Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2020

Έχασε 63 ολόκληρα κιλά κάνοντας μόνο κάθε βράδυ... - Ολοκληρωτική μεταμόρφωση

Άλλος άνθρωπος

14 Αυγούστου 2020 16:08
Έχασε 63 ολόκληρα κιλά κάνοντας μόνο κάθε βράδυ... - Ολοκληρωτική μεταμόρφωση
Αρθρογράφος: Νάντια Ξυθάλη Τσουκνάκη
ΝΑΝΤΙΑ ΞΥΘΑΛΗ ΤΣΟΥΚΝΑΚΗ

ΣΥΝΤΑΚΤΡΙΑ ATHENSMAGAZINE.GR

Η Στέφανι είναι πλέον αγνώριστη μετά την απώλεια βάρους πολλών κιλών χωρίς όμως στην ουσία να αλλάξει την δίαιτά της. Είχε φτάσει να ζυγίζει 150 κιλά! Η Στέφανι που τώρα εργάζεται σαν γυμνάστρια χρησιμοποιεί τα μέσα κοινωνική δικτύωσης για να εμπνεύσει κι άλλους ανθρώπους.Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε έναν άνθρωπο να χάνει πολλά κιλά και να αλλάζει ολοκληρωτικά, δείτε εδώ πώς ένας άντρας έχασε 76 κιλά τρώγοντας πίτσα.

Αποκαλύπτοντας πίσω από την απίστευτη μεταμόρφωσή της η Στέφανι παραδέχθηκε ότι βρισκόταν σε κατάσταση άρνησης για τα κιλά της μέχρι που τρελάθηκε και ξεκίνησε το χόμπι που της άλλαξε τη ζωή.

έχασε 63 κιλά


«Πίστευα ότι θα πεθάνω παχύσαρκη, δεν μπορούσα να το αντιμετωπίσω και γιαυτό κλείστηκα στον εαυτό μου» λέει χαρακτηριστικά.

«Ντρεπόμουν πολύ, δεν ήθελα οι άνθρωποι να ξέρουν ότι πάχυνα τόσο πολύ. Έτσι ξέκοψα από όλους, ζούσα σε έναν δικό μου κόσμο. Απλά πήγαινα για δουλειά και μετά επέστρεφα στο σπίτι.»
«Μια μέρα τρελάθηκα και άρχισα να περπατάω μέχρι που δεν άντεχα άλλο. Είχα περπατήσει χιλιόμετρα. Το έκανα κάθε βράδυ χωρίς να αλλάξω τη δίαιτά μου και μέσα σε μια εβδομάδα έχασα 9 περίπου κιλά»

μεταμόρφωση

Η Στέφανι κατάφερε να χάσει σε 6 μήνες πάνω από 36 κιλά περπατώντας μερικά χιλιόμετρα κάθε μέρα μέχρι που έφτασε το επιθυμητό της βάρος.

Πριν μάλιστα αποφασίσει να κάνει την επέμβαση αφαίρεσης της κοιλιάς της το 2012, η Στέφανι έγραψε όλα τα πικρόχολα σχόλια που είχε ποτέ ακούσει για το σώμα της και την κοιλιά της. Έτσι όταν ο χειρουργός της αφαίρεσε το περιττό δέρμα, έφυγαν μαζί και όλα τα αρνητικά σχόλια και συναισθήματα!

κιλά πλαστική

Όπως εξομολογείται η ιδέα ήταν της μητέρας της και έτσι τώρα είναι απλά περήφανη για το κατόρθωμά της αλλά και για τις ουλές από την επέμβαση που έκανε!

Πλέον όπως λέει δεν την ενοχλεί το γυμνό σώμα της και έχει πολλή αυτοπεποίθηση!

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share