Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τίποτα δεν θα τον εμπόδιζε να χορέψει με τη νύφη – Ούτε καν το...

Συγκινητικό!

22 Αυγούστου 2020 18:53
Τίποτα δεν θα τον εμπόδιζε να χορέψει με τη νύφη – Ούτε καν το...

Εδώ και μερικές μέρες ο χορός αυτού του άντρα από τη Βραζιλία έχει γίνει viral στο διαδίκτυο: ντυμένος γαμπρός, καθισμένος σε αναπηρικό αμαξίδιο δέχεται τη φροντίδα συγγενών και φίλων, που κάνουν κάτι υπέροχο για εκείνον και τη νύφη. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που συναντάμε μια τόσο συγκινητική ιστορία, δείτε εδώ τι συνέβη όταν μια παράλυτη νύφη πήγε στο γάμο της.

Τι; Δένουν τα πόδια τους με τα δικά του, μόνο και μόνο για να μπορέσει να χορέψει εκείνον τον έναν χορό που κάθε νιόπαντρο ζευγάρι χορεύει στον γάμο του. Τα χειροκροτήματα σκεπάζουν τη μουσική και η επιδραστική εικόνα του ζευγαριού που καταφέρνει να χορέψει με τη βοήθεια φίλων του κατακλύζει το ίντερνετ.

«Πρωταγωνιστής» του βίντεο και της πιο σημαντικής στιγμής της ζωής του είναι ο Χιούγκο Ρόλινγκ που πριν από 5 χρόνια είδε τον κόσμο του να αλλάζει δραματικά μετά από ένα σοβαρό ατύχημα που είχε με τη μοτοσυκλέτα του. Έμεινε καθηλωμένος στο αναπηρικό αμαξίδιο, όμως αυτό δεν τον εμπόδισε από το να ερωτευθεί τη γυναίκα του, Σίνθια Ζανούνι και να κάνει μια νέα αρχή μαζί της.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσα από εφαρμογή γνωριμιών και έβγαιναν για αρκετά χρόνια πριν εκείνος αποφασίσει να της κάνει πρόταση γάμου. Όπως αποκάλυψε, για καιρό δίσταζε γιατί δεν ήξερα αν η Σίνθια ήθελε να περάσει το υπόλοιπο της ζωής του με κάποιον που θα είναι για πάντα καθηλωμένος σε αναπηρικό αμαξίδιο.

Εξάλλου, στην εφαρμογή γνωριμιών, ακριβώς επειδή φρόντιζε να λέει την αλήθεια εξ αρχής -είχε πάντοτε φωτογραφία με τον ίδιο στο αμαξίδιο- πολλές γυναίκες τον είχαν απορρίψει. Πριν από λίγες μέρες, για τη γυναίκα που τον αγάπησε γι’ αυτό που στ’ αλήθεια είναι, ο πατέρας και ο αδελφός του φρόντισαν να του δώσουν μία μικρή βοήθεια: για να τη χορέψει…

Δείτε το συγκινητικό βίντεο:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share