Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Το πανέξυπνο κόλπο για να διατηρηθεί κρύο το νερό σας για ώρες

Δοκιμάστε το και θα μας θυμηθείτε!

19 Αυγούστου 2020 14:39
Το πανέξυπνο κόλπο για να διατηρηθεί κρύο το νερό σας για ώρες

Το καλοκαίρι οι περισσότεροι άνθρωποι προσπαθούν να διατηρήσουν κρύο, το νερό τους. Ωστόσο, πρόκειται για μία προσπάθεια, η οποία είναι πάντοτε χαμένη. Έτσι, οι άνθρωποι καταλήγουν να πίνουν νερό, το οποίο δεν είναι κρύο, αλλά είναι ζεστό κι αυτό είναι ότι χειρότερο για την υγειά μας. Δείτε εδώ για ποιο λόγο δεν πρέπει να αφήνετε το νερό σας στο αυτοκίνητο τις μέρες με ζέστη.

Όσοι φροντίζουν μάλιστα να βάλουν ένα μπουκάλι στην κατάψυξη από το προηγούμενο βράδυ, καταλήγουν να παλεύουν την επομένη με σταγόνες νερού, μιας και δεν λιώνει όποτε το χρειαστούμε. Ώρα λοιπόν να πάρει τέλος αυτός ο φαύλος κύκλος. Η κατάψυξη του μπουκαλιού είναι η λύση, αλλά η μισή λύση. Να πώς γίνεται το πράγμα στην απόλυτη τελειότητά του.

Το προηγούμενο βράδυ γεμίζεις λοιπόν το μπουκάλι με νερό ως τη μέση. Και το βάζεις στην κατάψυξη, το βάζεις όμως σε οριζόντια θέση. Προσέχοντας το νερό να μην μπλοκάρει το στόμιο. Εδώ κρύβεται το μυστικό. Όταν το βγάλεις από την κατάψυξη το επόμενο πρωί, θα έχεις ένα μπουκάλι με παγωμένη τη μια του πλευρά. Γεμίζεις απλώς το άλλο μισό με νερό. Έτσι θα έχεις κρύο νερό για περισσότερη ώρα. Γιατί δεν το σκεφτήκαμε νωρίτερα;

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες στο βίντεο που ακολουθεί:

Τοποθετεί ένα μπουκάλι νερό δίπλα από το κινητό - Το αποτέλεσμα; Θα πάθετε πλάκα (Video)

Ένας χρήστης του YouTube έκανε μια χρήσιμη ανακάλυψη με το 4G σήμα του κινητού του, και το μόνο που απαιτείται είναι ένα μπουκάλι με νερό! Ενώ, διαγράψτε αμέσως αυτές τις εφαρμογές από το κινητό σας. Σας χρεώνουν κρυφά.

Στη συνέχεια, ενεργοποιήστε τη λειτουργία πτήσης, που θα απενεργοποιήσει το WiFi ή τα δεδομένα κινητής και θα μπλοκάρει κάθε σήμα στο κινητό.

Αφήστε το για 3-4 δευτερόλεπτα και απενεργοποιήστε τη λειτουργία πτήσης. Η συσκευή σας θα ψάχνει σήμα ξανά. Η λειτουργία πτήσης βοηθάει τη συσκευή σας να αναζητήσει έναν κοντινό πύργο μετάδοσης κινητής τηλεφωνίας, βελτιώνοντας την ευκρίνεια του σήματος. Αν δεν έχετε λειτουργία πτήσης, μπορείτε να απενεργοποιήσετε το κινητό και να το ενεργοποιήσετε ξανά.

Δείτε και μόνοι πόσο βελτιώθηκε το σήμα του Jordan με αυτή την τεχνική, που μπορεί να φανεί χρήσιμη σε επείγουσες καταστάσεις που δεν έχετε καλό σήμα.

Το παράξενο της υπόθεσης είναι ότι το νερό γενικά προκαλεί παρεμβολές σήματος και αποτελεί μυστήριο πως λειτουργεί, αλλά μπορούν να υπάρχουν αρκετοί παράγοντες που παρεμβαίνουν στο σήμα του κινητού, όπως απόσταση από έναν πύργο μετάδοσης κινητής τηλεφωνίας, φυσικά εμπόδια, όπως βουνά, λόφοι, πυκνή βλάστηση, εκτός κάλυψης παρόχου και κατασκευή κτιρίου από μπετόν και σίδερο.

Παρακολουθήστε το ενδιαφέρον βίντεο με την τεχνική ενίσχυσης σήματος, που μπορεί να σας φανεί χρήσιμη ανά πάσα στιγμή!

TAGS
 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share