Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

10χρονος χάνει τον μπαμπά του από καρκίνο - Λίγες μέρες μετά ξεσπάει σε κλάματα όταν βλέπει...

Λιώσαμε!

13 Αυγούστου 2020 12:59
10χρονος χάνει τον μπαμπά του από καρκίνο - Λίγες μέρες μετά ξεσπάει σε κλάματα όταν βλέπει...

To να χάσει ένα παιδί το γονιό του σε οποιαδήποτε ηλικία είναι δύσκολο, αλλά είναι αβάσταχτο όταν συμβαίνει σε μικρή ηλικία. Ο Τζέτ και ο Τζέις Kellogg πρόσφατα έχασα τον πατέρα τους από καρκίνο. Αυτή η τραγωδία τους στοίχισε πολύ, και η ειδησεογραφική ομάδα Surprise Squad του καναλιού Fox Five είχε μπροστά της μια δύσκολη πρόκληση. Αυτή είναι μια ιστορία που προκάλεσε παγκόσμια συγκίνηση, αλλά δεν είναι η μόνη, δείτε την ιστορία μιας 4χρονης που νίκησε τον καρκίνο παρ'όλο που οι γιατροί της έδιναν μόνο λίγες εβδομάδες ζωής.

Αν και ο Τζέις είναι μόλις 10 ετών ξέρει από τώρα τι θέλει να κάνει όταν μεγαλώσει: να γίνει επαγγελματίας αναβάτης ταύρου, όπως και ο μπαμπάς του. «Το αγαπώ επειδή το έκανε και ο μπαμπάς μου.» Καθώς μιλάει για τον πατέρα του ξαναζεί τον πόνο της απώλειας.

H ομάδα Surprise Squad αποφάσισε να κάνει κάτι για να αναπτερώσει το ηθικό των δύο αδερφών, κάνοντας μια αξέχαστη έκπληξη. Τα αγόρια είχαν εκφράσει την αγάπη τους για την επαγγελματική ανάβαση ταύρων και τον θαυμασμό τους για τον επαγγελματία αναβάτη και σούπερ σταρ Τ.Μ. Μονέ, τον παγκόσμιο πρωταθλητή. Καθώς η δημοσιογράφος τους οδηγεί έξω, τα αγόρια δεν πιστεύουν στα μάτια τους.

Ένα φορτηγό σταματάει έχοντας μέσα τρεις ταύρους προς μεγάλη έκπληξη των αγοριών. Αλλά οι εκπλήξεις δεν σταματούν εκεί. Από το πίσω μέρος βγαίνει ο ίδιος ο Μονέ.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί για να μάθετε όλες τις εκπλήξεις που επιφύλασσαν στα δύο μικρά αγόρια:

17χρονη καρκινοπαθής ανατριχιάζει: "Ο καρκίνος δε με εμποδίζει να είμαι..."

«Ο καρκίνος δεν με εμποδίζει να είμαι πριγκίπισσα» ήταν το μήνυμα της 17χρονης Άντρεα Σιέρα Σάλαζαερ μόλις έχασε τα μαλλιά της μετά τις χημειοθεραπείες. Ενώ ήταν γεμάτη αυτοπεποίθηση, η θεραπεία την έκανε να αισθάνεται άσχημα με την εικόνα της. Αυτή δεν είναι ούτε η πρώτη και σίγουρα ούτε η τελευταία φορά που μια ιστορία με πρωταγωνιστή έναν καρκινοπαθή κάνει το γύρο του διαδικτύου και συγκινεί τους πάντες, δείτε εδώ τι ζήτησε ένα αγοράκι από τη μητέρα του λίγο πριν πεθάνει.

Η μητέρα της προσπάθησε να έρθει σε επαφή με διάφορα πρακτορεία μοντέλων, έως ότου ένας φωτογράφος βοήθησε τη 17χρονη να ξαναβρεί την αληθινή ομορφιά της.

Αφού ο Τζεράρντο Γκαρμένδια της έκανε φωτογράφηση, μοιράστηκε μια φωτογραφία της στον λογαριασμό του στο Twitter που έκτοτε έχει συγκεντρώσει εκατοντάδες χιλιάδες likes. Share «Αυτό το ταξίδι με δίδαξε να αγαπώ και να αποδέχομαι τον εαυτό μου ανεξάρτητα από την εμφάνισή μου.

Τα μαλλιά στο κεφάλι κάποιου ανθρώπου δεν καθορίζουν το ποιος είναι. Όλες οι κοπέλες είναι πριγκίπισσες και σήμερα αισθάνομαι όμορφη εσωτερικά και εξωτερικά».

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share