Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ο γαμπρός και η νύφη παντρεύτηκαν 30 χρόνια μετά από...Η ιστορία τους θα σας συγκλονίσει

Τίποτα δεν είναι τυχαίο

19 Αυγούστου 2020 14:23
Ο γαμπρός και η νύφη παντρεύτηκαν 30 χρόνια μετά από...Η ιστορία τους θα σας συγκλονίσει

Αυτή η νύφη και ο γαμπρός παντρεύτηκαν μετά από 30 χρόνια γνωριμίας. Μόλις διαβάσετε την ιστορία τους και την καθόλου τυχαία σύμπτωση, θα πιστέψετε πως τίποτα δεν είναι τυχαίο σε αυτή τη ζωή.

Ακόμα ένας γάμος που μας έχει συγκλονίσει, μετά και από αυτόν εδώ, όταν ο γαμπρός παράτησε τη νύφη πριν την εκκλησία. Η περίπτωση τους είναι διαφορετική...Δύο νεόνυμφοι, η Τζέμμα και ο Ντάνιελ Λάνγκλει, γεννήθηκαν στο ίδιο νοσοκομείο και γνωρίστηκαν μια μέρα μετά τη γέννησή τους. Σήμερα περιμένουν το δικό τους παιδί.

Η απίστευτη ιστορία της αγάπης τους, η οποία έχει διάρκεια σχεδόν τρεις δεκαετίες, ξεκινά με δύο νεογέννητα που έγιναν φίλοι από τις πρώτες μέρες τους και ενώ χωρίστηκαν κάποια στιγμή της ζωής τους, επανενώθηκαν κάποια στιγμή στο πιο απίθανο μέρος: το κομμωτήριο.

“Η ιστορία μας ξεκίνησε όταν η μητέρα του Ντάνιελ, η Τζανίν, και η μητέρα μου Keryn πήγαν να γεννήσουν και τοποθετήθηκαν σε διπλανά κρεβάτια στο νοσοκομείο του Ferntree Gully τον Απρίλιο του 1989,” είπε η Τζέμμα στο Femail.

Οι δυο μαμάδες άρχισαν να μιλάνε ενώ περίμεναν να γεννήσουν τα μωρά τους. “Λίγο αργότερα, στις 14 Απριλίου, η μητέρα μου οδηγήθηκε στην αίθουσα τοκετού για να γεννήσει,” συνέχισε η Τζέμμα.

“Αφού γεννήθηκα, η μαία μου με πήρε για να συναντήσω τη Τζανίν, έτσι εκτός από τους γονείς μου, τον γιατρό και τις μαίες μου, η μητέρα του ήταν ένας από τους πρώτους ανθρώπους που γνώρισα στη ζωή μου.”

Την επόμενη ημέρα, στις 15 Απριλίου, ο Ντάνιελ ήρθε στον κόσμο και οι δύο μητέρες έγιναν φίλες όταν βγήκαν από το νοσοκομείο.

“Παρόλο που δεν έμεναν πολύ κοντά, οι γονείς μας κράτησαν επαφή μέχρι τα 10 μας χρόνια,” είπε η Τζέμμα .Το 2013, η Τζέμμα μπήκε σε μία σελίδα ενός κομμωτηρίου στο Instagram, η οποία ανήκε στην αδελφή του Ντάνιελ, τη Rhiannon.

“Άρχισα να την ακολουθώ και τότε αποφάσισα να κάνω φίλο τον Ντάνιελ στον Facebook. Ξεκινήσαμε να συζητάμε για λίγο στο messenger.”

“Έκλεισα ένα ραντεβού στην Rhiannon για να βάψω τα μαλλιά μου. Το κομμωτήριο της Ριάνον είναι εγκατεστημένο στο σπίτι της Τζανίν, όπου μαζί τους ζούσε και ο Ντάνιελ.”

“Έτσι, όταν πήγα για το ραντεβού μου, ο Ντάνιελ εμφανίστηκε και με χαιρέτησε. Μου έδωσε ένα φιλί στο μάγουλο και κατέληξε με βαφή μαλλιών στο κεφάλι του.” “Και οι δύο γελάσαμε, αν και φάνηκε λίγο αναστατωμένος.”

Όπως κάνουν οι περισσότερες μητέρες, η Τζανίν επέμεινε να βγάλει το ζευγάρι μία φρέσκια φωτογραφία. Από τότε ξεκίνησαν συχνή επικοινωνία μέχρι που βγήκαν για το πρώτο τους ραντεβού.

“Από τότε ανυπομονούσαμε να δούμε ο ένας τον άλλον. Την Ημέρα της Μητέρας, το 2014, γίναμε επίσημα ζευγάρι.” “Την Παραμονή Πρωτοχρονιάς του 2016 βρισκόμασταν με κάποιους φίλους μας. Αν και ήξερα ότι ο Ντάνιελ είχε μία έκπληξη για μένα, δεν περίμενα ότι θα μου έκανε πρόταση γάμου. Ήμουν τόσο σοκαρισμένη… Του είπα ναι και είχα ένα χαμόγελο μέχρι τ’ αυτιά.”

Ο γάμος του ζευγαριού πραγματοποιήθηκε ένα χρόνο αργότερα, τον Απρίλιο του 2017. Τρεις δεκαετίες μετά την πρώτη τους γνωριμία, το γλυκό ζευγάρι περιμένει τώρα να καλωσορίσει το πρώτο τους παιδί, το οποίο θα έρθει στη ζωή τον Μάρτιο του 2019.

“Όλοι πιστεύουν ότι η ιστορία μας είναι τρελή,” είπε η Τζέμμα . “Αλλά εμείς ξέρουμε ότι ήταν γραφτό να είμαστε μαζί.”

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share