Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Νεαρός έκλεψε τη θέση πάρκινγκ μιας γιαγιάς - Μόλις δείτε τη συνέχει θα σας "πέσει το σαγόνι"

Απίστευτο!

13 Αυγούστου 2020 14:00
Νεαρός έκλεψε τη θέση πάρκινγκ μιας γιαγιάς - Μόλις δείτε τη συνέχει θα σας

Το παρκάρισμα πολλές φορές δημιουργεί άγχος, ειδικά όταν βρισκόμαστε σε έναν χώρο με πολύ κόσμο. Αν έχει τύχει και σε σας να κάνετε κύκλους γύρω από το τετράγωνο, καταλαβαίνετε πόσο εκνευριστικό είναι. Κάθε λεπτό που περνά αυξάνεται το άγχος και η ένταση, αλλά μόλις βρείτε χώρο, όλα εξαφανίζονται.

Κάποιες φορές όμως, εκεί που έχετε βρει χώρο για παρκάρισμα, κάποιος πετάγεται και σας τον κλέβει δημιουργώντας εκνευρισμό. Αυτό συνέβη και σε αυτή τη γιαγιά! Η γυναίκα είχε σταματήσει σε ένα σημείο και περίμενε υπομονετικά να περάσει ένα άλλο αυτοκίνητο για να μπορέσει να παρκάρει.

Αντί όμως να την προσπεράσει, ο οδηγός του SUV αποφάσισε να της κλέψει την θέση. Ήταν ξεκάθαρο ότι η γυναίκα ήθελε να πιάσει αυτή την θέση και υπήρχαν πολλές ακόμη ελεύθερες θέσεις όπου θα μπορούσε να είχε παρκάρει ο οδηγός του SUV. Και όχι μόνο αυτό, αλλά όταν η γυναίκα είπε κάτι στον νεαρό οδηγό, εκείνος της έκανε μια ανάρμοστη χειρονομία. Αυτή δεν είναι η πρώτη ιστορία μιας γιαγιάς που κάνει το γύρο του διαδικτύου, δείτε εδώ τι συνέβη όταν ένας νεαρός άνοιξε το λάπτοπ της 81χρονης γιαγιάς του.

Η συμπεριφορά του άντρα ήταν πολύ αγενής και αδικαιολόγητη. Η γιαγιά αποφάσισε να του δώσει ένα μάθημα για τον σεβασμό. Μόλις έφυγε ο άντρας, εκείνη βγήκε από το αυτοκίνητο, πήρε ένα ρόπαλο και έσπασε το τζάμι μπροστά από την θέση του οδηγού. Δεν υπήρχε περίπτωση να οδηγήσει μετά από αυτό ο νεαρός. Η γιαγιά αυτή δεν παίζει!

Δεν ξέρουμε πώς αντέδρασε ο οδηγός όταν το είδε, αλλά σίγουρα πρέπει να νευρίασε πολύ. Ένα είναι σίγουρο, η ηλικιωμένη γυναίκα του έδωσε ένα μάθημα και ίσως την επόμενη φορά που θα πάει να κλέψει το πάρκινγκ κάποιου να το ξανασκεφτεί.

Δείτε την επική σκηνή στο βίντεο που ακολουθεί:

94χρονη γιαγιά στέκεται μπροστά από την τούρτα των γενεθλίων της και κάνει τους πάντες να "παγώσουν" με την ευχή της

Viral έγινε μια γιαγιά όταν το βίντεο από τα 94α γενέθλια που σβήνει τα κεράκια από την τούρτα της είδε το φως της δημοσιότητας. Τι το συγκλονιστικό συνέβη όμως και αυτή τη στιγμή τη συγκεκριμένη γιαγιά την ξέρει όλος ο κόσμος;

Οι ηλικιωμένοι είναι αξιολάτρευτοι για άπειρους λόγους και φυσικά όλοι έχουμε αδυναμία στους παππούδες και τις γιαγιάδες μας, δείτε εδώ τι συνέβη όταν όταν μια γιαγιά έπαιζε με την εγγονή της στο TikTok. Η συγκεκριμένη οικογενειακή συνάντηση για τα γενέθλια της γιαγιάς σίγουρα θα συζητιέται για χρόνια καθώς μόλις ολοκλήρωσαν το... καθιερωμένο τραγούδι, η γιαγιά απάντησε μ' έναν εκπληκτικό τρόπο.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο, οι συγγενείς βρίσκονται γύρω από την γιαγιά. Μάλιστα, της ευχήθηκαν «να ζήσει» με το καθιερωμένο τραγούδι των γενεθλίων και πήραν μία τρομερή απάντηση. Συγκεκριμένα, μόλις τελείωσε το τραγούδι, η γιαγιά απάντησε: «Ελπίζω να είναι η τελευταία μου».

Δείτε το βίντεο που άφησε τους πάντες άφωνους:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share