Τρίτη, 01 Δεκεμβρίου 2020

Για 30 χρόνια νόμιζε πως ήταν ο δίδυμος αδερφός του όταν κατάλαβε πως στην πραγματικότητα...

Αδιανόητο!

13 Αυγούστου 2020 11:20
Για 30 χρόνια νόμιζε πως ήταν ο δίδυμος αδερφός του όταν κατάλαβε πως στην πραγματικότητα...
Από Νάντια Ξυθάλη Τσουκνάκη

Η ιστορία του πώς 4 νεαροί άντρες βρέθηκαν μεταξύ τους είναι εκπληκτική και ποτέ δεν έχουμε ξαναδεί κάτι παρόμοιο στον κόσμο. Ο Τζόρτζ και ο Κάρλος είναι δίδυμα, αλλά δεν θα γινόταν να είναι πιο διαφορετικοί: ο Τζορτζ είναι ένας αδύνατος άντρας που έχει πάντα καλή διάθεση. Ενώ ο Κάρλος, ο αδερφός του, είναι πιο γεμάτος και δεν του αρέσει να μιλάει πολύ. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη "παράξενη" ιστορία που συναντάμε με πρωταγωνιστές δύο δίδυμα, δείτε εδώ τι συνέβη όταν μια γυναίκα γέννησε δύο φορές δίδυμα και 10 χρόνια μετά οι γιατροί ανακάλυψαν κάτι τρομακτικό.

Οι δυο τους πηγαίνουν σε ένα καλό σχολείο στην Bogota, την πρωτεύουσα της Κολομβίας. Στη συνέχεια, τελειώνουν το κολέγιο και βρίσκουν μία καλή δουλειά σαν μηχανικοί. Οι ζωές τους φαίνονται τέλειες αλλά η μοίρα θα τους έπαιζε ένα πολύ παράξενο παιχνίδι. Μία μέρα, μία συνάδελφος πρόσεξε τον Τζορτζ στο γραφείο.

Εκείνη την μέρα είχε βγάλει μία φωτογραφία τον χασάπη της και την κοιτούσε επίμονα. Αυτό που την είχε προβληματίσει ήταν πως είχε το ίδιο πρόσωπο με τον Τζορτζ .

Ο δίδυμός σου!” του είπε, δείχνοντάς του την φωτογραφία. Εκείνος γέλασε και είπε: “Έχω ήδη δίδυμο, αλλά δεν μου μοιάζει καθόλου.”

Όταν όμως κοίταξε λίγο καλύτερα την φωτογραφία, δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του. Πόσο συχνό είναι να βλέπεις το πρόσωπό σου σε έναν άγνωστο;

Έδειξε τη φωτογραφία σε έναν φίλο του: “Ωραίος είσαι, του είπε.” Αλλά εκείνος απάντησε: “Δεν είμαι εγώ αυτός.

Μετά από έρευνα που έκανε στο διαδίκτυο, τελικά βρήκε το προφίλ του άντρα αυτού – το όνομά του ήταν “Γουίλιαμ.”

δίδυμος αδερφός

Καθώς κοιτούσε τις φωτογραφίες του, είδε μία φωτογραφία που του έκοψε την ανάσα. Δεν μπορεί να πιστέψει στα μάτια του. Όχι μόνο είδε τον άντρα που είχε το πρόσωπό του, αλλά και κάποιου που καθόταν δίπλα του, ο οποίος έμοιαζε με τον δίδυμο αδερφό του τον Κάρλος!

O Τζορτζ έδειξε τις φωτογραφίες στον Κάρλος και σιγά σιγά όλα έγιναν ξεκάθαρα. Πρέπει να έγινε κάποιο λάθος στη γέννα. Οι υποψίες τους επιβεβαιώθηκαν όταν είδαν πως και τα 2 σετ από δίδυμα είχαν γεννηθεί την ίδια μέρα και στο ίδιο νοσοκομείο.

Ο Τζορτζ είναι σίγουρος πως είναι ο βιολογικός του αδερφός αφού μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό. Ο Κάρλος, ο ανυπόμονος και μεγαλύτερος αδερφός ποτέ δεν ταίριαξε απόλυτα με την οικογένεια. Για εκείνον, το χτύπημα ήταν πολύ δυνατό, ειδικά αφού θαυμάζει τη μητέρα του, αν και δεν είναι πια δική του.

Λίγο αργότερα, τα αδέρφια επικοινώνησαν μεταξύ τους και κανόνισαν να συναντηθούν. Οι άλλοι δίδυμοι, Γουίλιαμ και Γουίλμπερ συμφώνησαν αμέσως. Οι 4 τους δεν μπορούσαν να σταματήσουν να κοιτάζονται, αφού η ομοιότητα ήταν απίστευτη. Τελικά, κατάλαβαν πού οφείλονταν οι διαφορές που ένιωθαν πως είχαν όλη τους τη ζωή.

Μετά από τη συνάντησή τους, είναι ξεκάθαρο για όλους πως θέλουν να γνωριστούν και να αναπληρώσουν τον χαμένο χρόνο. Τώρα ζουν όλοι μαζί σε ένα διαμέρισμα, επισκέπτονται τις οικογένειές τους και περνάνε πολύ χρόνο μαζί. Ένα πραγματικά πολύ όμορφο τέλος!

Μία ιστορία που μόνο σε ταινία θα ταίριαζε. Το γεγονός πως κάτι τέτοιο μπορεί όντως να γίνει είναι ένα θαύμα.

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share