Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

33χρονη με καρκίνο λίγο πριν πεθάνει ζήτησε από τον άντρα της ζωής της μια τελευταία χάρη - Η συνέχεια θα σας κάνει να δακρύσετε

Συγκινητικό!

14 Αυγούστου 2020 15:11
33χρονη με καρκίνο λίγο πριν πεθάνει ζήτησε από τον άντρα της ζωής της μια τελευταία χάρη - Η συνέχεια θα σας κάνει να δακρύσετε

Όρκους αιώνιας αγάπης αντάλλαξαν μία νεαρή γυναίκα και ο άντρας της ζωής της. Μόνο που αντί να το κάνουν σε εκκλησία ή σε δημαρχείο, το έκαναν σε δωμάτιο από νοσοκομείο. Μάλιστα, αυτό έγινε λίγες ημέρες πριν «φύγει» η νύφη από τη ζωή, λόγω του καρκίνου που την ταλαιπωρούσε.

Η καθηγήτρια μαθηματικών Σαμάνθα πήγε στο νοσοκομείο τον Ιούνιο με πόνους στο στομάχι. Εκεί, οι γιατροί την ενημέρωσαν πως έπασχε από επιθετικό καρκίνο στο στομάχι της. Επιπλέον, της ανέφεραν πως είχε μόλις λίγους μήνες ζωής.

Αποφασισμένη να παντρευτεί πριν πεθάνει, η Σαμάνθα αντάλλαξε όρκους αιώνιας αγάπης με τον σύντροφό της Άλεκ. Αυτό έγινε στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν, στο Shropshire. Η 33χρονη πέθανε μέσα σε λιγότερο από μία εβδομάδα από την ανταλλαγή των όρκων με το σύζυγό της. Συγκεκριμένα, έφυγε από τη ζωή μόλις δέκα εβδομάδες μετά τη διάγνωση. Αυτή δεν είναι η μοναδική φορά που βλέπουμε έναν καρκινοπαθή να θέλει να πραγματοποιήσει τα όνειρά του ακόμη και την τελευταία στιγμή, δείτε εδώ τι ζήτησε ένα αγόρι από τη μητέρα του λίγο πριν πεθάνει.

Αυτή είναι η δεύτερη τραγωδία που έζησε ο Άλεκ, αφού η 18χρονη κόρη του Νιόνη, από μια προηγούμενη σχέση του, απεβίωσε το 2016 μετά από μια διετή μάχη με τη λευχαιμία. Αφού διαμαρτυρήθηκε για τους πόνους στο στομάχι, η Σαμάνθα πέρασε τρεις εβδομάδες στο νοσοκομείο Royal Shrewsbury πριν μεταφερθεί στο νοσοκομείο Christy στο Μάντσεστερ για ειδική θεραπεία.


Έπειτα πέρασε άλλες τρεις εβδομάδες εκεί πριν μεταφερθεί στο Hospices Severn, όπου άφησε και την τελευταία της πνοή. Το ζευγάρι αντάλλαξε όρκους αιώνιας αγάπης την 1η Σεπτεμβρίου και η Σαμάνθα πέθανε στις 7 Σεπτεμβρίου. Ο 38χρονος Άλεκ περνούσε όλες τις ώρες της ημέρας του δίπλα στη Σαμάνθα και δήλωσε ότι ήταν αποφασισμένος να δώσει στην αγαπημένη του «τον γάμο που άξιζε» αφότου έμαθε ότι είχε μόλις λίγες μέρες ζωής.

Το δωμάτιο του νοσοκομείου ήταν στολισμένο για την ημέρα του γάμου με ανοιχτόχρωμες κορδέλες, λουλούδια και φωτογραφίες από τις όμορφες στιγμές του ζευγαριού. “Ο γάμος μας ήταν πολύ συγκινητικός για όλους. Ήταν η πιο δύσκολη μέρα, αλλά και η πιο όμορφη ταυτόχρονα,” είπε ο Άλεκ.

“Η Σαμάνθα ήταν πάντα τόσο ξεχωριστή και η ασθένειά της στεναχώρησε πολλούς ανθρώπους. Πάνω από 300 άτομα ήρθαν στην κηδεία της.” “Όταν διαγνώστηκε με καρκίνο, ξέραμε ότι δεν υπήρχε χρόνος. Θέλαμε από πριν να παντρευτούμε κι έτσι, αποφασίσαμε να το επισπεύσουμε.”


“Η Σαμάνθα ήταν το μόνο πρόσωπο που μπορούσε να χαμογελάει, ανεξάρτητα από το τι συνέβαινε και έκανε και τους να χαμογελούν.” “Ήταν μια υπέροχη μέρα και ήμουν χαρούμενος που καταφέραμε να παντρευτούμε.” “Θέλαμε πολύ να φτιάξουμε μια όμορφη οικογένεια και προσπαθούσαμε να αποκτήσουμε μωρό. Είμαι καταρρακωμένος, αλλά υπερήφανος που είχα έναν τέτοιο άνθρωπο δίπλα μου.”

“Παρά την ασθένειά της, η Σαμάνθα χαμογελούσε όλη την ημέρα.” “Ο καρκίνος την πήρε τόσο γρήγορα, αλλά ήταν αποφασισμένη να απολαύσει τη μεγάλη ημέρα μας.” “Μάθαμε ότι έχει καρκίνο 10 εβδομάδες πριν πεθάνει, αλλά οι γιατροί είπαν ότι πιθανότατα ο όγκος μεγάλωνε μέσα της εδώ και οκτώ μήνες.”

“Ήταν τόσο σπάνιος καρκίνος και δεν μπορώ να κατηγορήσω για τίποτα τους γιατρούς.” Ο Alec ευχαρίστησε, επίσης, το προσωπικό του νοσοκομείου που συνέβαλε για να γίνει η ημέρα του γάμου τους τόσο ξεχωριστή. “Αυτό που έκαναν στο νοσοκομείο είναι εκπληκτικό, έκαναν τόσα πολλά για την Σαμάνθα .” “Διακοσμήσαμε τους χώρους όπως θέλαμε κι αυτό μας έκανε να ζήσουμε το γάμο που πάντα ονειρευόμασταν.”

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share