Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

23χρονη δασκάλα χορού είναι έγκυος - 2 ώρες πριν γεννήσει γίνεται το απίστευτο

Απίστευτο κι όμως αληθινό!

23 Αυγούστου 2020 14:03
23χρονη δασκάλα χορού είναι έγκυος - 2 ώρες πριν γεννήσει γίνεται το απίστευτο

Μια 23χρονη δασκάλα χορού έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι και μοιράζεται την ιστορία της. Τι το περίεργο μπορεί να συνέβη σε αυτή την έγκυο μόλις 2 ώρες πριν γεννήσει; Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που μια έγκυος γίνεται viral, δείτε εδώ τι συνέβη σε μια γυναίκα που ήταν έγκυος σε δίδυμα.

Η όμορφη χορεύτρια έμαθε ότι είναι έγκυος μόλις δύο ώρες πριν γεννήσει αποκάλυψε ότι ανακάλυψε ότι περίμενε παιδί αφού πήγε στο νοσοκομείο για να λάβει θεραπεία για ύποπτη πέτρα στα νεφρά.

Η Λίζι, από το Μπλούμινγκτον του Ιλινόις, διηγήθηκε τη συγκλονιστική ιστορία της που σε βίντεο στο Tik Tok το οποίο έχει κάνει ήδη τον γύρο του διαδικτύου. Σε αυτό η 23χρονη εξηγεί ότι πήγε στα επείγοντα περιστατικά στη μέση της νύχτας καθώς υπέφερε από επώδυνες κράμπες. Η Λίζι περιέγραψε τους πόνους ως «τις χειρότερες κράμπες περιόδου ολόκληρης της ζωής της» και πρόσθεσε ότι ανησυχούσε μήπως είχε για μία ακόμα φορά πέτρα στα νεφρά, και έτσι ζήτησε από τη μητέρα της να τη μεταφέρει στις 2:30 τα ξημερώματα της 23ης Ιουνίου στα επείγοντα.

Περιγράφοντας στο βίντεο τι συνέβη στη συνέχεια λέει: «Έγινε εισαγωγή και προκειμένου να σου δώσουν φάρμακα για την πέτρα στα νεφρά πρέπει να διασφαλίσουν ότι δεν είσαι έγκυος». Έτσι, οι γιατροί, για να χορηγήσουν και πιο γρήγορα τα φάρμακα προχώρησαν σε φυσική εξέταση για να βεβαιωθούν ότι δεν εγκυμονούσε. «Επειδή πονούσα τόσο πολύ, κατέληξαν να βάλουν το χέρι τους εκεί πέρα για να βεβαιωθούν ότι όλα είναι καλά», είπε η 23χρονη.

Τότε, ήταν που κατάλαβαν όχι μόνο ότι ήταν έγκυος, αλλά και ότι είχε διαστολή 8 εκατοστά, γεγονός που σημαίνει ότι είχε μπει σε διαδικασία τοκετού. Έτσι, λίγες ώρες αργότερα, η Λίζι έφερε στον κόσμο ένα παιδί 2,920 κιλών, και αν και η εγκυμοσύνη της ήταν απίστευτα εύκολη, ο τοκετός σύμφωνα με την ίδια δεν ήταν απλός ή ασφαλής αλλά «η πιο τραυματική εμπειρία της ζωής της».

«Ανακάλυψα ότι ήμουν έγκυος στα επείγοντα περιστατικά, με το χέρι ενός επικριτικού γιατρού στον κόλπο μου, και τέσσερις ώρες μετά γέννησα», είπε μιλώντας στο Buzzfeed News.

«Δεν έκανα επισκληρίδιο γιατί ήταν πολύ αργά για να με βοηθήσει. Είχα βασανιστικό πόνο, δεν είχα ιδέα αν έχω κορίτσι ή αγόρι, κανονικά ή πρόωρα, ένα υγιές ή άρρωστο μωρό… Ήταν πολλά να επεξεργαστούμε, ενώ επίσης και τον τοκετό». Τα πράγματα ήταν ακόμα δυσκολότερα καθώς η Lizzie υπέφερε από κάποιες εξαιρετικά σοβαρές καταστάσεις όπως προδρομικό πλακούντα και προεκλαμψία.

Μιλώντας στο Buzzfeed, η Λίζι αποκάλυψε ότι ουσιαστικά δεν εμφάνισε συμπτώματα που να υποδείκνυαν ότι είναι έγκυος, ενώ εξήγησε ότι ο πόνος που ένιωσε πριν πάει στα επείγοντα ήταν ισχυρός, χωρίς ωστόσο να νιώθει κάτι διαφορετικό από μία πέτρα στα νεφρά. «Είχα μία πριν από περίπου τρία χρόνια και ήταν ο χειρότερος πόνος που είχε ποτέ», εξήγησε. «Ήταν έντονες κράμπες και πόνος στο κάτω μέρος της πλάτης και της κοιλιάς, ένιωθα πραγματικά σαν κάποιος να με τραβά από το εσωτερικό προς τα έξω, κάτι το οποίο ειρωνικά ήταν αυτό που στην πραγματικότητα συνέβαινε», είπε.

Η ιδέα πάντως το προηγούμενο διάστημα ότι μπορεί να είναι έγκυος δεν πέρασε από το μυαλό της, με την δασκάλα μπαλέτου να εξηγεί ότι αν και έβαλε λίγο βάτος, το απέδωσε στο γεγονός ότι έτρωγε ανθυγιεινά τους μήνες πριν πάει στο νοσοκομείο.

Η Λίζι δήλωσε επίσης ότι ήταν «πιο κουρασμένη από το κανονικό», αλλά νόμιζε ότι αυτό οφειλόταν στο γεγονός ότι το πρόγραμμα εργασίας της γέμιζε όλο και περισσότερο.

Η νεαρή νόμιζε επίσης ότι είχε κανονική περίοδο καθ΄όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, αν και οι γιατροί πιστεύουν ότι η αιμορραγία οφειλόταν στον προδρομικό πλακούντα.

«Είχα κάθε περίοδο, αλλά τώρα που έχω ερευνήσει λίγο περισσότερο τις ιατρικές παθήσεις που είχα, τον προδρομικό πλακούντα previa (ή πιθανώς τον πρόσθιο πλακούντα, δεν υπάρχει πραγματικά κανένας τρόπος να γνωρίζουμε με βεβαιότητα ποιον είχα), τώρα ξέρω ότι πιθανώς προκάλεσαν αιμορραγία την οποία μπέρδεψα με περίοδο», είπε στο Buzzfeed.

Τελικά, η Λίζι απέκτησε με ασφάλεια ένα όμορφο κοριτσάκι, τη Γουίνι Τζουν, η οποία είναι πλέον 11 μηνών.

Η δασκάλα μπαλέτου μοιράζεται πλέον ανοιχτά την ιστορία της με την ελπίδα να παράσχει υποστήριξη και βοήθεια σε άλλες γυναίκες και νέες μητέρες. «Είτε ήξερες ότι είσαι έγκυος είτε όχι, οι γυναίκες αξίζουν σεβασμό, κατανόηση και υποστήριξη κατά τον τοκετό και μετά», είπε. «Ήμουν τυχερή που είχα ένα καταπληκτικό σύστημα υποστήριξης και παρόλα αυτά δυσκολεύτηκα. Υποστηρίξτε τον εαυτό σας, βρείτε υποστήριξη και μην προσπαθήσετε να παλέψετε μόνοι σας», κατέληξε.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share