Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πήγε να πάρει το μωρό της από το κρεβατάκι, όταν το είδε με λιωμένο το στόμα - Μόλις δείτε τι έφταιγε θα ανατριχιάσετε

Σοκαριστικό!

13 Αυγούστου 2020 13:10
Πήγε να πάρει το μωρό της από το κρεβατάκι, όταν το είδε με λιωμένο το στόμα -  Μόλις δείτε τι έφταιγε θα ανατριχιάσετε

Αυτή η μητέρα δεν πίστευε στα μάτια της όταν αντίκρισε το μωρό της με σχεδόν καμένο και λιωμένο στόμα χωρίς να γνωρίζει τι του συνέβη. Το σοκ ήταν τεράστιο και προφανώς δεν μπορούσε να καταλάβει τι είχε συμβεί κατά τη διάρκεια της νύχτας και όσο το μωρό της κοιμόταν. Αυτή, δεν είναι η πρώτη φορά που μια μητέρα έρχεται αντιμέτωπη με κάτι ανατριχιαστικό, δείτε εδώ τι συνέβη όταν μια μητέρα γύρισε σπίτι και βρήκε τις πατούσες του μωρού της πρησμένες σαν μπάλες.

Στο post της αυτή η μητέρα – το οποίο έχει μοιραστεί πάνω από 300.000 φορές – προειδοποιεί τους άλλους για τους κινδύνους που κρύβουν ηλεκτρονικές μικροσυσκευές.

Περιελάμβανε φωτογραφίες των εγκαυμάτων που είχε πάθει η κόρη της, στη μια πλευρά του στόματος της.

«Λοιπόν, δεν είχα σκοπό να το αναρτήσω αυτό, μέχρι που το έκανα σε μια ομάδα μαμάδων και ανακάλυψα ότι πολλοί γονείς δεν σκέφτονται δύο φορές για τον κίνδυνο ενός φορτιστή τηλεφώνου όταν βρίσκεται κοντά σε παιδιά. Στις 18 Σεπτεμβρίου, το 19 μηνών κοριτσάκι μου έβαλε το φορτιστή τηλεφώνου στο στόμα του. Πήγαμε στο Δρ, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι ήταν ένα ηλεκτρικό έγκαυμα και δεν υπήρχε τίποτα που θα μπορούσε να βάλει επάνω, γιατί θα μπορούσε να το γλείψει.

Άλλες μέρες, ο φορτιστής μου δεν ήταν συνδεδεμένος στην πρίζα, αλλά όλα συνέβησαν εκείνη την ημέρα δεν είχα χρόνο να τον μετακινήσω. Και χρειάστηκαν λίγα δευτερόλεπτα για να καεί. Δεν είχε προσπαθήσει ποτέ ξανά πριν να το βάλει στο στόμα της, ούτε είχε ξανασχοληθεί με αυτό. Ο Θεός την έσωσε!

** Γονείς, παππούδες, babysitters κλπ. Παρακαλώ τοποθετήστε τους φορτιστές σας μακριά από τα παιδιά. Η κόρη μου ήταν τυχερή, αλλά το επόμενο παιδί μπορεί να μην είναι τόσο τυχερό όσο αυτή».

Σύμφωνα με το post, οι γιατροί επιβεβαίωσαν ότι επρόκειτο για ένα ηλεκτρικό έγκαυμα και δεν μπορούσε να βάλει τίποτα επάνω σε αυτό, επειδή θα μπορούσε να το γλείψει.

Εδώ είναι μια φωτογραφία του στόματος της κόρης της το πρωί, μετά το περιστατικό.

Ευτυχώς, η Ντέιβις είπε ότι η κόρη της δεν αισθάνεται το κάψιμο και δεν ενεργεί σαν να την ενοχλεί.

Η Ντέιβις μοιράστηκε τις φωτογραφίες για να υπενθυμίσει στους άλλους να κρατάνε τους φορτιστές τους μακριά από τα παιδιά τους.

Όταν γύρισαν σπίτι βρήκαν το μωρό τους σε αυτή την κατάσταση - Το χειρότερο όμως της υπόθεσης είναι πως...

