Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κλάμα: Τον πήρε... ο ύπνος την ώρα του Δημοτικού Συμβουλίου

Ένα μικρό έπος

27 Αυγούστου 2020 11:46
Κλάμα: Τον πήρε... ο ύπνος την ώρα του Δημοτικού Συμβουλίου
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Ένα μικρό «διαμαντάκι» προστέθηκε στην ιστορία του διαδικτύου για την χώρα μας, με ένα δημοτικό σύμβουλο να... κοιμάται για λίγη ώρα, αλλά εκείνη τη στιγμή να πραγματοποιείται το Δημοτικό Συμβούλιο της Καλαμάτας.

Το θέαμα με τον πρόεδρο τοπικής Κοινότητας προκάλεσε γέλιο, αλλά και την αντίδραση του Δημοτικού Συμβούλου Κώστα Τσαπόγα που παραπονέθηκε για το θέαμα του συναδέλφου να κοιμάται και ζήτησε από τον υπεύθυνο της μετάδοσης, όχι να τον ξυπνήσει, αλλά να τον πάρει από το πλάνο, δίπλα από τον Δήμαρχο, Θανάση Βασιλόπουλο, ενώ σάλος είχε επικρατήσει πρόσφατα με ξυλοδαρμό σε Δημοτικό Συμβούλιο.

Πάντως, δεν ήταν ο μοναδικός που… έγειρε, αφού η ώρα ήταν 15.00 το μεσημέρι. Η ζέστη και η κούραση της ημέρας αλλά και η τετράωρη διάρκεια έφερε πολλά χασμουρητά και χρειάστηκαν πολλοί καφέδες για να μην δούμε κι άλλους να ξαπλώνουν στα διπλανά παράθυρα του zoom.

Nα σημειωθεί ότι οι συνδέσεις με τον τρόπο αυτό έχουν προκαλέσει αρκετά σχόλια, αφού έχουμε δει σύνδεση από παραλία, από μπαλκόνι, ταράτσα, αυτοκίνητο, αλλά live από το κρεβάτι δεν είχαμε δει μέχρι σήμερα.

Πρότυπο η Καλαμάτα: Θερμομέτρηση και μέτρα ασφαλείας λόγω κορωνοϊού για τους θαμώνες των κλαμπ

Σε πρότυπο για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού εξελίσσεται η Καλαμάτα, με τους θαμώνες των κλαμπ να μην περνούν χωρίς έλεγχο σε καμία περίπτωση, καθώς δέχονται θερμομέτρηση, ενώ υπάρχουν ικανοποιητικά μέτρα ασφαλείας.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει το «Πρώτο Θέμα», τα κέντρα διασκέδασης φροντίζουν για την τήρηση των αποστάσεων, ενώ θερμομετρούν τους θαμώνες, την ίδια ώρα που συναγερμός έχει σημάνει στη Ζάκυνθο.

Την αρχή έκαναν οι ιδιοκτήτες ενός γνωστού κλαμπ της πόλης, σε συνεργασία με την εταιρεία σεκιούριτι που έχει αναλάβει την φύλαξη του χώρου, εφοδιάζοντας το προσωπικό στην είσοδο με πιστόλια - θερμόμετρα.

Κάθε βράδυ όλοι οι πελάτες πριν εισέλθουν στο κλαμπ θερμομετρούνται κι όποιος διαπιστωθεί ότι έχει ανεβασμένη θερμοκρασία, του απαγορεύεται η είσοδος κάτι που έχει συμβεί τρεις φορές έως σήμερα, σύμφωνα με το «Πρώτο Θέμα».

Δείτε τα βίντεο:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share