Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Έγκυος σύζυγος κοιτάζει με λαχτάρα το σπίτι των ονείρων της, αλλά δεν έχει ιδέα ότι ο άντρας της... (Video)

Σοκ

13 Αυγούστου 2020 17:14
Έγκυος σύζυγος κοιτάζει με λαχτάρα το σπίτι των ονείρων της, αλλά δεν έχει ιδέα ότι ο άντρας της... (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Μια έγκυος σύζυγος κοιτάζει με λαχτάρα το σπίτι των ονείρων της, αλλά δεν έχει ιδέα ότι ο άντρας της... Θα πάθε τε σοκ με την συνέχεια της ιστορίας. Ενώ, μια 27χρονη ήταν 22 εβδομάδων έγκυος και αντιμετώπισε μία έκπληξη. Εκείνη και ο άντρας της θα αποκτούσαν δίδυμα. Ωστόσο, υπήρξε και ένα ακόμη σοκ που ανησύχησαν τους γιατρούς.

Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, ο Al και η Lisa ξεκίνησαν τη διαδικασία αναζήτησης της νέας τους κατοικίας και συγκεκριμένα στη Stanford της Φλόριντα. Απ΄ όλα τα σπίτια που είχαν δει, η Lisa εντυπωσιάστηκε με ένα συγκεκριμένο. Από την πρώτη στιγμή που το είδε διαισθανόταν ότι αυτό κάποια στιγμή θα μπορούσε να γίνει δικό τους, κρατούσε όμως επιφυλάξεις γιατί δεν ήθελε αργότερα να απογοητευτεί.

Πριν πάρουν την τελική τους απόφαση, το ζευγάρι αποφασίζει να ξαναδεί αυτό το σπίτι για δεύτερη φορά. Ο Al είχε φροντίσει να έχει μαζί του την φωτογραφική του μηχανή καθώς και τα χαρτιά αγοράς του σπιτιού. Ήταν ο μόνος που γνώριζε τι θα ακολουθούσε μετά!

Από την άλλη, η Lisa ανυποψίαστη συνέχιζε με λαχτάρα να κρυφοκοιτάζει το σπίτι μέσα από τις γυάλινες πόρτες. Την ίδια στιγμή, και κρατώντας τα κλειδιά στο χέρι, ο Αl την πλησιάζει και της αποκαλύπτει την αλήθεια λέγοντας της ότι είχε κλείσει το σπίτι από την προηγούμενη κιόλας εβδομάδα.

H Lisa δεν μπορούσε να το πιστέψει ότι ο σύζυγός της της έκανε αυτήν την έκπληξη. Με δάκρυα στα μάτια και γεμάτη χαρά και ευτυχία επαναλάμβανε συνέχεια ότι ήξερε κάποια στιγμή θα γινόταν δικό τους.

Όμως η μεγαλύτερη έκπληξη κρυβόταν στο εσωτερικό του σπιτιού, όπου ο Al είχε φροντίσει να τοποθετήσει ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο στο κέντρο του σπιτιού και τα κλαδιά του να είναι στολισμένα με διάφορα σκίτσα τους ώστε η σύζυγός του να αισθανθεί οικεία αλλά και να είναι ευτυχισμένη με το ξεκίνημα της νέας τους ζωής η οποία θα συμπληρωνόταν με τον ερχομό της κόρης τους.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share