναι έγκυος από το γαμπρό - Τότε η νύφη γυρνάει και...

Το Athensmagazine.gr, μετά το αδιανόητο περιστατικό με το ντύσιμο της αδερφής της νύφης στο γάμο της , θα σας παρουσιάσει μια ιστορία, όπου από τη μία είναι για γέλια και από την άλλη για κλάματα, καθώς μια νύφη την ώρα του γάμου, άκουσε ότι ο γαμπρός περιμένει παιδί με άλλη γυναίκα. Τι συνέβη;

Μια νύφη στο Ντιτρόιτ του Μίσιγκαν δεν είχε ιδέα τι την περίμενε καθώς ετοιμαζόταν να ανταλλάξει όρκους αιώνιας αγάπης με το σύντροφό της. Μια γυναίκα όρμησε ξαφνικά στην τελετή ισχυριζόμενη, ότι ήταν έγκυος από το γαμπρό. Ένας από τους προσκεκλημένους στο γάμο αποτύπωσε την αμήχανη στιγμή και την ανάρτησε στο TikTok.

Το στιγμιότυπο δείχνει τη νύφη και τον γαμπρό να στέκονται κάτω από μια περίτεχνη αψίδα ενώ άνδρας που κάνει την τελετή διαβάζει τους όρκους τους. Ξαφνικά από το πουθενά, μια οργισμένη γυναίκα πλησιάζει και αρχίζει να φωνάζει στον γαμπρό.

Στο βίντεο ακούγεται να λέει: "Άντονι! Κάνεις ότι δεν με ξέρεις; Δεν πήρες τα ψυχοφάρμακά σου σήμερα;" Ο πάστορας την αγνοεί και συνεχίζει να διαβάζει τους όρκους καθώς μια καλεσμένη ακούγεται να ψιθυρίζει: "Ω, όχι. Ω Θεέ μου!"

"Άντονι, ξέρω ότι με ακούς! Κάνεις σαν να μην με ξέρεις... Έχω το μωρό σου εδώ!" συνεχίζει η γυναίκα να φωνάζει...Μόνο τότε μια καλεσμένη, που φαίνεται να είναι η κόρη της νύφης, αντιδρά πετώντας λουλούδια στη γυναίκα.

"Καλύτερα να φύγεις από το γάμο της μαμάς μου" της φωνάζει και προσθέτει: "Τι σου συμβαίνει; Τι σου συμβαίνει;"...Μια άλλη καλεσμένη προσπαθεί να συγκρατήσει την κόρη της νύφης και να την ηρεμήσει.

Δείτε στιγμιότυπα από το βίντεο:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share