Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ο άντρας της την κορόιδευε επειδή είχε πάρει βάρος - Εκείνη έχασε 60 κιλά και πήρε την εκδίκηση της με τον απίστευτο τρόπο

Απίστευτο!

19 Αυγούστου 2020 10:59
Ο άντρας της την κορόιδευε επειδή είχε πάρει βάρος - Εκείνη έχασε 60 κιλά και πήρε την εκδίκηση της με τον απίστευτο τρόπο

Η ιστορία της Αλβίνα είναι ένας Γολγοθάς. Η ίδια δεν ήταν από πάντα υπέρβαρη. Αυτό ξεκίνησε όταν μπήκε σε μια άσχημη σχέση. Η ίδια δεχόταν λεκτική κακοποίηση από τον τότε σύντροφο της που την οδήγησε να πάρει ένα τρομαχτικό αριθμό κιλών.

Η μητέρα από την Philadelphia είχε στραφεί για βοήθεια στο γρήγορο φαγητό και την ζάχαρη. Έτσι άρχισε να αποκτάει βάρος. Όπως πολλοί άνθρωποι σε τέτοιου τύπου σχέσεις, η Αλβίνα δεν ήταν αρκετά δυνατή να τον αφήσει. Τουλάχιστον όχι ακόμα.

Στα χειρότερά της, είχε φτάσει να ζυγίζει 125 κιλά. Η υγεία της ήταν σε άσχημη κατάσταση. Η ίδια έπασχε από αυξημένη πίεση, προ-διαβήτη ,σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών και κρίσεις πανικού.

Το 2009 έκανε το μεγάλο βήμα για να μπορέσει να βελτιώσει την ζωή της. Παράτησε τον τότε σύντροφο της. Την δύναμη την βρήκε από τα παιδιά της εφόσον αυτά στηρίζονταν σε αυτήν. Με την μια αλλαγή αποφάσισε να κάνει και μια άλλη αλλαγή. Να αλλάξει τον τρόπο διατροφή της. Έτσι και έγινε. Το αποτέλεσμα ήταν η ίδια να μπορέσει να απαλλαγεί από το περιττό της βάρος χάνοντας 58 κιλά. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε μια γυναίκα μετά το χωρισμό της να παίρνει μια μεγάλη απόφαση και για το σώμα της. Δείτε εδώ τι συνέβη όταν ένας άντρας παράτησε τη γυναίκα του επειδή πάχυνε.

Ο δρόμος δεν ήταν εύκολος. Υπήρχαν στιγμές που ήθελε να σπάσει την δίαιτα της. Παρόλα αυτά δεν το έκανε. Πάντα θυμόταν αυτό που της έλεγε ο πρώην της «Κανείς δεν θα σε θέλει». Αυτή ήταν η κινητήριος δύναμη πίσω από την μεταμόρφωσή της. Ήθελα να αποδείξει πως δεν είχε δίκιο…

Με τα βίντεο που ανεβάζει στο blog της, η Αλβίνα θέλει να εμπνεύσει και άλλους να κάνουν πιο υγιεινές επιλογές.

Αφού έχασε 58 κιλά, η Αλβίνα έτυχε να συναντήσει την μητέρα του πρώην της που έμεινε άφωνη με την νέα της εμφάνιση. Τα νέα ταξίδεψαν γρήγορα.


Ο πρώην της την τηλεφώνησε και της είπε, «Άκουσα έγινες πιο όμορφη.» Εκτός από αυτό, προσπάθησε να την ξανακερδίσει!

Εκείνη όμως του είπε πως αυτό δεν υπήρχε καμία περίπτωση να συμβεί. Τώρα, είναι χαρούμενη με τον νέο της άντρα, Σάσα, ο οποίος της φέρεται όπως της αξίζει.

«Θέλω όλοι να μάθουν πως μπορούν να αρχίσουν ξανά την ζωή τους. Δεν χρειάζεται να μείνεις εκεί που είσαι, είναι πολύ ωραίο να καταλαβαίνεις πως έχεις τον έλεγχο του σώματος και της ζωής σου.»

TAGS
 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share