Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2020

Του είπε πως είναι έγκυος σε πεντάδυμα - Όταν όμως ήρθε η ώρα της γέννας...

Απίστευτο!

18 Αυγούστου 2020 09:48
Του είπε πως είναι έγκυος σε πεντάδυμα - Όταν όμως ήρθε η ώρα της γέννας...
Από Νάντια Ξυθάλη Τσουκνάκη

Μια ιστορία που πραγματικά φαίνεται απίστευτη κι όμως είναι αληθινή. Ο 35χρονος Πολ από τον Καναδά γνώρισε την 37χρονη Μπάρμπαρα και μέσα σε λίγους μήνες του ανακοίνωσε πως ήταν έγκυος. Αν και όλο αυτό έγινε πολύ νωρίς για το ζευγάρι, ο 35χρονος ήταν ενθουσιασμένος που θα γινόταν πατέρας.

Τις επόμενες μέρες η 37χρονη του είχε κι άλλα νέα. Ενώ στην αρχή του είχε πει ότι περίμενε δίδυμα, τελικά του ανακοίνωσε ότι είχε πεντάδυμα στην κοιλιά της. Αυτή όμως δεν είναι η πρώτη ιστορία με πρωταγωνίστρια μια έγκυο που κάνει το γύρο του διαδικτύου, δείτε εδώ τι συνέβη όταν μια γυναίκα έμεινε έγκυος για 4η φορά και η κοιλιά της φούσκωσε υπερβολικά.

Η οικογένεια και οι φίλοι του Πολ τον βοήθησαν να αγοράσει τα απαραίτητα πράγματα για τον ερχομό των μωρών. Αλλά ο άνθρωπος αυτός ήταν τυχερός καθώς όλη η τοπική κοινωνία είχε ευαισθητοποιηθεί με το προσωπικό του θέμα που πολλοί του έστελναν δώρα και βρεφικά είδη για να του δείξουν την συμπαράστασή τους.

Όταν ήρθε η ώρα της γέννας, το ζευγάρι πήγε στο μαιευτήριο και σίγουρα αυτή τη μέρα δεν θα την ξεχάσει ποτέ ο Πολ στη ζωή του.

Οι γιατροί ενημέρωσαν τον άντρα πως η σύντροφός του δεν κυοφορούσε και πως όλα ήταν ψέματα. Έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του!

Ο Πολ μετά το σοκ που υπέστη ζήτησε από την σύντροφό του να χωρίσουν και επέστρεψε όλα τα δώρα που του είχαν στείλει.

Η παράξενη αυτή περίπτωση ονομάζεται ψευδοκύηση. Πρόκειται για ένα ψυχοσωματικό φαινόμενο εξαιρετικά περίπλοκο. Μια γυναίκα στην περίπτωση αυτή εκδηλώνει τα τυπικά συμπτώματα της εγκυμοσύνης (διακοπή της περιόδου, πρήξιμο στην κοιλιά, ευαισθησία του μαστού, παραγωγή γάλακτος, ναυτία και τάση προς έμετο, αύξηση βάρους κ.α.), απουσιάζει όμως το έμβρυο.

Όπως λοιπόν όλα δείχνουν ο 35χρονος άντρας βιάστηκε να διαλύσει τη σχέση του πιστεύοντας πως εκείνη την εξαπάτησε, όμως πρόκειται για ιατρικό "φαινόμενο" και όχι για απάτη.

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share