Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Έβαλαν μια κάμερα για να προσέχουν τις κόρες τους - Όταν ξαφνικά στις 3 το πρωί...

Απίστευτο!

17 Αυγούστου 2020 10:18
Έβαλαν μια κάμερα για να προσέχουν τις κόρες τους - Όταν ξαφνικά στις 3 το πρωί...

Κανείς δεν περιμένει όταν ενεργοποιεί την κάμερα ασφαλείας που έχει στο δωμάτιο των παιδιών του να έρθει αντιμέτωπος με κάτι τόσο πραγματικά... τρομακτικό. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το περιεχόμενο μιας κάμερας μας... σοκάρει. Δείτε εδώ τι συνέβη όταν ένας άντρας ξέχασε ανοιχτή την κάμερα του υπολογιστή του.

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι γονείς δύο μικρών κοριτσιών,βλέποντας όσα είχε καταγράψει η κάμερα που είχαν τοποθετήσει στο δωμάτιό τους.

Το μεγαλύτερο από τα δύο κοριτσάκια φαίνεται πως ξύπνησε με άγριες διαθέσεις και θεώρησε ως παιχνίδι το κρέμασμα από το φωτιστικό της οροφής.

Η τύχη ήταν με το μέρος της μικρής η οποία από θαύμα δεν τραυματίστηκε, καθώς το φωτιστικό αποδείχτηκε αρκετά ανθεκτικό.

Δείτε το βίντεο που κόβει την ανάσα:

2 τα ξημερώματα... Πατέρας καταγράφει σε κάμερα την περίεργη συμπεριφορά του 6χρονου γιου του... Δείτε τι συνέβη (Video)

Ένας πατέρας τοποθέτησε κρυφή κάμερα ασφαλείας στο σπίτι λόγω της περίεργης συμπεριφοράς που είχε ο 6χρονος γιός του... Ενώ, μια 46χρονη ήταν στο σπίτι όταν ο σκύλος άρχισε να γαβγίζει και να κοιτάει στην μπροστινή πόρτα. Όταν κοίταξε την κάμερα ασφαλείας... κοκκάλωσε!

Καθώς τσέκαρε για ώρες τα βίντεο από την κάμερα ασφαλείας του, πρόσεξε κάτι παράξενο. Ο 6χρονος γιος του, ο Ντίλαν, πιάστηκε στην κάμερα στις 2 το ξημέρωμα. Υπνοβατούσε; Ή μήπως φοβόταν τα φαντάσματα; Τι θα μπορούσε να συμβαίνει εδώ;

Μέσα σε λίγα λεπτά, ο Κόντι τα κατάλαβε όλα. Όπως αποδεικνύεται, το μικρό αγόρι έκανε τα μεσάνυχτα όλα τα πράγματα που δεν του επέτρεπε ο πατέρας του να κάνει όταν ήταν ξύπνιος.

Έτρεχε γύρω από το σαλόνι, ισορροπούσε πάνω στο υποβραχιόνιο του καναπέ, άναβε κι έσβηνε τα φώτα όσο πιο γρήγορα μπορούσε… Αυτό το παιδί έκανε σαν υστερικό! Έκανε ό,τι ακριβώς του απαγόρευαν να κάνει!

Κάλεσαν μάστορα για έναν έλεγχο ρουτίνας και αυτός πήγε να της... - Αυτό που κατέγραψε η κάμερα θα σας σοκάρει

Κάλεσαν έναν μάστορα για έλεγχο ρουτίνας και αυτός πήγε να της... Αυτό που κατέγραψε η κάμερα θα σας σοκάρει! Επίσης, μπροστά σε μία τραγική αποκάλυψη βρέθηκε μία γυναίκα, η οποία έπειτα από συνεχόμενα προβλήματα υγείας, αποφάσισε να βάλει κρυφή κάμερα στην κουζίνα της και να "κατασκοπεύσει" τον άνδρα της

Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε τον καθαρισμό ενός αεραγωγού, μια δουλειά που αναλαμβάνουν συνήθως εταιρίες με εξειδίκευση στον κλιματισμό και την θέρμανση. Η Lisa Guerrero, δημοσιογράφος του Inside Edition, μαζί με κάποιους ειδικούς στους αεραγωγούς, παρακολουθούν τους δύο τεχνικούς που ήρθαν για να δώσουν συμβουλές.

Μετά από έναν τεμπέλικο έλεγχο, ενημερώνει την δημοσιογράφο ότι θα της κοστίσει 700 δολάρια για να καθαρίσει τους αεραγωγούς. Αυτό είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό, αν σκεφτεί κανείς ότι οι ειδικοί έχουν παρακολουθήσει κάθε κίνηση του και ξέρουν ότι το σπίτι χρειάζεται ένα απλό καθάρισμα.
Ο δεύτερος τεχνικός κάνει λίγη δουλειά, αλλά μόνο όταν η ιδιοκτήτρια είναι στο δωμάτιο. Όταν φεύγει, τον εγκαταλείπει και η εργασιακή ηθική του. Τι θράσος!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share