Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

31χρονη 10 μέρες μετά την έκτρωση πήγε στο γιατρό για εξετάσεις - Ο γιατρός είπε: «Δεν θα με πιστέψετε, αλλά...»

Συγκλονιστική ιστορία

11 Αυγούστου 2020 15:20
31χρονη 10 μέρες μετά την έκτρωση πήγε στο γιατρό για εξετάσεις - Ο γιατρός είπε: «Δεν θα με πιστέψετε, αλλά...»
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

31χρονη 10 μέρες μετά την έκτρωση πήγε στο γιατρό για εξετάσεις. Ο γιατρός είπε: «Δεν θα μας πιστέψετε, αλλά έχουμε έναν κτύπο καρδιάς!

Οι γιατροί στο νοσοκομείο ελέγχουν με υπέρηχο την κοιλιά της Μισέλ για μια τελευταία φορά πριν προχωρήσουν σε ξύσμα της μήτρας και βρίσκουν το αλάνθαστο κτύπο της καρδιάς ενός εμβρύου! Η Μισέλ είναι έγκυος, παρά την αποβολή και την άμβλωση. Αποδεικνύεται ότι ήταν αρχικά έγκυος με δίδυμα, αλλά μόνο ο ένας απεβλήθη. Πώς το δεύτερο μωρό κατάφερε να επιβιώσει, ακόμα και οι γιατροί δεν μπορούν να εξηγήσουν! Επίσης, μια 23χρονη έγκυος παίρνει την απόφαση να κάνει έκτρωση, όταν βλέπει στον υπέρηχο ότι το μωρό της αντί για πόδια είχε...

“Ο γιατρός βγήκε και επέστρεψε πάλι με ένα μεγαλύτερο σε ηλικία συνάδελφο, ο οποίος επανέλαβε τη διαδικασία και, στη συνέχεια, είπε, “Δεν θα μας πιστέψετε, αλλά έχουμε έναν κτύπο καρδιάς.” Αυτό ήταν το καλύτερο συναίσθημα που είχα ποτέ , λέει η Μισέλ. Στο τέλος, το μωρό Μέγκαν γεννήθηκε υγιέστατο και άφησε άναυδους τους γιατρούς και τους γονείς.

Δεν είναι σαφές, αν υπήρξε ποτέ μια παρόμοια περίπτωση, όπως της Μέγκαν. Σήμερα το μωρό είναι 18 μηνών και είναι απολύτως υγιής. Ακόμη και τα αδέλφια της 4 και 2 χρονών είναι ευτυχισμένα που την έχουν στη ζωή τους. Είναι επίσης άγνωστο το πώς το έμβρυο αγνοήθηκε κατά τη διάρκεια των προηγούμενων εξετάσεων. Οι γιατροί λένε ότι η Μέγκαν ήταν κρυμμένη από τον υπερήχο από το αίμα και άλλα υγρά της αποβολής. Είναι πραγματικά θαύμα που ζει η Μέγκαν μετά από τόσες κακουχίες που πέρασε όσο ήταν στη κοιλιά της μαμάς της.

Η τεράστια κοιλιά 29χρονης είχε γεμίσει με μελανιές - Μόλις ο γιατρός είδε τον υπέρηχο πάγωσε... (Video)

Η τεράστια κοιλιά 29χρονης είχε γεμίσει με μελανιές και μόλις ο γιατρός είδε τον υπέρηχο πάγωσε... Στα αρχικά στάδια της πρώτης εγκυμοσύνης της, η Guillermina και ο σύζυγός της Fernando έμαθαν ότι κυοφορεί όχι ένα, αλλά πέντε έμβρυα. Ενώ, μια 13χρονη περίμενε 6 ώρες μέχρι να την χειρουργήσουν. Όταν αρχίζει η επέμβαση, σοκαρισμένη η μικρή βλέπει τους γιατρούς να...

Να τι κάνει την ιστορία ακόμα πιο απίστευτη: ο γιατρός της Guillermina, η Δρ. Tracy Manuck εντυπωσιάστηκε από την ψυχραιμία της εγκυμονούσας μητέρας. Παρά το γεγονός ότι υπέφερε από υπέρταση και προεκλαμψία, δεν παραπονέθηκε ούτε στιγμή. Απέκτησε μελανιές στη κοιλιά της ως αποτέλεσμα κυοφορίας τόσων εμβρύων. Στους γιατρούς έκανε εντύπωση και η συμπαράσταση του συζύγου της, που δεν έλειψε στιγμή από δίπλα της.

Στις 31 1/2 εβδομάδες κύησης, η Guillermina γέννησε με καισαρική τομή τα πεντάδυμα, τρία κοριτσάκια και δύο αγοράκια. Γεννήθηκαν 7 εβδομάδες πρόωρα από μια φυσιολογική εγκυμοσύνης και 3 εβδομάδες νωρίτερα από μια εγκυμοσύνη με πεντάδυμα.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε το αφιέρωμα που έγινε στην σπάνια εγκυμοσύνη της Guillermina:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share