Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Αυτή η γυναίκα είναι έγκυος σε δίδυμα - 6 εβδομάδες πριν μάθει τα ευχάριστα...

Απίστευτο!

22 Αυγούστου 2020 15:28
Αυτή η γυναίκα είναι έγκυος σε δίδυμα - 6 εβδομάδες πριν μάθει τα ευχάριστα...

Η εγκυμοσύνη είναι μία όμορφη περίοδος για τη ζωή μιας γυναίκας παρά τις δυσκολίες που έχει. Αυτή η γυναίκα είναι έγκυος σε δίδυμα, τι συνέβη όμως έξι εβδομάδες και η νεαρή έγινε viral;

Έγινε διάσημη όταν συνέλαβε δίδυμα μόλις έξι εβδομάδες μετά τον τοκετό. Και τώρα, σχεδόν ένα χρόνο μετά τη γέννηση των διδύμων της, η Ελίζα από το Σίδνεϊ, μοιράστηκε αυτό που της έχουν διδάξει τα μωρά της για τη μητρότητα. Αυτή δεν είναι η πρώτη ιστορία που βλέπουμε με πρωταγωνίστρια μια έγκυο, δείτε εδώ τι συνέβη όταν μια έγκυος έφτασε στο μαιευτήριο με φρικτούς πόνους.

Μιλώντας στην Daily Mail Australia σχετικά με τα μαθήματα που έχει μάθει, η 28χρονη Ελίζα δήλωσε ότι η ζωή της είναι πολύ γρήγορη τους τελευταίους 12 μήνες.

Για τους πρώτους έξι μήνες έτρεχα ασταμάτητα,” είπε στην FEMAIL. “Αλλά στο πρώτο χρόνο, μπορώ να πω ότι έχω τελικά προσαρμοστεί στη νέα μου ζωή.”

Υπάρχουν τόσα πολλά που έχω μάθει το τελευταίο έτος,” εξήγησε. “Το κύριο πράγμα ήταν να μειώσω τα όρια που είχα βάλει στον εαυτό μου – όπως το έχω ένα καθαρό σπίτι.”

“Έμαθα επίσης να μην κουράζομαι με τα μικρά πράγματα – για παράδειγμα, τα παιδιά μπορεί να φάνε τοστ με φυστικοβούτυρο για βράδυνο κάποιες φορές, δεν είμαι τεμπέλα μαμά – είμαι απλώς πρακτική.”

Προς το παρόν, η Ελίζα και ο σύντροφός της Μπεν έχουν συνηθίσει σ’ αυτούς τους ρυθμούς. Από μητέρα ενός μωρού έγινε μητέρα τριών – της Τσάρλι, του Τζακ και του Γουόλφι– μέσα σε μόλις 12 μήνες.

Πρώτα γεννήθηκε η Τσάρλι, τον Ιανουάριο του 2016, και τα δίδυμα γεννήθηκαν την Παραμονή των Χριστουγέννων του 2016.

Ενώ η Ελίζα λέει ότι η ζωή με τρία μικρά παιδιά είναι ένας αγώνας, αναφέρει επίσης ότι η ύπαρξη τριών μικρών παιδιών μέσα σ’ ένα σπίτι έχει και κάποια ανεκτίμητα καλά.

Το να βλέπεις πώς αλληλεπιδρούν και πώς ‘χτίζουν’ σιγά-σιγά το δέσιμο μεταξύ τους είναι ανεκτίμητο. Αγαπούν ο ένας τον άλλον και φαίνεται.”

Ωστόσο, δεν σχεδιάζει να αποκτήσει άλλα παιδιά. “Δεν σχεδιάζουμε να κάνουμε άλλα μωρά στο μέλλον. Αλλά αγαπώ τη ζωή μας όπως είναι. Νιώθω ότι έχουμε την τέλεια μικρή οικογένεια.

Η Ελίζα έμαθε ότι ήταν έγκυος στα δίδυμα της, μόλις γεννήθηκε το πρώτο της μωρό, η Charlie.

Η νεαρή μαμά πίστευε σ’ αυτό που λέγαν οι παλιές μαμάδες ότι «δεν μπορείς να μείνεις έγκυος αν θηλάζεις» και έτσι είπε ότι «δεν σκέφτηκε καν την αντισύλληψη».

Αλλά σύντομα διέψευσε τη θεωρία αυτή και έμεινε έγκυος σε δίδυμα έξι εβδομάδες αργότερα. “Ο θηλασμός δεν έχει σχέση,” είπε στην Daily Mail Australia την εποχή εκείνη. “Ο γιατρός μου με χρησιμοποιεί ως παράδειγμα στα ζευγάρια που του λένε ότι δεν χρησιμοποιούν μέσα αντισύλληψης μετά τη γέννηση του παιδιού τους.”

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share