Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

37χρονη γυναίκα άλλαξε αυτά τα 3 πράγματα στη ζωή της και έχασε 68 κιλά

Απίστευτη «μεταμόρφωση»

11 Αυγούστου 2020 12:42
37χρονη γυναίκα άλλαξε αυτά τα 3 πράγματα στη ζωή της και έχασε 68 κιλά
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Μια 37χρονη γυναίκα άλλαξε 3 πράγματα στη ζωή της και κατάφερε να χάσει 68 ολόκληρα κιλά μέσα σε 2 χρόνια.Η Αμάντα ξεκίνησε την μεταμόρφωσή της την άνοιξη του 2015, αφού κουράστηκε να νιώθει αόρατη και κουρασμένη συνέχεια. Εκείνη την περίοδο ζύγιζε 170 κιλά.

Η Αμάντα ένιωθε πως ήταν καιρός για αλλαγή και μίλησε με έναν διατροφολόγο που την βοήθησε να ισορροπήσει την διατροφή της, τρώγοντας μικρότερες μερίδες, προσέχοντας τις θερμίδες που καταναλώνει, που γι’αυτήν σήμαινε πως έπρεπε να παίρνει 35% των θερμίδων της από υδατάνθρακες, 25% από λιπαρά και 40% από πρωτεΐνη.

Το δεύτερο βήμα ήταν η άσκηση. Μετά από αρκετές αποτυχημένες προσπάθειες στο γυμναστήριο, προσέλαβε έναν προσωπικό γυμναστή, που όπως είπε ήταν πολύ καλή επένδυση. Επίσης, μητέρα και κόρη ξεκίνησαν δίαιτα με αποτέλεσμα να χάσουν συνολικά 108 κιλά και να φτιάξουν σώμα... μοντέλου.

Η Αμάντα είπε πως το κλειδί ήταν να βρει την ισορροπία και να θέσει λογικούς στόχους. Είπε πως πρέπει οι άνθρωποι να είναι ευγενικοί στον εαυτό τους γιατί κανείς δεν είναι τέλειος, λέγοντας: «Απλά μην τα παρατήσετε.»

«Ποτέ δεν ήθελα να παραδεχτώ πόσο παχύσαρκη είχα γίνει. Τώρα το να πηγαίνω στο γυμναστήριο είναι η καλύτερη στιγμή της εβδομάδας.»

37χρονη μητέρα έχασε 80 κιλά κόβοντας αυτά τα τρόφιμα - Απίθανη μεταμόρφωση

Μία παχύσαρκη μητέρα που προσπαθούσε να χάσει βάρος από τα 8 της, αποκαλύπτει πως έχασε πάνω από 80 κιλά και τελικά παντρεύτηκε τον προσωπικό της προπονητή χαρίζοντας στον εαυτό της μια μοναδική μεταμόρφωση. Αυτή όμως δεν είναι η πρώτη ιστορία που μας αποδεικνύει πως με πείσμα και θέληση μπορείς να καταφέρεις τα πάντα, δείτε εδώ ακόμη μια θεαματική αλλαγή.

Η Σάρα, 37 ετών από τη Σουηδία είχε φτάσει μέχρι και 150 κιλά, ειδικά μετά τη γέννηση του γιου της όταν ήταν 19 και είχε ξεκινήσει να τρώει γρήγορο φαγητό.

Η Σάρα, που τώρα ζυγίζει λίγο πάνω από 63 κιλά, είπε πως αποφάσισε να χάσει κιλά μία μέρα όταν σε ένα κάμπινγκ έσπασε η καρέκλα στην οποία καθόταν.

Έτσι, προσέλαβε τον γυμναστή,Φρέντρικ, και άρχισε να γυμνάζεται 3 φορές την εβδομάδα. Αφού έχασε κάποια κιλά, άλλαξε τη διατροφή της κατά πολύ και αύξησε την γυμναστική στις 10 φορές την εβδομάδα.

Άρχισε να χάνει κιλά και να μεγαλώνουν οι μυς της. Τελικά, στις 4 Ιουλίου, παντρεύτηκε τον Φρέντρικ αφού έκαναν προπόνηση μαζί για 10 μήνες. Τώρα, δεν φοβάται να δείξει το σώμα της στους θαυμαστές της.

TAGS
 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share