Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Φωτογράφισαν μία γιατρό να κοιμάται στη βάρδιά της - Δεν περίμεναν όμως αυτό που θα ακολουθούσε

Σοκαριστικό

14 Αυγούστου 2020 08:13
Φωτογράφισαν μία γιατρό να κοιμάται στη βάρδιά της - Δεν περίμεναν όμως αυτό που θα ακολουθούσε
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ένας blogger από το Μεξικό, έπιασε μία γιατρό να κοιμάται και την φωτογράφισε, όμως δεν περίμενε αυτό που θα ακολουθούσε! Ο blogger κριτίκαρε πολύ άσχημα την γιατρό που επειδή “δεν έκανε σωστά τη δουλειά της”.

Αλλά δεν περίμενε τέτοια αντίδραση από τον κόσμο. Λίγο αργότερα ένας άλλος γιατρός από το Μεξικό ανέβασε μία φωτογραφία εκείνου να κοιμάται με τη λεζάντα: “Αποκοιμήθηκα και εγώ.” Ενώ, συγκλονιστική είναι η ιστορίας μιας 31χρονης όπου 10 μέρες μετά την έκτρωση πήγε στο γιατρό για εξετάσεις και έπαθε σοκ με αυτό που της είπε!

Θα πρέπει να καταλάβουμε πως οι γιατροί και οι νοσοκόμοι συχνά δουλεύουν μέχρι και βάρδιες 36 ωρών στα νοσοκομεία και 80 ώρες τη βδομάδα χωρίς να πληρώνονται υπερωρίες.

Πιστεύουμε πως είναι ανθρώπινο να κουραστούν και να προσπαθήσουν να κοιμηθούν για λίγο όσο και όπου μπορούν. Υπάρχει κανείς που να μπορεί να δουλεύει 24 ώρες συνεχόμενα; Ειδικά όταν η δουλειά είναι τόσο έντονη και σημαντική που μερικά λεπτά ξεκούρασης μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

Μία εγχείρηση μπορεί να κρατήσει περισσότερες από 4 ώρες, χωρίς διαλείμματα και οι γιατροί πρέπει να παραμένουν πολύ συγκεντρωμένοι όλη την ώρα. Στην τελική είναι άνθρωποι, όχι μηχανές!

Η τεράστια κοιλιά 29χρονης είχε γεμίσει με μελανιές - Μόλις ο γιατρός είδε τον υπέρηχο πάγωσε... (Video)

Η τεράστια κοιλιά 29χρονης είχε γεμίσει με μελανιές και μόλις ο γιατρός είδε τον υπέρηχο πάγωσε... Στα αρχικά στάδια της πρώτης εγκυμοσύνης της, η Guillermina και ο σύζυγός της Fernando έμαθαν ότι κυοφορεί όχι ένα, αλλά πέντε έμβρυα. Ενώ, μια 13χρονη περίμενε 6 ώρες μέχρι να την χειρουργήσουν. Όταν αρχίζει η επέμβαση, σοκαρισμένη η μικρή βλέπει τους γιατρούς να...

Να τι κάνει την ιστορία ακόμα πιο απίστευτη: ο γιατρός της Guillermina, η Δρ. Tracy Manuck εντυπωσιάστηκε από την ψυχραιμία της εγκυμονούσας μητέρας. Παρά το γεγονός ότι υπέφερε από υπέρταση και προεκλαμψία, δεν παραπονέθηκε ούτε στιγμή. Απέκτησε μελανιές στη κοιλιά της ως αποτέλεσμα κυοφορίας τόσων εμβρύων. Στους γιατρούς έκανε εντύπωση και η συμπαράσταση του συζύγου της, που δεν έλειψε στιγμή από δίπλα της.

Στις 31 1/2 εβδομάδες κύησης, η Guillermina γέννησε με καισαρική τομή τα πεντάδυμα, τρία κοριτσάκια και δύο αγοράκια. Γεννήθηκαν 7 εβδομάδες πρόωρα από μια φυσιολογική εγκυμοσύνης και 3 εβδομάδες νωρίτερα από μια εγκυμοσύνη με πεντάδυμα.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε το αφιέρωμα που έγινε στην σπάνια εγκυμοσύνη της Guillermina:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share