Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Άφησε ένα πιάτο στον φούρνο μικροκυμάτων για μια εβδομάδα - Αυτό που συνέβη...θα σας αηδιάσει

Δεν πάει το μυαλό σας

25 Αυγούστου 2020 13:17
Άφησε ένα πιάτο στον φούρνο μικροκυμάτων για μια εβδομάδα - Αυτό που συνέβη...θα σας αηδιάσει

Μια μαμά προσφέρθηκε να πληρώσει κάποιον για να πάρει την έφηβη κόρη της από το σπίτι αφού βρήκε ένα πιάτο που είχε αφήσει στο φούρνο μικροκυμάτων για μια ολόκληρη εβδομάδα. Διαβάστε στο Athensmagazine.gr

Η μητέρα Ντενίς Σάνκει, 49 ετών, μοιράστηκε μια φωτογραφία της γκρίζας μούχλας που έπιασε το πιάτο, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ρωτώντας οποιονδήποτε από τους φίλους της αν ήθελε να πάρει την 19χρονη Λιβλ Τέιλορ.

Το πιάτο του φαγητού είχε αφεθεί για πολύ καιρό αφού η Λιβλ το είχε ξεχάσει, και έτσι η Ντενίς έκανε τη ζοφερή ανακάλυψη στις 16 Ιουλίου.

Η τρομοκρατημένη μαμά των τεσσάρων παιδιών, από την Appley Bridge, Greater Manchester, επρόκειτο να βάλει κάτι στο φούρνο μικροκυμάτων - τον οποίο είπε ότι σπάνια χρησιμοποιεί, αφού έχει επιπτώσεις στην υγεία - όταν της υποδέχτηκε "αυτή τη μεγάλη μπάλα που έμοιαζε με μια νεκρή γκρίζα γάτα".

«Αυτό ακριβώς πέρασε από το μυαλό μου. Είχε πιάσει μούχλα, ήταν αηδιαστικό. Δεν υπήρχε μυρωδιά, ήταν η μούχλα να τα περικλείει όλα και να μην αφήνει καμία μυρωδιά. »

Η αρχική σκέψη της Ντενίζ ήταν: «Τι είναι αυτό»; πριν καταλάβει τι συνέβη. «Οι επόμενες λέξεις από το στόμα μου ήταν,« Ολίβια , έλα εδώ ».

Η Λιβ προφανώς βρήκε το όλο θέμα ξεκαρδιστικό, σε αντίθεση με τη μαμά της που είπε: «Ήταν πολύ απασχολημένη με το γέλιο [όταν την φώναξα]. Νόμιζε ότι ήταν ξεκαρδιστικό, το κάνει ακόμα. »

Βάζει στο φούρνο μικροκυμάτων μια φέτα ψωμί κι ένα ποτήρι νερό - Μόλις δείτε το λόγο θα εκπλαγείτε

Το ψωμί σας έχει γίνει σαν σαν… πέτρα, μπαγιάτικο; Με αυτόν τον εύκολο τρόπο θα το ξανακάνετε φρέσκο, μέσα σε λίγα μόλις λεπτά κι αυτός δεν είναι ο μοναδικός τρόπος, δείτε εδώ ακόμη έναν.

Σωτήρια εφεύρεση ο φούρνος μικροκυμάτων και ευγνωμονούμε τον εφευρέτη του καθώς πέραν από τη βασική του χρήση ανακαλύψαμε πως μερικά θέματα που αφορούν τρόφιμα μπορούν να λυθούν με λίγη παραπάνω θερμοκρασία

Ένα έξυπνο κόλπο για να κάνετε το ξερό ψωμί μαλακό. Θα χρειαστείτε μόνο ένα ποτήρι νερό και τον φούρνο μικροκυμάτων. Δείτε τι πρέπει να κάνετε στο βίντεο.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share