Ένα ζευγάρι όταν γύρισε σπίτι βρήκε το μωρό τους σε αυτή την κατάσταση. Το χειρότερο όμως της υπόθεσης είναι πως... σοκαριστικό. Επίσης, αυτό το μωρό που θα δείτε εδώ έχει κάτι το ξεχωριστό. Μόλις η νοσοκόμα καθάρισε το πρόσωπό του, έπαθε πλάκα.

Ένα ζευγάρι από το Όρεγκον των ΗΠΑ ισχυρίζεται ότι η babysitter που φυλούσε το μωρό τους, το κακοποίησε σωματικά, αλλά οι αρχές δεν κινούνται νομικά. Ο Joshua Marbury και η Alicia Quinney ισχυρίζονται ότι άφησαν τον ενός έτους γιο τους Jacob μαζί με τη νταντά για μια βραδινή έξοδο το Μάρτιο.

Το ζευγάρι ισχυρίζεται ότι επέστρεψαν σπίτι και βρήκαν το παιδί τους να ουρλιάζει και η νταντά να έχει αποκοιμηθεί. Λένε πως ο Jacob ήταν γεμάτος με μελανιές το επόμενο πρωί και ανέφεραν το περιστατικό στην αστυνομία. Ωστόσο, δύο μήνες αργότερα δεν υπήρξε καμιά νομική κίνηση, και υποστηρίζουν ότι οι αρχές τους απογοήτευσαν.

Εξοργισμένος, ο Marbury έγραψε στο Facebook τη Παρασκευή ότι πιστεύει ότι μια παλιότερη δικαστική απόφαση δεν επιτρέπει να απαγγελθούν κατηγορίες στην υποτιθέμενη νταντά και δημοσίευσε φωτογραφίες του γιου του με εκτεταμένες μελανιές στο πρόσωπο.

Ο Marbury αναφερόταν σε μια απόφαση του 2012 του δικαστηρίου του Όρεγκον, όπου οι εισαγγελείς απαγγέλνουν πιο δύσκολα κατηγορίες σε περιπτώσεις κακοποίησης, όταν τα θύματα δε μπορούν να μιλήσουν, σύμφωνα με το OregonLive. Προκειμένου να καταδικαστεί ο θύτης για κακομεταχείριση και σωματική επίθεση, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, οι εισαγγελείς πρέπει να αποδείξουν το θύμα υπέστη «σωματική βλάβη και σημαντικό πόνο».

Αυτό είναι δύσκολο να αποδειχθεί αν τα θύματα δεν είναι ικανά να εξηγήσουν την αιτία των τραυμάτων τους, σύμφωνα με ένα παλιότερα άρθρο για την δικαστική απόφαση. Οι εισαγγελείς υποστηρίζουν ότι παιδιά κάτω των 5 ετών είναι ανίκανα να εξηγήσουν κάτι τέτοιο και ισχύει και για παιδιά με προβλήματα ανάπτυξης ή όσα φοβούνται να μιλήσουν κατά των καταχραστών, αναφέρει η OregonLive.

Η δικαστική απόφαση σημαίνει ότι οι ενήλικες μπορούν να τη γλιτώσουν από τη κακοποίηση παιδιών, αρκεί οι τραυματισμοί να μην είναι πολύ έντονοι, όπως μελανιές και εκδορές, και δεν επαρκούν για να απαγγελθούν κατηγορίες.

“Κάτι πρέπει να γίνει. Κανείς δε μπορεί απλά να χτυπάει ένα παιδί και να τη γλιτώνει, επειδή το παιδί δεν μπορεί λεκτικά να το πει.” Η δημοσίευση του Facebook γρήγορα έγινε viral και έχει μοιραστεί πάνω από 150.000 φορές. Ο πατέρας του παιδιού υποστηρίζει ότι έχουν επισκεφτεί πολλούς γιατρούς και όλοι λένε ότι η μελανιά στο πρόσωπο φαίνεται να έχει ένα αποτύπωμα χεριού.

Η μητέρα του Jacob δήλωσε ότι όταν γύρισαν σπίτι εκείνο το βράδυ και είδε το μελανιασμένο μάτι του γιου της, υπέθεσε ότι κάποιος το είχε ζωγραφίσει. Αλλά στη συνέχεια βρήκε σημάδια στο μάγουλο, το αυτί, το χέρι και τη πλάτη του μωρού.

TAGS
 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share