Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020

Χαμός στο διαδίκτυο: Νύφη και γαμπρός χάλασαν το γάμο τους για έναν απίστευτο λόγο - Θα μείνετε

Σοκ

12 Αυγούστου 2020 08:49
Χαμός στο διαδίκτυο: Νύφη και γαμπρός χάλασαν το γάμο τους για έναν απίστευτο λόγο - Θα μείνετε
Αρθρογράφος: Γιάννης Κυριακόπουλος
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ATHENSMAGAZINE.GR

Νύφη και γαμπρός χάλασαν το γάμο τους για έναν απίστευτο λόγο, τον οποίο όταν διαβάσετε παρακάτω θα μείνετε με ανοικτό το στόμα! Επίσης, σε ένα ανεπάντεχο περιστατικό σε γάμο, ο γαμπρός λέει στη νύφη "πλέον είμαστε μια 3μελής οικογένεια", τότε εκείνη γυρνάει το κεφάλι και βλέπει...

Αν κάποιος πρόκειται να χαλάσει έναν γάμο, είναι συνήθως ένα αποξενωμένο μέλος της οικογένειας, ένας/μια πικραμένος/η πρώην, ή απλά κάποιος τυχαίος ξένος που θέλει να πιει δωρεάν ποτά. Ένα ζευγάρι στη Βραζιλία, ωστόσο, δέχτηκε έναν απρόσκλητο επισκέπτη...

Η Μαρίλια και ο Μάθιους Πιερόνι μόλις ξεκίνησαν την τελετή γάμου τους στο Σάο Πάολο όταν, αντί για την ίδια τη νύφη, ένα αδέσποτο σκυλί που είχε περιπλανηθεί από την καταιγίδα έξω, βγήκε από το διάδρομο και περπάτησε στο χαλί.

Το σκυλί διώχθηκε καθώς μπήκε το νεαρό ζευγάρι στον χώρο, αλλά μόλις προετοιμάζονταν να διαβάσουν τους όρκους τους, επέστρεψε – και έμεινε να κοιμάται ακριβώς πάνω από το πέπλο της Μαρίλια.

Νύφη και γαμπρός χάλασαν το γάμο τους

Κάποιες γυναίκες μπορεί να έχουν μπει πλήρως στο πνεύμα του γάμου σε αυτό το σημείο, αλλά η Μαρίλια επέμεινε να καλωσορίσει το κουτάβι ως επίσημο καλεσμένο, κάτι που σίγουρα ήταν. «Ήταν μια πολύ ευχάριστη έκπληξη για μένα, γιατί αγαπώ τα ζώα», δήλωσε η Μαρίλια στο The Dodo.

Καθώς η νύχτα έπεφτε, οι νεόνυμφοι έψαχναν για την ξαφνική τους γνωριμία, αλλά είχε ξεφύγει απαρατήρητη. Αποφασισμένοι να πάρουν τον σκύλο ως το δικό τους, ξεκίνησε μια αναζήτηση σε όλη την πόλη για το αδέσποτο που έκλεψε τις καρδιές όλων.

Μετά από περισσότερες από μία εβδομάδες αναζήτησης σε όλη την πόλη, το ζευγάρι τελικά έλαβε τα νέα που περίμενε. Ο επισκέπτης – έκπληξη από την καλύτερη ημέρα της ζωής τους είχε βρεθεί, και αμέσως τον πήραν μαζί τους.

Νύφη πήγε στην εκκλησία με το πιο αποκαλυπτικό νυφικό - Τα λόγια του παπά στο γαμπρό έκαναν τους πάντες να παγώσουν

Η νύφη ήταν πραγματική καλλονή αλλά κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί ότι η ομορφιά της και οι τέλειες αναλογίες στο σώμα της θα ήταν αφορμή για να κολάσουν ακόμα και τον ίδιο τον παπά που τελούσε το γαμήλιο μυστήριο!

Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που μια ιστορία από έναν γάμο κάνει το γύρο του διαδικτύου, δείτε εδώ τι συνέβη όταν μια νύφη το έσκασε λίγο πριν το γάμο.

Ο ιερέας λοιπόν δεν δίστασε να το αποκαλύψει λέγοντας στο γαμπρό να αλείψει με μέλι τη νύφη και να την γλείψει!

Και το έκανε αμέσως μόλις τελείωσε την τελευταία ευχή που έδωσε στο ζευγάρι προς την ολοκλήρωση του γαμήλιου μυστηρίου.

Τοποθέτησε το ζευγάρι μπροστά του και απευθυνόμενος στον γαμπρό του είπε: «Παιδί μου, είσαι τυχερός γιατί διάλεξες μια πραγματική καλλονή για γυναίκα σου. Είσαι άξιος. Τώρα πρέπει να την πάρεις, να πας να την αλείψεις με μέλι και να την γλείψεις όλη».

undefined

Μόλις άκουσαν την πρόταση αυτή από τα χείλη του ιερέα, όλοι οι προσκεκλημένοι έμειναν εμβρόντητοι. Δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι ο παπάς της εκκλησίας έλεγε κάτι τέτοιο και μάλιστα δημοσίως και κατά πρόσωπο με τον γαμπρό και την νύφη.

Μάλιστα, ορισμένοι άρχισαν να διαμαρτύρονται αλλά ο ιερέας έσπευσε να τον καθησυχάσει λέγοντας ότι δεν είχε πει κάτι προσβλητικό αλλά λόγια που έδειχναν θαυμασμό για τη νεαρή.

Φρόντισε να διευκρινίσει ότι τα λόγια του αυτά τα χρησιμοποίησε ενώ είχε ολοκληρωθεί τυπικά το μυστήριο και είχαν ήδη ακουστεί στο σύνολό τους τα ιερά λόγια του ευαγγελίου.

Προσπαθούσε δηλαδή να δικαιολογηθεί λέγοντας ότι η φράση του αποτελούσε μια προσωπική του φιλοφρόνηση που δεν εμπεριείχε κανένα ίχνος πονηριάς, ενώ ζήτησε συγγνώμη γιατί, όπως είπε, το διατύπωσε λανθασμένα και βγήκε προς τα έξω διαφορετικό νόημα!

Δεν πήγε στο τραπέζι ο παπάς

Η φράση του ιερέα αποτέλεσε την «είδηση» που σχολιαζόταν όλο το υπόλοιπο βράδυ και κατά τη διάρκεια της δεξίωσης που έδωσε το ζευγάρι.

Μάλιστα ορισμένοι συγγενείς εξέφρασαν την άποψη ότι έπρεπε να γίνει επίσημη καταγγελία.

Άλλοι πάλι υποστήριζαν πως το θέμα θα ήταν καλύτερο να μη συνεχιστεί εφόσον ο ιερέας είχε σπεύσει να δώσει εξηγήσεις και να ζητήσει συγγνώμη αντιλαμβανόμενος ότι άλλο ήθελε να πει κι άλλο είπε. Πάντως, αν και εκείνος ήταν προσκεκλημένος στο τραπέζι του γάμου, δεν εμφανίστηκε.

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share