Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Η φωτογραφία από τον Άρη που έκανε τους λάτρεις του μυστηρίου να κρατούν την ανάσα τους

Απίστευτο!

13 Αυγούστου 2020 12:37
Η φωτογραφία από τον Άρη που έκανε τους λάτρεις του μυστηρίου να κρατούν την ανάσα τους

Πολλοί πολίτες, ζητούν από τη NASA να ερευνήσει την αυθεντικότητα μίας εντυπωσιακής φωτογραφίας από την επιφάνεια του πλανήτη Άρη, στην οποία φαίνεται μία περίεργη εικόνα στα βράχια του κόκκινου πλανήτη. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φωτογραφία που κινεί το ενδιαφέρον καθώς κάτι περίεργο κρύβεται πίσω από αυτήν, δείτε την ανατριχιαστική φωτογραφία στην οποία φαίνεται ένας μοναχός να ξεπροβάλει μέσα από τη θάλασσα.

Στην προσπάθειά τους να ανακαλύψουν εξωγήινους και περίεργα σχήματα, παρατηρητές του Άρη μελετούν εδώ και 40 χρόνια φωτογραφίες από την επιφάνεια του πλανήτη.

Το περίεργο πρόσωπο που φαίνεται να απεικονίζεται σε παλαιότερες φωτογραφίες ήταν από μία φωτογραφία που τράβηξε το Viking 1 και ήταν η πρώτη φωτογραφία που παρατηρήθηκε έντονα η παρειδωλία, δηλαδή το φαινόμενο όπου το μυαλό βλέπει πράγματα που δεν υπάρχουν.


Ερασιτέχνες αστρονόμοι ζητούν από τη ΝΑSA να στείλει όχημα στον πλανήτη Άρη για να μελετήσει τη νέα εντυπωσιακή φωτογραφία, ενώ ο Σέθ Σόστακ, επικεφαλής αστρονόμος στο SETI Research, δεν είναι ανάμεσα σε αυτούς που πιστεύουν πως πίσω από την φωτογραφία κρύβεται κάτι. Όπως δήλωσε στην Huffington Post λαμβάνει τουλάχιστον μία τέτοια φωτογραφία την εβδομάδα.

Πήγε να βγάλει φωτογραφία την γυναίκα του - Έπαθε σοκ με αυτό που είδε από πίσω της!

Ήταν μόνο περίπου 5 μίλια από την ακτή, όταν πήγε να βγάλει μια φωτογραφία ο άντρας την γυναίκα του και παρατήρησε κάτι περίεργο, σε ένα κόλπο στο Μεξικό.

Μπορεί να μην είναι κάτι σαν αυτό που ανακάλυψαν σε μια φωτογραφία ενός άλλου ζευγαριού, αλλά είναι κάτι που σίγουρα δεν θα περιμένατε να δείτε στη θάλασσα.Ένα σκυλάκι ήταν και χαροπάλευε με τα κύματα. Το πλησίασε γρήγορα και το έβαλε πάνω στην βάρκα. Ήταν ένα Τζακ Ράσελ Τεριέ και ευτυχώς είχε σωσίβιο αλλιώς θα είχε πνιγεί. Φαινόταν ότι τα είχε παρατήσει ήταν εξουθενωμένο.

Μόλις βγήκαν στην στεριά πήγαν στις αρχές και παρέδωσαν το σκυλάκι το οποίο είχε χαθεί 1 μέρα πριν και το αφεντικό του το έψαχνε όλη μέρα. Ο οποίος ενημερώθηκε άμεσα και πήγε και ευχαρίστησε το ζευγάρι που έσωσαν τον καλύτερο του φίλο.

Στο τέλος ο ιδιοκτήτης δάκρυσε και είπε «Σας ευχαριστώ και πάλι, είχα παραιτηθεί. Τον έψαχνα όλη μέρα και πίστευα ότι τον είχα χάσει για πάντα. Είναι τα πάντα για μένα, είναι το παιδί μου.»

Μια καταπληκτική ιστορία διάσωσης που ευτυχώς τελείωσε χαρούμενα. Κοινοποιήστε αν θέλετε την διάσωση αυτή! Μια υπέροχη πράξη ενός ζευγαριού.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share