Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2020

46χρονη άκουσε τον σκύλο της να γαβγίζει - Μολις κοίταξε την κάμερα ασφαλείας... κοκκάλωσε (Video)

Ανατριχιαστική στιγμή

15 Αυγούστου 2020 13:09
46χρονη άκουσε τον σκύλο της να γαβγίζει - Μολις κοίταξε την κάμερα ασφαλείας... κοκκάλωσε (Video)
Αρθρογράφος: Γιάννης Κυριακόπουλος
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ATHENSMAGAZINE.GR

46χρονη ήταν στο σπίτι όταν ο σκύλος άρχισε να γαβγίζει και να κοιτάει στην μπροστινή πόρτα. Όταν κοίταξε την κάμερα ασφαλείας... κοκκάλωσε! Επίσης, σοκάρει η ιστορία ενός άνδρα από την Κίνα που έκανε το «λάθος» να αφήσει τη κάμερα του υπολογιστή του ανοιχτή.

Η γυναίκα περίμενε τον ταχυδρόμο να της φέρει ένα δέμα, έτσι πήγε και κοίταξε στην πόρτα από ένα μεγάλο παράθυρο που βρίσκεται διπλά από την πόρτα για να δει αν ήταν ο ταχυδρόμος. Από το παράθυρο θα μπορούσε να δει αν ήταν κάποιος στη βεράντα. Ωστόσο, δεν είδε κανέναν μπροστά στην πόρτα.

Νόμιζε ότι το σκυλί της είχε μυρίσει κάποιον σκίουρο, και γύρισε στην δουλειά της, αλλά ξαφνικά άκουσε το κουδούνι. Πιστεύοντας ότι αυτή τη φορά ήταν σίγουρα ο ταχυδρομικός, άνοιξε την πόρτα, αλλά … δεν υπήρχε κανένας στην πόρτα.

Η γυναίκα σκέφτηκε ότι ίσως ήταν παιδιά που της έκαναν πλάκα, τότε παρακολούθησε τι είχε καταγράψει η κάμερα παρακολούθησης (δείτε το παρακάτω βίντεο). Και είδε στο αρχείο μια κινούμενη ημιδιαφανή σιλουέτα με περίγραμμά σαν άνθρωπος.

Η σιλουέτα εμφανίστηκε στην αριστερή πλευρά να πλησιάζει την πόρτα στο σημείο όπου βρισκόταν η κουδούνι. Χωρίς αμφιβολία, ήταν αυτό που χτύπησε την κουδούνι.

Στην αρχή, η γυναίκα τρόμαξε, αλλά στη συνέχεια πήγε σε ερευνητή και της είπε ότι αυτό το φάντασμα ήταν κάπως συνδεδεμένο με τον πάγκο στα αριστερά της κάμερας. Στην αρχή φαίνεται ότι κάθεται σε αυτόν τον πάγκο και στη συνέχεια σηκώνεται και πηγαίνει στην πόρτα. Και τότε η γυναικά είπε ότι αυτόν τον πάγκο τον είχε ένας φιλικός γείτονας της και τον έδωσε λίγο πριν από τον πρόσφατο θάνατό του.

Τώρα η γυναίκα σκέφτεται ότι ήταν ένα είδος σημάδι από το γείτονά της και ίσως την έκανε να καταλάβει ότι θα είναι κοντά της.

«Η τελευταία συνομιλία μαζί του ήταν όταν καθόμασταν σε αυτόν τον πάγκο», λέει η Petoscia, «Ακόμα κι αν ήταν το πνεύμα του, δεν αισθάνομαι τίποτα κακό σε αυτό και δεν θέλω να βάζω φύλλα φασκόμηλου στην πόρτα μου, όπως με συμβουλεύουν οι φίλοι μου (υποτίθεται ότι προστατεύει από κακά πνεύματα αλλά αν είναι το πνεύμα το γείτονα δεν είναι κακό)».

Οι σκεπτικιστές λένε ότι η σιλουέτα θα μπορούσε να ήταν ένα έντομο στον φακό, και το κουδούνι θα μπορούσε το είχε κτυπήσει παιδιά που δεν φαίνονται στην κάμερα .

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share