Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Γονάτισε για να της κάνει πρόταση γάμου - Τότε η γυναίκα είδε στο σακάκι του...

Απίστευτο!

21 Αυγούστου 2020 11:05
Γονάτισε για να της κάνει πρόταση γάμου - Τότε η γυναίκα είδε στο σακάκι του...

Μία πρωτότυπη ιδέα είχε ένας επαγγελματίας κασκαντέρ, μια και πήρε την καλή του, πήγαν μαζί σ’ ένα στούντιο και λίγο πριν γονατίσει για να της κάνει πρόταση γάμου, άρπαξε φωτιά το σακάκι του και στην συνέχεια χρειάστηκαν δύο πυροσβεστήρες για να σβήσει. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε έναν γαμπρό να επιλέγει έναν θεαματικό τρόπο για να προτείνει στην αγαπημένη του να την παντρευτεί, δείτε εδώ την πρόταση γάμου στα 5.000 πόδια.

Όλο το σκηνικό ήταν σκηνοθετημένο από τον Ρίκι Ας, ο οποίος είναι επαγγελματίας κασκαντέρ. Πριν από μερικές μέρες, ο 52χρονος είχε ενημερώσει την σύντροφό του, Κατρίνα Ντόμσον πως θα πήγαιναν για ένα γύρισμα, αναφορικά με τους νοσοκόμους που δίνουν μάχη εναντίον του κορωνοϊού, μια και η 48χρονη εργάζεται ως νοσηλεύτρια.

Όταν οι δυο τους βρέθηκαν στο πλατό, ο Ρίκι Ας αποφάσισε να γονατίσει και κάποιος συνεργάτης του πήγε και του έβαλε φωτιά στα ρούχα. Τότε, ο 52χρονος έβαλε το χέρι του στην τσέπη και έβγαλε το κουτάκι, όπου μέσα είχε το δαχτυλίδι.

Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, η 48χρονη «πάγωσε» απ’ αυτό που έβλεπε μπροστά της και της πήρε λίγο χρόνο για να ηρεμήσει και να απαντήσει θετικά στη πρόταση που της έγινε. Πάντως, την στιγμή που τα υπόλοιπα μέλη του συνεργείου έσπευσαν να σβήσουν την φωτιά, η κοπέλα έσπευσε να τραβήξει το κουτάκι από τα χέρια του συντρόφου της.

Δείτε τη θεαματική πρόταση στο βίντεο που ακολουθεί:

Αυτή η νύφη τραγούδησε στο γάμο της στη νοηματική - Μόλις την είδε ο γαμπρός...

Αυτή η εντυπωσιακή νύφη αποφάσισε να κάνει το πιο ξεχωριστό και ιδιαίτερο δώρο στο γαμπρό την ημέρα του γάμου τους και η κίνηση της συγκίνησε τους πάντες. Αυτή όμως δεν είναι η πρώτη ιστορία από ένα γάμο που προκαλεί ρίγη συγκίνησης, δείτε εδώ τον απίστευτο λόγο που ο πατέρας μιας νύφης διέκοψε την τελετή.

Η ημέρα γάμου της Ελίζαμπεθ και του Σκοτ στις 27 Ιανουαρίου 2018. Στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας και ήταν ένα πολύ όμορφο γεγονός καθώς η κομψή νύφη εισήλθε στο χώρο με το γιο της, προετοιμαζόταν για μια μεγάλη στιγμή. Αυτή θα ήταν μεγάλη έκπληξη για τον ανυποψίαστο γαμπρό.

Ο Σκοτ είχε αρχίσει να χάνει την ακοή του στην ηλικία των 5 ετών και μόλις τρία χρόνια αργότερα έμεινε κωφός.

Καθώς η νύφη πήρε τη θέση της για να διανύσει το διάδρομο, το τραγούδι της Κριστίνα Πέρι «A Thousand Years», άρχισε να παίζει μπροστά στους φίλους και την οικογένειά τους.

Το ζευγάρι είχε γνωριστεί στο Tinder πριν από δύο χρόνια και η μητέρα δύο παιδιών Ελίζαμπεθ, άρχισε να μαθαίνει το Auslan ή Αυστραλιανή Γλωσσική.

Τρεις μήνες πριν από τη μεγάλη τους μέρα, έμαθε κρυφά τους στίχους και τη νοηματική γλώσσα από το τραγούδι του γάμου τους.

Μόλις ο Σκοτ συνειδητοποίησε τι έκανε η νύφη, ξέσπασε σε δάκρυα. Η νύφη λέει ότι ο σύζυγός της έχει παρακολουθήσει το βίντεο τουλάχιστον 100 φορές μέχρι τώρα.



Το βίντεο με την υπέροχη αφιέρωση έχει ήδη προβληθεί πάνω από 400.000 φορές. Το ζευγάρι είναι τόσο χαρούμενο που συμβάλλει στην ευαισθητοποίηση για τη σημασία της εκμάθησης της νοηματικής γλώσσας.

«Έχω λάβει τόσα πολλά προσωπικά μηνύματα από ανθρώπους από όλο τον κόσμο που μου έλεγαν το πόσο το βίντεο τους επηρέασε», δήλωσε η Ελίζαμπεθ.

Παρακολουθήστε την απίστευτα συγκινητική στιγμή εδώ:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share