Τρίτη, 27 Ιουλίου 2021

Λίγο πριν φτάσει τα 100 κιλά αποφάσισε να αλλάξει τη ζωή της - Σήμερα είναι...

Άλλος άνθρωπος!

28 Αυγούστου 2020 21:53
Λίγο πριν φτάσει τα 100 κιλά αποφάσισε να αλλάξει τη ζωή της - Σήμερα είναι...
Από Νάντια Ξυθάλη Τσουκνάκη

Υπέρβαρη γυναίκα έχασε το μισό της βάρος χωρίς να στερηθεί τίποτα, έγινε κούκλα και μοιράζεται το μυστικό της

Το χάσιμο βάρους είναι αρκετά δύσκολο για πολλούς ανθρώπους. Η ilana ομως κατάφερε να χάσει 45 κιλά και να αλλαξει το σώμα της. Κι αυτή, δεν είναι η μοναδική φορά που βλέπουμε κάποιον να αλλάζει ριζικά, δείτε εδώ μια μητέρα που έχασε 35 κιλά χωρίς να στερηθεί τίποτα.

Η περίπτωση της Ιlana είναι μια απόδειξη της σαρωτικής δύναμης του μυαλού. Το παρελθόν της Ilana έχει εμπειρίες που βρίσκονταν σε αναντιστοιχία με τον πλούσιο ψυχικό της κόσμο.

Η ίδια πιο παλιά είχε άσχημη σχέση με το σώμα της. Είχε φτάσει να ζυγίζει σχεδόν 98 κιλά.

View this post on Instagram

A post shared by Nutrition & Weight Loss Expert (@ilanamuhlsteinrd)

«Συνειδητοποίησα ότι είχα πολλή ενέργεια να μοιραστώ με τους ανθρώπους γύρω μου, όμως, η εξωτερική μου εμφάνιση δεν συμβάδιζε με το πώς πραγματικά ένιωθα και ήθελα να ζήσω. Είχα πια αγανακτήσει να δικαιολογούμαι για το βάρος μου κι άρχισα να σκέφτομαι ότι έπρεπε να πάρω την κατάσταση στα χέρια μου…» δηλώνει.

Η ίδια ηξερε πως για να μπορέσει να χάσει τα περιττά κιλά της θα έπρεπε να βρει ποιες είναι οι αιτίες της υπερφαγίας της. Τα προβλήματα όμως ήταν πολλά. Κατέληξε πως το στρες η βαρεμάρα και η επιπολαιότητα της ηταν τα προβλήματα που έπρεπε να αντιμετωπίσει.

View this post on Instagram

A post shared by Nutrition & Weight Loss Expert (@ilanamuhlsteinrd)

Σε πρώτη φάση κατάφερε να χάσει 11 κιλά -αλλά και πάλι, αυτό δεν την έκανε να νιώσει μεγάλη αλλαγή στη ζωή της. Αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια της: τα βήματα που ακολούθησε από δική της πρωτοβουλία συνέθεσαν ένα διατροφικό πρόγραμμα που φέρει τελικά την υπογραφή της. Έχασε συνολικά 45 ολόκληρα κιλά.

Το ημερήσιο διατροφικό της πρόγραμμα άλλαξε και σε αυτό εντάχθηκαν θρεπτικές, χορταστικές τροφές. Έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα στην κατανάλωση τροφών πλούσιων σε πρωτεΐνες (αυγά, γιαούρτι) και φυτικές ίνες και βιταμίνες.

Η Ilana είναι η δημιουργός του 2Β Mindset, ενός προγράμματος απώλειας βάρους που βασίζεται σε μια σειρά από συμβουλετικά βίντεο. Είναι σχεδιασμένο με στόχο την σταδιακή απώλεια βάρους, χωρίς στέρηση και περιττό στρες. Το φαγητό γίνεται απόλαυση και το κάθε γεύμα μια υπέροχη διατροφική εμπειρία.

H διαφορά μεταξύ του πριν και του μετά είναι απλά εντυπωσιακή…

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share