Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

19χρονη κατάφερε να χάσει 77 κιλά αλλάζοντας μόνο δύο καθημερινές της συνήθειες

Άλλος άνθρωπος!

18 Αυγούστου 2020 14:23
19χρονη κατάφερε να χάσει 77 κιλά αλλάζοντας μόνο δύο καθημερινές της συνήθειες

Τα κιλά προσθέτουν στον άνθρωπο “χρόνια” και κούραση. Μια νεαρή γυναίκα κατάφερε κι έχασε σε μόλις ενάμιση χρόνο 77 κιλά και η ζωής της άλλαξε! Αυτή όμως δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε έναν άνθρωπο να αλλάζει τη ζωή του ριζικά, δείτε εδώ τι έκανε μια γυναίκα αφού έχασε 25 κιλά.

Τα πολλά παραπάνω κιλά είναι ένα μεγάλο πρόβλημα για τον οργανισμό. Η Τζέσικα πήρε μια μεγάλη απόφαση. Να αλλάξει σελίδα στη ζωή της.

Το πριν

Μέχρι πριν ενάμιση χρόνο, άνοιγε το φαγητό που είχε παραγγείλει, καθόταν μπροστά στην τηλεόραση και η μέρα περνούσε τρώγοντας.

«Το μόνο που έκανα ήταν να πηγαίνω στη δουλειά, να τρώω και να παρακολουθώ σειρές», λέει η Τζέσικα, η οποία στα 19 της ζύγισε πάνω από 145 κιλά.

Η μεγάλη απόφαση

Η αφορμή για να ξεκινήσει να χάνει τα περιττά κιλά δεν είναι γνωστή. Όμως στις στις αρχές του 2016, πήρε τη μεγάλη απόφαση να αλλάξει τρόπο σκέψης και διατροφής. Και κατάφερε όσοι μερικοί λένε ακατόρθωτο!

Έβγαλε το πρόχειρο φαγητό από την καθημερινότητα της και έβαλε τη γυμναστική. Αντικατέστησε το φαγητό απ’ έξω με πιο υγιεινές επιλογές και τις σειρές με καθημερινό περπάτημα και προγράμματα για γυμναστική στο σπίτι.
Μέσα από το Youtube γυμναζόταν, έως ότου πήγε στο γυμναστήριο.

Η ζωή στο γυμναστήριο

Κι ενώ η παλιά Τζέσικα θα άκουγε «γυμναστήριο» και θα έτρεχε τρομοκρατημένη, η ανανεωμένη Τζέσικα περνάει δύο ώρες καθημερινά μέσα σε αυτό.

Παράδειγμα προς μίμηση

Από τότε που ξεκίνησε την προσπάθεια της έχει μεταμορφωθεί ολοκληρωτικά. Η ίδια ανεβάζει συχνά φωτογραφίες από τη νέα της καθημερινότητα στο Instagram. Μάλιστα την ακολουθούν περισσότεροι από 200.000 άνθρωποι. Με την κίνησή της αυτή προσπαθεί να παρακινήσει κι άλλους ανθρώπους.

Τα νέα τη γεύματα

Εκτός από τις φωτογραφίες του εαυτό τους με τα περιττά κιλά και τη σημερινή της εμφάνιση, ανεβάζει και φωτογραφίες από τα γεύματά της. Το πριν και το μετά έχουν μεγάλες διαφορές. Πλέον η υγιεινή ζωή είναι ο οδηγός της.

Η εξομολόγησή της

«Το όνομά μου είναι Τζέσικα και είμαι 21 ετών», γράφει σε ένα πρόσφατο ποστ. «Έχω ύψος 1,62 και έχασα 77 κιλά με διατροφή και άσκηση. Όταν ξεκίνησα ήμουν 146 κιλά και τώρα κυμαίνομαι από 65 μέχρι 68. Έχω συναντήσει και ακόμα συναντώ πολλά εμπόδια στη διαδρομή μου, αλλά έτσι είναι αυτές οι προσπάθειες και πρέπει να το αποδεχτώ. Σκοπεύω να αφεθώ και να τα παρατήσω; ΠΟΤΕ», γράφει η νεαρή Τζέσικα η οποία, στη συνέχεια εξομολογείται ότι, παλιότερα μπορεί να έκανε μια απόσταση 5 λεπτών με τα πόδια και να λαχάνιαζε.

Πλέον, το γυμναστήριο έχει μπει για τα καλά στη ζωή της. «Ποτέ δε φανταζόμουν ότι μπορώ να γίνω έτσι. Ήμουν ντροπαλή, αλλά τώρα έχω αποκτήσει πολύ μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και ενέργεια. Είναι τρελό πόσα πράγματα μπορώ επιτέλους να κάνω που πριν δε μπορούσα καν να τα διανοηθώ», γράφει και γίνεται πηγή έμπνευσης για χιλιάδες ανθρώπους εκεί έξω.

Η νεαρή κοπέλα κατάφερε κι έχασε 77 κιλά. Πλέον βλέπει τη ζωή με άλλο μάτι, ενώ η υγεία και η διάθεσή της βελτιώθηκαν. Ίσως όσοι αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα με την Τζέσικα να εμπνευστούν από εκείνη και να πάρουν την μεγάλη απόφαση!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share