Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

28χρονος ζύγιζε 320 κιλά και δυσκολευόταν ακόμη και να κουνηθεί - Μόλις δείτε πως είναι σήμερα δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας (Video)

Ολική «μεταμόρφωση»

15 Αυγούστου 2020 12:05
28χρονος ζύγιζε 320 κιλά και δυσκολευόταν ακόμη και να κουνηθεί - Μόλις δείτε πως είναι σήμερα δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

28χρονος ζούσε σαν ερημίτης στο σπίτι της μητέρας του και είχε φτάσει να ζυγίζει πάνω από 320 κιλά. Το μόνο πράγμα που φαινόταν να τον κάνει να νιώθει καλύτερα ήταν να κάνει bullying σε bodybuilders που έβλεπε στο διαδίκτυο.

Ο Jesse έγινε ένα τρολ του διαδικτύου που κρυβόταν πίσω από την οθόνη του υπολογιστή του και προσπαθούσε να κάνει τους άλλους να νιώθουν άσχημα για την υγεία και την εμφάνισή τους. Στο μεταξύ όμως, ήταν πολύ δυστυχισμένος και ντρεπόταν για το σώμα του. Επίσης, ένας άνδρας έχασε 76 ολόκληρα κιλά τρώγοντας πίτσα. Η εικόνα του θα σας αφήσει άφωνους.

Τελικά, οι bodybuilders απελπίστηκαν από τις προσπάθειές του και του ζήτησαν να τους δείξει φωτογραφίες του, αφού πίστευε πως ήταν “πολύ καλύτερος” από εκείνους.

Έτσι και έκανε. Αλλά αντί να τον κοροϊδέψουν για την εμφάνισή του, όπως έκανε εκείνος, υποσχέθηκαν να τον βοηθήσουν. Σήμερα είναι ένας διαφορετικός άνθρωπος και εσωτερικά και εξωτερικά.

Δείτε την εκπληκτική του ιστορία:

37χρονη γυναίκα άλλαξε αυτά τα 3 πράγματα στη ζωή της και έχασε 68 κιλά

Μια 37χρονη γυναίκα άλλαξε 3 πράγματα στη ζωή της και κατάφερε να χάσει 68 ολόκληρα κιλά μέσα σε 2 χρόνια.Η Αμάντα ξεκίνησε την μεταμόρφωσή της την άνοιξη του 2015, αφού κουράστηκε να νιώθει αόρατη και κουρασμένη συνέχεια. Εκείνη την περίοδο ζύγιζε 170 κιλά.

Η Αμάντα ένιωθε πως ήταν καιρός για αλλαγή και μίλησε με έναν διατροφολόγο που την βοήθησε να ισορροπήσει την διατροφή της, τρώγοντας μικρότερες μερίδες, προσέχοντας τις θερμίδες που καταναλώνει, που γι’αυτήν σήμαινε πως έπρεπε να παίρνει 35% των θερμίδων της από υδατάνθρακες, 25% από λιπαρά και 40% από πρωτεΐνη.

Το δεύτερο βήμα ήταν η άσκηση. Μετά από αρκετές αποτυχημένες προσπάθειες στο γυμναστήριο, προσέλαβε έναν προσωπικό γυμναστή, που όπως είπε ήταν πολύ καλή επένδυση. Επίσης, μητέρα και κόρη ξεκίνησαν δίαιτα με αποτέλεσμα να χάσουν συνολικά 108 κιλά και να φτιάξουν σώμα... μοντέλου.

Η Αμάντα είπε πως το κλειδί ήταν να βρει την ισορροπία και να θέσει λογικούς στόχους. Είπε πως πρέπει οι άνθρωποι να είναι ευγενικοί στον εαυτό τους γιατί κανείς δεν είναι τέλειος, λέγοντας: «Απλά μην τα παρατήσετε.»

«Ποτέ δεν ήθελα να παραδεχτώ πόσο παχύσαρκη είχα γίνει. Τώρα το να πηγαίνω στο γυμναστήριο είναι η καλύτερη στιγμή της εβδομάδας.»

TAGS
 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share