Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Πήρε 25 κιλά μέσα σε 8 μήνες και τα έχασε τρώγοντας... παγωτό

Απίστευτο κι όμως αληθινό!

25 Αυγούστου 2020 14:05
Πήρε 25 κιλά μέσα σε 8 μήνες και τα έχασε τρώγοντας... παγωτό

Αν έχεις γκουγκλάρει ποτέ “πώς να χάσω βάρος” θα έχεις πέσει πάνω στην γενική συμβουλή που προτείνει άσκηση, σωστή διατροφή και μέτρημα θερμίδων. Αυτά τα tips σίγουρα έχουν βοηθήσει κόσμο να χάσει βάρος αλλά η Σάρα Ρούφο αποφάσισε να επιλέξει έναν διαφορετικό δρόμο για να χάσει τα κιλά που πήρε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της και να... μεταμορφωθεί. Αυτή όμως, δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε κάποιον να χάνει βάρος και να γίνεται άλλος άνθρωπος, δείτε εδώ τι συνέβη όταν αυτή τη γυναίκα τη χώρισε ο αρραβωνιαστικός της κι έχασε 50 κιλά.

Σε ό,τι αφορά τη γυμναστική της έκανε crossfit όπως έκανε και στην εγκυμοσύνη της. Αυτό που άλλαξε ήταν η διατροφή της την οποία άλλαξε και έτσι κατάφερε να χάσει 25 ολόκληρα κιλά μέσα σε ένα χρόνο.

Συχαίνομαι τη λέξη “δίαιτα” και έτσι έκανα το ακριβώς αντίθετο. Έτρωγα. Έτρωγα καλά λιπαρά και μετρίασα τους υδατάνθρακες. Αυτό που ουσιαστικά έκανα ήταν να ζυγίζω το φαγητό μου και να τρώω συγκεκριμένες μετρημένες ποσότητες”.

Τι έτρωγε, όμως, συγκεκριμένα μέσα σε μια μέρα;

Πρωινό: Καφέ με γάλα αμυγδάλου, ομελέτα σκέτη ή με λαχανικά και λουκάνικο ή μπέικον.

Μεσημεριανό: πρωτεϊνη (κρέας ή ψάρι), λαχανικά και μια μικρή ποσότητα υδατάνθρακες (μια πατάτα ή λίγο καστανό ρύζι).

Βραδινό: πρωτεϊνη (κρέας ή ψάρι) με σαλάτα, φασόλια, τυρί, ψητές γλυκοπατάτες και σάλτσα.

Μετά από κάθε προπόνηση έτρωγε ένα μπολ με δημητριακά και φρούτα, παγωτό, ξηρούς καρπούς ή ό,τι άλλο ήθελε.

Τι κατάφερε λοιπόν;

Απέκτησα κοιλιακούς για πρώτη φορά στη ζωή μου και μάλιστα μόλις 18 μήνες μετά τη γέννηση του παιδιού μου. Επιπλέον νιώθω πιο δυνατή από ποτέ και έχω απίστευτη ενέργεια”, λέει η ίδια.

Ποιες είναι οι συμβουλές που δίνει σε όλες εμάς;

Έχε ένα πλάνο και οργανώσου. Οργάνωσε τα γεύματά σου για να ξέρεις τι πρέπει να φας κάθε μέρα. Βρες έναν προπονητή. Βρες χρόνο για τον εαυτό σου. Απόλαυσε το ταξίδι και έχε υπομονή. Θα τα καταφέρεις.

TAGS
 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share