Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αυτή η γιαγιά έπεσε στο πάτωμα και δεν είχε κανέναν να τη βοηθήσει - Τότε ο σκύλος της...

Δεν πάει το μυαλό σας

18 Αυγούστου 2020 16:53
Αυτή η γιαγιά έπεσε στο πάτωμα και δεν είχε κανέναν να τη βοηθήσει - Τότε ο σκύλος της...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυτή η γιαγιά έπεσε κάτω στο πάτωμα και δεν είχε κανέναν να την σηκώσει. Μόλις το αντιλήφθηκε αυτό ο σκύλος της, έκανε κάτι αδιανόητο.

Αυτή η ιστορία αποδεικνύει την αφοσίωση των σκύλων στους ιδιοκτήτες του – ειδικά σε στιγμές ανάγκης. Μπορεί αυτή η γιαγιά να ήταν τυχερή, και η ιστορία μας αποδεικνύει ότι τα σκυλιά μπορούν να φερθούν καλύτερα και από τους ανθρώπους, αφού μια άλλη γιαγιά που κυκλοφορούσε ξυπόλητη κανείς δεν την βοηθούσε.

Η 91χρονη Ντόρις Τζένκινς, η οποία μένει στο Caldwell, ετοιμαζόταν να πέσει για ύπνο. Έβγαλε την ιατρική συσκευή ειδοποίησης και μπήκε στην κουζίνα να πάρει το φάρμακο της.

Αφού κατάπιε τα χάπια, θρόμβοι αίματος παρέλυσαν τα πόδια της και έπεσε στο πάτωμα. Δεν είχε άλλη επιλογή, παρά να συρθεί έξω από την κουζίνα, όπου στεκόταν ο σκύλος της, ο Oreo.

Νιώθοντας ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, ο Oreo έτρεξε με ταχύτητα φωτός στο δρόμο για να ειδοποιήσει έναν νοσοκόμο που έμενε κοντά. Ακολουθώντας τον σκύλο σπίτι, ο νοσοκόμος βρήκε την Ντόρις στο πάτωμα και κάλεσε την άμεση δράση.

Η Ντόρις έφτασε στο νοσοκομείο εγκαίρως και είναι ευγνώμων στον σκύλο της για την βοήθεια του..

Αυτή η 74χρονη γιαγιά ξεκίνησε να πηγαίνει γυμναστήριο με την κόρη της - Αυτό που έγινε λίγους μήνες μετά δεν το περίμενε κανείς

Ποτέ δεν είναι αργά αρκεί να υπάρχει θέληση. Και αυτή η 74χρονη γιαγιά μας αποδεικνύει περίτρανα πως αυτό το ρητό είναι πέρα για πέρα αληθινό καθώς παρά την προχωρημένη της ηλικία έδωσε σε όλους ένα μάθημα και δικαίως έγινε viral. Αυτή όμως, δεν είναι η πρώτη φορά που μια ιστορία με πρωταγωνίστρια μια γιαγιά κάνει το γύρο του διαδικτύου, δείτε εδώ τι συνέβη όταν ένας νεαρός έκλεψε τη θέση πάρκινγκ μιας γιαγιάς.

Όταν η Τζόαν ΜακΝτόναλντ ήταν 70 ετών, ζύγιζε περίπου 90 κιλά. Αντιμετώπιζε αρκετά προβλήματα υγείας, για τα οποία έπαιρνε φάρμακα, όπως υψηλή αρτηριακή πίεση και χοληστερίνη.

Συνειδητοποίησε ότι έπρεπε κάτι να αλλάξει, οπότε ζήτησε από την κόρη της, που είναι γυμνάστρια, να την βοηθήσει να χάσει κιλά. Μπήκε σε ένα πρόγραμμα διατροφής και ασκήσεις γυμναστικής που έκανε εντατικά. Μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα μηνών κατάφερε να χάσει περίπου 30 κιλά.

Για να δείξει στον κόσμο τι είχε καταφέρει και να δείξει ότι η καλή σωματική υγεία δεν έχει ηλικία, η ΜακΝτόναλντ δημιούργησε έναν λογαριασμό στο Instagram.

Γρήγορα και συνεχίζοντας την άσκηση, απέκτησε πάνω από 793.000 followers που εμπνέονται από εκείνη.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share