Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2020

Αυτή η μητέρα πάλευε να κάνει παιδί 9 χρόνια - Μόλις γύρισε σπίτι με τα δίδυμα νεογέννητα ο σκύλος έκανε κάτι ανατριχιαστικό

Σοκαριστικό!

14 Αυγούστου 2020 13:47
Αυτή η μητέρα πάλευε να κάνει παιδί 9 χρόνια - Μόλις γύρισε σπίτι με τα δίδυμα νεογέννητα ο σκύλος έκανε κάτι ανατριχιαστικό
Αρθρογράφος: Νάντια Ξυθάλη Τσουκνάκη
ΝΑΝΤΙΑ ΞΥΘΑΛΗ ΤΣΟΥΚΝΑΚΗ

ΣΥΝΤΑΚΤΡΙΑ ATHENSMAGAZINE.GR

Όταν αυτή η γυναίκα κατάφερε μετά από 9 ολόκληρα χρόνια και αμέτρητες προσπάθειες να γίνει μητέρα και να κυοφορήσει δίδυμα σίγουρα δεν περίμενε αυτή την τραγική κατάληξη. Τι συνέβη όταν αυτή η γυναίκα γύρισε με τα νεογέννητα δίδυμα στο σπίτι της; Αυτή δεν είναι η πρώτη ιστορία με πρωταγωνιστή ένα μωρό που κάνει το γύρο του διαδικτύου, δείτε εδώ τη συγκινητική στιγμή που ένα κωφό μωράκι ακούει για πρώτη φορά τη φωνή της αδερφής του.

Ο σκύλος της οικογένειας μόλις είδε τα νεογέννητα κοριτσάκια στο σπίτι ζήλεψε τόσο που όρμηξε πάνω τους με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο.

Η Νοβάις, δημοτική σύμβουλος που πάλευε για να συλλάβει εδώ και 9 χρόνια, τράβηξε μακριά τον σκύλο από τα δίδυμα, αλλά είχε ήδη προκαλέσει θανατηφόρα βλάβη στην κοιλιά τους. Μια νοσοκόμα που ζει εκεί κοντά προσπάθησε να παράσχει τις πρώτες βοήθειες στα δίδυμα, αλλά το ένα πέθανε αμέσως από τα τραύματά της και το άλλο πέθανε αργότερα στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε μετά από καρδιακή ανακοπή.

Ο σκύλος, που περιγράφεται ως ένα «υπάκουο» ζώο, πιστεύεται ότι ζήλευε μετά την γέννηση των μωρών. Ένας μέλος της οικογένειας ισχυρίστηκε ότι «πιθανότατα η ζήλια ώθησε τον σκύλο να επιτεθεί στα παιδιά» σύμφωνα με την The Sun.

Η αστυνομία ερευνά τους θανάτους, αλλά δεν έχει ακόμη τις καταθέσεις των συντετριμμένων γονιών. Το δημοτικό συμβούλιο της Πιρίπα, ένα χωριό με πληθυσμό 1.000 κατοίκων, ανέφερε σε δήλωσή τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Αντιμέτωποι με αυτή την απίστευτη απώλεια, εκφράζουμε τα συλλυπητήρια και την συμπάθειά μας στους γονείς Ελάινα και Ρέτζις, αλλά και τους φίλους και την οικογένειά τους αυτή την στιγμή της θλίψης και του πόνου.

Είθε ο Θεός να παρηγορήσει τις καρδιές σας και να σας δώσει την δύναμη να μετατρέψετε όλο τον πόνο αυτής της ανεπανόρθωτης απώλειας σε πίστη και ελπίδα». Οι άτυχοι γονείς πάλευαν εδώ και 9 χρόνια προκειμένου να αποκτήσουν ένα παιδί. Στην άτυχη μητέρα χορηγήθηκαν ηρεμιστικά στο νοσοκομείο μετά την κατάρρευσή της από το σοκ.

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share