Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Ζευγάρι υιοθετεί σκύλο χωρίς να τον έχει δει από κοντά - Μόλις ανοίγει η πόρτα του φορτηγού και τον βλέπουν... (Video)

Σοκ

13 Αυγούστου 2020 21:18
Ζευγάρι υιοθετεί σκύλο χωρίς να τον έχει δει από κοντά - Μόλις ανοίγει η πόρτα του φορτηγού και τον βλέπουν... (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ζευγάρι υιοθετεί σκύλο χωρίς να τον έχει δει από κοντά. Μόλις ανοίγει η πόρτα του φορτηγού και τον βλέπουν...
Ενώ, ένας σκύλος βλέπει έναν τυφλό άνδρα να περπατάει στο δρόμο και αυτό που κάνει στη συνέχεια θα σας ανατριχιάσει πραγματικά.

Στο βίντεο που ακολουθεί, δείτε τη συγκινητική στιγμή όπου νέοι ιδιοκτήτες γνωρίζουν τα σκυλιά τους για πρώτη φορά. «Έκλαψα από ευτυχία σε όλο το βίντεο,» σχολιάζει ένας χρήστης. «Δεν έχω ξαναδεί τόσα αξιαγάπητα σκυλιά να υιοθετούνται την ίδια μέρα. Είναι λες και τα περισσότερα σκυλιά γνώριζαν ότι επιτέλους πήγαιναν στο παντοτινό τους σπίτι και δεν ανησυχούσαν ξανά. Αυτά τα σκυλιά δεν θα ζούσαν σήμερα υπό άλλες προϋποθέσεις.»

Ο σκύλος της φωτογραφίας βρέθηκε σκελετωμένος και εγκαταλελειμμένος στα σκουπίδια - Ήταν παγωμένος και σχεδόν νεκρός όμως...

Όταν βρήκαν αυτόν τον σκύλο ήταν σκελετωμένος και εγκαταλελειμμένος. Ο απάνθρωπος ιδιοκτήτης του τον είχε αφήσει να λιμοκτονεί στα πρόθυρα του θανάτου και τελικά τον πέταξε στα σκουπίδια. Ένας υπάλληλος του δήμου τον ανακάλυψε παγωμένο και σχεδόν νεκρό.

Τα κοκκαλάκια του προεξείχαν σε όλο του το σώμα, ενώ τα διογκωμένα ματάκια του ικέτευαν για βοήθεια. Του έδωσαν αμέσως υγρά, αλλά η κατάστασή του ήταν τόσο τραγική που οι κτηνίατροι αμφέβαλλαν ότι θα τα καταφέρει. Επίσης, μια ιστορία που προκαλεί οργή, είναι με ένα σκυλάκι που καλύφθηκε, από έναν μανιακό, με ισχυρή κόλλα.

Πέρασε λίγη ώρα μέχρι να συνειδητοποιήσει ότι βρισκόταν σε καλά χέρια. Η αλλαγή ήταν εμφανής μέρα με τη μέρα. Πήρε βάρος, το τρίχωμά του άρχισε να ξαναβγαίνει και επιτέλους έμοιαζε πάλι με σκύλο! Μέχρι που έγινε αγνώριστος!

Ας είναι καλά οι εθελοντές και οι φιλόζωοι όλου του κόσμου. Το όνομά του το πήρε από τον St. Patrick, γιατί σίγουρα είναι ο πιο τυχερός σκύλος του κόσμου!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share